Uyandığımda televizyon açık koltukta uyumuşum . Cipsler kolalar hepsi yerlerde . Televizyonum açık . Televizyonda neler olduğunu zor da olsa seçebiliyorum . Gözümdeki çapaklar yüzünden pek bir şey görebildiğim yok . Yerde yarı dolu bir su şişesi bulup kafamdan aşağı boşalttım . " Ahh ! Şimdi kendime geldim . " Ekonomi haberleri vardı . Japonya'nın ekonomisi ikinci sırada her zaman . Japonya ! İki yıldır hiç gitmedim oraya . Şimdi ise bir pegasusum var rahatça gidebilirim . Kardeşlerime birkaç günlüğüne Japonya'ya gideceğim ile ilgili bir not bıraktım . Üzerime düzgün bir şeyler giyip pegasusum Karamel için yanıma birkaç karamelli draje aldım yanıma . Bilekliğimi koluma geçirdim . Çok sevgili flütümü de unutmadım tabiki . Tüm eşyalarım hazır olduğunda pegasus ahırlarına doğru ilerlemeye başladım . Pegasusum Karamel'in gözleri uzaktan bile belli oluyordu . Beni gördüğüne sevinmişti sanırım . Ağzına bir draje attım ve " Tokyo'ya dostum . " dedim . Hızlıca ilerlemeye başladık . Tokyo ' ya vardığımızda beni tam ilk okulumun önünde bırakmıştı . Eski günler ... Eski evimizin olduğu yere gitmeye kalktığımda evimizin yerine yıkılıp otel yapıldığını gördüm . Eski evimiz gibi bende yıkılmıştım . On beş yıllık anılarım gitmişti . Çevreye baktığımda yazıları parlak AIRF RBA şeklinde bir yazı gördüm . Yoldan geçen bir insana Japonca " Benim görme bozukluğum var acaba bana şurada ne yazdığını söyler misiniz dedim . " Arif Bar " diye karşılık verdi .
Arif ! Bu çocukluktan arkadaşım Türk Arif . Bardan içeri girdiğimde bir adam sevinçle üstüme doğru koşturuyordu . Era diye bağrınıyordu yanlış duymadıysam . Yanıma geldiğinde uzun uzun konuştuk . Sıkıntıdaymış barda müzisyen kalmamış para yetişmediğinden . Ben çalarım dedim . Arif soru sormadan kabul etti . Akşam olmak üzereyken her yere afişler asmıştı benimle ilgili . Akşam olduğunda hüzünlü bir şarkı ile başlayıp gece sonunda çok eğlenceli şarkılarla bitirmiştim . Arif bana çok teşekkür etti . Normal kazancının iki hatta üç katını elde etmişti bir gecede . Akşam herkes uyuduğunda Arif'e not bıraktıktan sonra Pegasusum Karameli çağırıp melez kampına geri döndüm . Evim yıkılmış ama eski dostlarım ve anılarım hala oradaydı . Sevgili pegasusum karamel olmasaydı . Bu güzel anı hiç olmayacaktı . Teşekkürler Karamel .