Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kardeşim ile biraz atış çalışması

2 posters
YazarMesaj
Leonardo di Muérte
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Leonardo di Muérte

Kardeşim ile biraz atış çalışması  Empty
MesajKonu: Kardeşim ile biraz atış çalışması    Kardeşim ile biraz atış çalışması  Icon_minitimePaz Nis. 10, 2011 11:46 pm

Sabah kalkıp hem anne tarafından kardeşim , baba tarafından kuzenim olan Archaios'u kaldırmak için onun yakınına geldim . Derin bir nefes aldıktan sonra " Arche (Arçi) ! " diye uzunca bağırdım . Kalkıp " Buda ne böyle yeni bir lakap mı ? " dedi şaşkın şaşkın . " Şey , evet uyku sersemliğinden saçma ama güzel bir lakap buldum . " dedim . Hızlıca hazırlanmaya başladık . Arche kulübeden değerli eşyalarını aldıktan sonra okçuluk alanına doğru yola koyulduk . Tahminimde okçuluk ve diğer şeylerin tanrısı olan Apollon oğulları dolu bir mekandı . Herkes ok/yay kullanırken orada Gecegölgesi'ni kullanmak saçma olacaktı ama nedense Ares tarafından bana verilen bu silah diğer tüm menzilli silahlardan daha güzel geliyor bana . Okçuluk alanına vardığımızda üç beş Apollon oğlu ve birazda Artemis avcısı vardı . Bakalım biz Nyks çocukları neler yapabilecektik okçuluk alanında .

Gecegölgesi'ni çıkardığımda kardeşim Arche " Sakın bana onu kullanacağını söyleme . " dedi . Neden böyle bir soru sormuştu ki ? Ben modern silah kullanan (benim revolver pek modern sayılmazdı ama ok/yay kombinasyonuna göre moderndi ) nadir melezler dendim . " Evet ! " dedim garip , saçma ve uykulu bir gülümsemeyle . " Hadi sende bir silah al da başlayalım . " dedim Arche'ye .
Valentino R. Gavino
Amphitrite'nin Çocuğu
Amphitrite'nin Çocuğu
Valentino R. Gavino

MesajKonu: Geri: Kardeşim ile biraz atış çalışması    Kardeşim ile biraz atış çalışması  Icon_minitimePtsi Nis. 11, 2011 12:03 am

Tamam anlamında göz kırptım ve elimle "Çekil" işareti yaptım ve "Çıkış,Çıkırt,Çııık!" Pnevma Skia yaya dönüştü.Era şaşkınlıkla bakıyordu bana.Bende bu durumdan zevk alarak "Annemden hediye ee bide Apollon soyundan geldiğim için fenada sayılmam."dedim.Era'yla ben yan yana geçtik ve hedef aldık.İlk Era atış yaptı mermisi ilahi bronzdu bu işime yaramıştı ama Era 12den değilde matematik kullanırsak 11den vurmuştu yani yaklaşmıştı.Bende hedef aldım ve tam 12den Era şaşırarak "Paintball mermisi mi?"dedi.Bende gülerek "Evet."dedim.Atış yapıyorduk aslında ikimizde fena sayılmazdık bence sorun bizde değil avcı ve Apollon çocuklarıydı.Onların ki özel bir güçtü biz ise çalışarak yapmıştık yani en azından ben biraz öyleyim.Era'ya gülerek "Bunun mermileri bitmiyor mu?"dedim.Era ise gözünü hedeften ayırmayarak "Hayır ya onun ?"dedi.Bende aynı şekilde "Hayır bitmiyor."dedim.Aynı hedefe vur vur sıkılmıştım sonra aklıma mükemmel bir fikir geldi.Era'yı biraz izledim Era atış yaptığında tahmini hesapla bende onun hedefinin oraya atış yaptım ve tam istediğim gibi onun mermisiyle benim okum çarpıştı.Era hafif kızgın bir şekilde "Ne yapıyorsun?"dedi.Bende gülerek "Senin hedefine atış yapıyorum."dedim.
Leonardo di Muérte
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Leonardo di Muérte

MesajKonu: Geri: Kardeşim ile biraz atış çalışması    Kardeşim ile biraz atış çalışması  Icon_minitimePtsi Nis. 11, 2011 12:24 am

