Uzun ve yorucu bir gündü . Nihayet son derse gelebilmiştik . Şu ana kadar pek bir sorun çıkmamıştı . Taki öğretmen ''Legolas tahtaya kalkıp soruyu çözermisin?'' diyene kadar . Dersle pek ilgim alakam yoktu . Beynim bir yere çok fazla konsantre olamıyordu . Tam öğretmenden özür dileyip konuyu bilmediğimi söyleyecektim ki çıkış zili çaldı . Daha iyi bir zamanlama olamazdı herhalde . Çantamı kaptığım gibi sınıftan dışarı fırladım . Hızlı adımlarla çıkış kapısına gittim . Ozzy beni kapının önünde bekliyordu . Eve doğru yürümeye başladık . Kalbinin ağzında attığını his edebiliyordum . Odasında ki duvarlarda boş yer kalmayacak kadar Metallica posteri olan biri Metallica konserine gidiyorsa böyle hissetmesi doğal olmalıydı . Her zaman ayrıldığımız yol ayrımına geldik . Ozzy bana döndü ve ''saat 8.30 da burada buluşalım. geç kalma!'' dedi . Ardından gülümseyerek:''Eğlenceye hazır ol!''dedi ve arkasını dönüp eve doğru yol almaya başladı . Ben de kendi yolumda ilerlemeye başladım . Bir iki sokak geçtikten sonra kalabalık bir grubun bir dükkanın önünde toplandığını fark ettim . Dükkanın önünde bir pankart vardı . Yazıyı okumaya çalıştım . Ama yapamıyordum . Harfler adeta benden kaçıyorlardı . Bunun disleksi olduğunu anlamıştım ama daha önce hiç bu kadar uzun sürmemiş ve harfler bu kadar karışmamıştı . Uzun uğraşlar sonucunda yazıyı okumayı başardım . ''Manhattan bu gece Metallica ile sallanacak'' Güzel bir gece olacak diye düşündüm . Kalabalığın arasından sıyrılıp yürümek için kaldırama çıktığımda çok ilginç bir şey ile karşılaştım . Tam karşımda otobüs durağının önünde uzun boylu, sanki saçlarını kendi kesiyormuş izlenimi veren , iri yarı kaslı bir vücudu olan bir adam doğrudan bana bakıyordu . Biraz daha dikkatli incelediğimde gözlerinin kırmızı olduğunu fark ettim . Biz göz göze iken koca bir otobüs kornaya basarak aramızdaki yoldan geçti . Tekrar aynı yere baktığımda orada kimse yoktu . Birkaç dakika kendime gelemedim ama daha sonra bununda hiperaktif beynimin bana oynadığı bir oyun diye düşündüm . Neden olduğunu bilmiyordum ama hızlı adımlar ile eve doğru ilerlemeye başladım . Evden içeri girdiğimde evde kimse yoktu . Annem büyük bir ihtimal ile dışarı çıkmıştı . Doğrudan banyoya yöneldim . Sıcak suyu açtım . Kıyafetlerimi çıkartıp kendimi sıcak suyun altına bıraktım . Günün bütün yorgunluğunu üzerimden atmıştım . Tam suyu kapatacaktım ki bu gün gördüğüm o tuhaf adam geldi aklıma . Birkaç dakika boyunca beynim bana sorulabilecek her türlü soruyu sormuştu ama hiçbir sorunun cevabı yoktu . Kendime geldiğim an suyu kapattım ve dışarı çıktım . Odama yöneldim . Gardolabımı açtım . Giyebileceğim en siyah kıyafetleri seçip üstüme geçirdim . Parfümümü sıkarken gözüm yarasa şeklindeki bilekliğime ilişti . İçimden bir ses:''Onu yanına al'' diyordu . Bilekliğimi koluma taktım . Tam odadan çıkarken göz ucu ile saate baktım . Dijital saatin üstünde 8.33 yazıyordu . ''Ozzy çoktan oraya gelmiştir.'' diye sesli şekilde düşündüm . Hızlı hareket etmeliydim yoksa geç kalabilirdik . Evden dışarı fırladım . Koşarak buluşacağımız yere gittim . Caddede ki kalabalığın arasında Ozzy'yi buldum . Çoktan bir taksi çağırmıştı . ''Nerede kaldın dostum? Gelmeyeceğini düşünmeye başlamıştım''. dedi . ''Bak işte buradayım'' diye karşılık verdim . Hemen ardından ''Hadi Gidelim!''diye seslendim . Cevap gelmedi . Bir şey düşünüyordu Ozzy . Suratı ekşidi . ''Bu gün tuhaf bir şey yaşadın mı ?''diye sordu . Tam ''Hayır'' diye cevap verecek iken aklıma durakta gördüğüm o adam geldi . Ne diyeceğimi bilemedim . Söylersem benim deli olduğumu düşünürdü . Söylememe kararı aldım . ''Hayır dostum ne olabilir ki ?'' diye sordum . Tam cevap verecekken'' Biraz daha oyalanırsak konseri kaçıracağız''dedim . Haklısın anlamında başını salladı . Arabaya bindik . 