Clay, Elen ve Rose'un tekliflerini hemen kabul ettik. Zaten Calvin'le ben dünden razıydık, Tiff'i de ikna etmek pek zor olmadı. Tam çıkmaya hazırlanıyorduk ki içeri yeni gelen kardeşimiz Fenix girdi. Tiff onu da davet etti, Fenix de kabul etti. Sonra hep birlikte Voleybol Sahası'na doğru yürümeye başladık. Yolda takımlar üzerine tartışmaya başladık. İlk başta ben, Tiff, Calvin ve Fenix bir takım oluşturmak istedik. Ama sonra güç dengesizliği olur düşüncesiyle Calvin'in karşı takıma geçmesine karar verdik. Böylece ilk takım Calvin, Rose, Elen ve Clay'den oluşuyordu. İkinci takımsa ben, Tiff ve Fenix'ten oluşuyordu, yani Apollon takımı gibi olmuştuk. Takımlara karar verdikten sonraysa birbirimize ezici şeyler söylemeye başladık. Ben "Top bir süre sonra güneşe dönüşebilir, umarım takip edebilirsiniz." dedim. Clay alaycı bir kahkaha attı ve "Siz topu güneşe dönüştürene kadar biz sizi yenmiş oluruz Teo, merak etme." dedi. Daha sonra da buna tüm yol boyunca devam ettik. Voleybol Sahası'na vardığımızda hepimiz yeterince motive olmuştuk, bu yüzden hemen oynamaya başladık.