Sabah kalkıp hem anne tarafından kardeşim , baba tarafından kuzenim olan Archaios'u kaldırmak için onun yakınına geldim . Derin bir nefes aldıktan sonra " Arche (Arçi) ! " diye uzunca bağırdım . Kalkıp " Buda ne böyle yeni bir lakap mı ? " dedi şaşkın şaşkın . " Şey , evet uyku sersemliğinden saçma ama güzel bir lakap buldum . " dedim . Hızlıca hazırlanmaya başladık . Arche kulübeden değerli eşyalarını aldıktan sonra okçuluk alanına doğru yola koyulduk . Tahminimde okçuluk ve diğer şeylerin tanrısı olan Apollon oğulları dolu bir mekandı . Herkes ok/yay kullanırken orada Gecegölgesi'ni kullanmak saçma olacaktı ama nedense Ares tarafından bana verilen bu silah diğer tüm menzilli silahlardan daha güzel geliyor bana . Okçuluk alanına vardığımızda üç beş Apollon oğlu ve birazda Artemis avcısı vardı . Bakalım biz Nyks çocukları neler yapabilecektik okçuluk alanında .
Gecegölgesi'ni çıkardığımda kardeşim Arche " Sakın bana onu kullanacağını söyleme . " dedi . Neden böyle bir soru sormuştu ki ? Ben modern silah kullanan (benim revolver pek modern sayılmazdı ama ok/yay kombinasyonuna göre moderndi ) nadir melezler dendim . " Evet ! " dedim garip , saçma ve uykulu bir gülümsemeyle . " Hadi sende bir silah al da başlayalım . " dedim Arche'ye .