" Senin hedefine atış yapıyorum. "dedi dedi Arche . " Hmm . Demek daha eğlenceli şeyler yapmak istiyorsun ? " dedim . " O zaman gel havaya bir şeyler atalım ve onlara vuralım istersen ? " dedim . Yerden küçük ve düzgün bir taş buldum ve Arche'nin vurabilmesi için havaya fırlattım . Taş yere düşmeden önce Arche hızlıca yayını çekmiş hedefini belirlemiş ve çoktan taşı tam on ikiden vurmuştu . Taş yere düştüğünde Arche'nin okunun taşı tam ortasından deldiğini fark ettim . " Vay be ! " diye bağırdım . " Arche , kardeşim , sen gerçekten iyisin . " dedim . " Şimdide seni görelim . " dedi alaycı bir ifadeyle . Büyük bir taş aldı ve güçlü bir şekilde havaya fırlattı . Tam yükselmesi bittiği an -yere düşmeye başlamadan önce- taşa hedef aldım , nefesimi tuttum ve vurdum . BAMM ! Mermi sayesinde taş ileri fırladı . Taşı aramaya gitmek için uğraşmamalıydık . Arche de benimle aynı fikirdeydi sanırım ve " Boşver biz devam edelim . " dedi . Onu onayladım . Bu şekilde yarım saat kadar oyalandık . Bu iş biraz sıkıcı olmaya başlamıştı . Yeni bir alıştırma şekli bulmalıydık .
Valentino R. Gavino
Amphitrite'nin Çocuğu
Amphitrite'nin Çocuğu
Valentino R. Gavino

MesajKonu: Geri: Kardeşim ile biraz atış çalışması    Kardeşim ile biraz atış çalışması  Icon_minitimePtsi Nis. 11, 2011 12:31 am

"Buldum!"diye yüksek sesle bağırdım ama Era dışında kimse dönüp bana bakmadı.Era heyecanla "Ne buldun?"dedi.Bense sinsi bir şekilde "Gece atış yapmaya ne dersin?"dedim.Era elini çenesine koydu ve ardından "Bu nasıl olacak?"dedi.Bende "Sus" anlamında parmağımı dudağıma götürdüm ve zihnimde ki kağıda "Karanlık." yazdım.Etraf zifiri karanlık olmuştum avcılardan ve Apollon çocuklarından şaşkınlık sesleri geliyordu.Era gülerek "Güzel özel güçmüş."dedi.Bende güldüm ve ardından "Beni izle."dedim.Ardından Afrodit kızlarından birinin ayağının dibine kötü ses çıkartan bir ok attım.Afrodit kızı çığlıklar atarken diğer herkes kulağını kapamıştı.Biz ise birbirimize bakıp gülüyorduk.Ardından Era'da bir grup çocuğun ortasına ayaklarının dibine ateş etti.Grup birden olduğu sıçradı.Ben yorulmuştum o yüzden özel gücümü sildim.Kimse bizim yaptığımızı anlamamıştı ben ve Era birbirimize bakıp güldükten sonra bir yere oturduktan sonra dinlendik.
Leonardo di Muérte
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Leonardo di Muérte

MesajKonu: Geri: Kardeşim ile biraz atış çalışması    Kardeşim ile biraz atış çalışması  Icon_minitimePtsi Nis. 11, 2011 1:34 am

Dinlenirken Arche'nin özel gücü hakkında konuştuk . Düşmanlarına karşı gerçekten avantaj sağlayabilecek bir güçtü . " Bu gücü istediğin kadar tutabilirsen gerçekten çok eğlenebiliriz . " dedim gülerek . " Eheheh . Bencede . " dedi . Gün boyunca çok eğlenmiştik . Okçuluk alanı akşama doğru boşalmış . Sadece biz ve sayıları bir elin parmağını geçmeyecek Artemis avcısı ve Apollon çocuğu vardı . Güneş yavaş yavaş batarken okçuluk alanını terk edip kulübelerimize gitmek için hazırlandık . " İyimisin ? " dedim Arche'ye . Özel gücünü kullandığı için çok yorulmuştu .

Kulübenin kapısına geldiğimizde aynı anda " Arada bir gidelim bu okçuluk alanına ! " dedik .

RP BİTMİŞTİR .

Kardeşim ile biraz atış çalışması
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Biraz barış ve biraz korku...
» Biraz Hırsızlık, Biraz Macera
» Sıkıcı bir çalışma odası toplama çalışması (Denetleme - 2 için)
» Atış Antremanı
» Zâif Atış