Uyuyamıyordum. Basit bir gün geçirmiştim çünkü. Bilgisayarıma girip savaş stratejileri hakkında bir kaç şey okuduysam da sıkıntım geçmemişti. Etraf çok sessizdi. Birden kulübenin dışından gelen ayak seslerini duydum. Acaba bunlar kim? diye kapıya yöneldim. Biraz da olsa korkmuştum. Kapıyı yavaşça açtım, karşımdakileri göreceğimi hiç sanmazdım. Legolas ve yanında, benim biricik deniz yıldızım Eliesha'm. İkisini de gördüğüme çok sevinmiştim çünkü Eliesha'yla uzun zamandır görüşemiyorduk. Kollarını boynuma doladı ve ''Seni özledim'' dedi. Legolas anlamlı anlamlı öksürdü.''Sevgi gösterinizi daha sonra yaparsanız, harpyalara yem olmayız'' Legolas'a sinsi bir bakış attım ve Eliesha'ya döndüm. ''Ben de seni özledim, iyi de bu saatte ne yapıyorsunuz abla-kardeş?'' Legolas cevap verdi. ''Dostum, benim gözüme uyku girmiyor, Eliesha'nın da ııı, sanırım senin de'' ''Eeee?'' Long Island Kıyısı'na gitmeye ne dersin? Long Island doğru dürüst düşünebileceğim ve rahatlayabileceğim tek yerdi. ''Bana kesinlikle uyar, Long Island'ı seviyorum.'' Eliesha,''Bana da uyar''dedi. Kimselere görünmeden Long Island'a doğru yürümeye başladık. Eliesha'nın elini tuttum. Mutlulukla bana baktı. Yalnız kaldığımızda onu ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha dile getirecektim. Long Island'ın koyuna geldiğimizde Legolas ''Ben burda kalacağım, siz yalnız kalsanız daha iyi olur diye düşünüyorum''dedi ve gülümsedi. Eliesha ona tereddütle baktı. Burda yalnız kalmak istediğinden emin misin? dedi. Legolas kendinden emin bir ifadeyle başını salladı. Bu cevaptan üçümüz de memnunduk. Ve Eliesha'yla beraber sahil kıyısı boyunca yürümeye başladık.