Kulübeden su ve bir kaç atıştıracak şey aldım, tabi ki birde yanıma bir miktar para aldım.Akşam olmuştu ve biz Jack ile çıkıp evime uğrayacaktık.Sanki kolay bir şeymiş gibi söylemiştim ama hemen gidip gelecektik.En fazla 2 günde dönerdik.Buraları Jack iyi biliyordu ama yinede yanıma bir pusula aldım.Odamdan çıktım ve çantamı sırtıma taktım.Kulübede herkes odasındaydı, etraf çok sessizdi.Bende yavaşça kulübeden çıktım ve Jack'in kulübesine doğru yürümeye başladım.Bir kaç dakika bekledim ve kulübenin kapısı yavaşça açıldı, içinden çıkan kişi Jack idi ve elinde 2 tane hançer vardı.Ona şaşkın bir ifade ile sessizce "Onlarda ne ?" dedim.Gülümsüyordu ve bana şöyle cevap vermişti "Bizi korumak için." dedi ve bende birisini alıp sırt çantama atmıştım.Yürümeye başladık ve sohbet ede ede gidiyorduk.Biraz yürüdükten sonra sırt çantamdan alıp hançeri kemerimin arasına sıkıştırdım.Ne olur ne olmaz yakın bir yerde dursun.İçimde biraz korku vardı, ya biz döndüğümüzde bize ceza verirlerse diye düşünmüştüm.Bu çok kötü bir şey idi ama hızlı gitmeliydik.Biraz daha hızlı yürümeye başlamıştım ve Jack'de öyle.Bir arkadaşımın olması iyiydi aslında, bana her konuda yardım ediyordu ve çok cana yakın biriydi.Bir kaç saat yürüdükten sonra bir yola çıktık ve bu yolun bir kasabaya gittiğini öğrendik.Biraz daha yürümüştük ve yorulmaya ve uykuya ihtiyacımız var idi.Yürürken yoldan nadiren geçen arabaları durdurup sorular soruyorduk.Böylelikle bir tren garı olduğunu ve çok uzakta olmadığını öğrendik.Yürüdük, yürüdük ve yürüdük, en sonunda varmıştık.Çantamdaki parayı çıkarmıştım ve gişeye doğru ilerledim.İçinde birisi vardı.Sanırım gişe görevlisiydi.Camı tıklattım ve parayı bölmeden uzatıp New York'a iki bilet istedim.Adam hemen ilk kalkacak trenin biletini verdi.Tren 15 dakikaya kalkacaktı ve acele ederek hemen bindik.Nedenini anlamamıştım ama hızlıca bindik.Biraz konuşmaya başlamıştık.Ne yapacağımızı konuşuyorduk.Tam ben bir şey söyleyecektim ki Jack uyuyakalmıştı.Uyandırmak istemedim ama güneş yeni doğarken izlemesini isterdim.Bu güzel görüntü göz alıcıydı.Aradan biraz zaman geçmişti.Jack uyanmıştı ve konuşmaya başladı.Yolun bitmesine az kalmıştı ve sıkılmadan bir sürü soru soruyordu.