10 dakika sonra konser alanındaydık . Görevliye biletleri verip yerimizi aldık . ''Umarım Ozzy bayılmaz''diye geçirdim içimden . Derken aniden yine o adam geldi gözümün önüne . Neyin nesiydi bu adam ? Neden doğrudan bana bakıyordu ? Ben bunları düşünürken sert bir elektro gitar sesi ile irkildim . Konser başlamıştı . Herkez havaya girmiş deliler gibi kafa sallıyordu . Çok geçmeden bende kendimi o halde buldum . Çılgınlar gibi eğleniyor kafa sallıyorduk . Birden bir gürültü ile irkildim . Kolonlardan biri patlamıştı . Her konserde olan bir şeydi bu . Etrafıma biraz bakındım . Ve o anda olmasını istediğim en son şey oldu . O adam ile göz göze gelmiştik . O kıpkırmızı gözler ile bu tarafa bakıyordu . Kesin yine bana bakıyor diye düşünürken sadece bana değil Ozzyede baktığını fark ettim . Çaktırmadan Ozzy ye '' Bunu sende görüyor musun ? '' diye sordum . Önce neden eğlencemi bozuyorsun der gibi baktı . Ama sonra dediğim yöne kafasını çevirdiğinde oda benim gibi dondu kaldı . '' Bu kırmızı gözlü adam doğrudan bize mi bakıyor yoksa ben hayal mi görüyorum ? ''diye sordu . Hayal olup olmadığı konusunda kesin bir fikrim yoktu ama emin olduğum bir şey vardı . Bu adam bize doğru ilerliyordu . Ozzye '' Koş!!'' diye bağırdım . İtiraz etmeden dediğimi yaptı . Kalabalığın arasından sıyrılıp koşmaya çalışıyorduk . Çok kalabalıktı . Bu kalabalıkta bizi bulması imkansız diye düşünüyordum . Arkamı döndüğümde adam ile aramızdaki mesafe daha da azalmıştı . Nasıl olur diye düşünürken adamın yürüdüğü yerdeki insanların sanki bir şey onlara çarpmış gibi düştüklerini ama adam geçtikten sonra hiç bir şey olmamış gibi konsere devam ettiğini gördüm . Ozzye: '' Daha hızlı ilerlemeliyiz!''diye bağırdım . Kalabalığı yararak koşmaya başladık . Kalabalığı atlatmış geniş bir sokağa gelmiştik . Soluklanmak için duvara dayandık . Nefes nefese kalmıştık . Ben bir şey demeden Ozzy:'' Hani bu gün sana tuhaf bir şey gördün mü diye sormuştum ya. Öğlen senden ayrıldıktan sonra durakta beklerken bu adamı gördüm . Tam karşımda durmuş bana bakıyordu . Sonra aramıza bir araba girdi ve..''''Dur tahmin edeyim . Adam bir anda yok oldu değil mi ? Aynısı bu gün banada oldu! . Biz bunları konuşurken adam bir anda önümüzde beliri verdi . Sokağın diğer ucunda duruyordu . Kalbimin yerinden çıkacak gibi attığını his edebiliyordum . Tam tekrar koşacaktık ki adam kükreyerek havaya zıpladı . En az 15 metre yükselmişti . Ve olabilecek en ilginç şey oldu . Adam havada bir aslana dönüşmüştü . Kıpkırmızı gözleri olan canavar görünümlü bir aslana . Bağırarak kaçmak istiyordum . Ama ayaklarım kurşun gibi ağırlaşmıştı . Aslan bana ve Ozzye bir pençe savurdu . Ozzy bir yere ben bir yere savruldum . Kafam sert bir şeye çarpmıştı . Başım dönüyordu . Görüntüler bulanıklaştı . Tam o anda '' Fenix arkasından dolan'' diye bir ses duydum . Güç bela kafamı sesin geldiği yere çevirdim . Görüntü çok bulanıktı . Emin değildim ama 3 kişi gördüm . İçlerinden biri: '' Bunlar Melez!!''diye bağırdı . Bir anda aklıma Ozzy geldi . Gözlerim onu aradı . Yerde baygın bir şekilde yatıyordu . Biri bağırmaya başladı sanırım bu Fenix dedikleri kişiydi:''İnsan olduklarını mı sandın Rave ? '' diye sordu . Gözlerimi açıp odaklanmaya çalıştım . Ama hiç şansım yoktu . Adrenalinin bana verdiği yaşama gücünü fazlası ile kullanmıştım . Gözlerim karardı . Bilincimi kayıp etmiştim . Gözümü açtığımda başım fena şekilde zonkluyordu . Gözümü açtığımı gören biri dışarıdan 3 kişi çağırdı . Gülümseyerek benim ve Ozzynin bulunduğu yataklara doğru geldiler . '' MELEZ KAMPINA hoş geldiniz beyler...''
Not1 : Bu yazıda adı geçen kahramanların izni alınmıştır.
Not2 : Ozzy ile beraber kurgu yaptık.O olayı kendi gözünden yazdı ben kendi gözümden