Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kamptaki tek arkdaşıma ziyaret

YazarMesaj
Diatrisi Demo
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu

Kamptaki tek arkdaşıma ziyaret Empty
MesajKonu: Kamptaki tek arkdaşıma ziyaret   Kamptaki tek arkdaşıma ziyaret Icon_minitimePtsi Mart 28, 2011 5:46 am

O gün çok sıkılmıştım kulübemde uyumayı hiç düşünmüyordum sonra aklıma Zell geldi 2 gündür onu görmüyordum.Zell bir Amphitrite kızı kampa geldiğimde ilk tanıştığım kişi oydu.Onu nerde bulabilceğimi düşündüm.Genelde plajda olmasını beklerdim ama yoktu sonra kulübesine gitmeyi düşündüm diğer kardeşlerinin nasıl biri olduğunu bilmiyordum ama kulübeye yöneldim bu kulübe Poseidon kulübesine biraz benziyordu nede olsa Poseidon onların üvey babasıydı.Amphitrite kulübesinden çıkan bir kız gördüm dikkatlice baktım ama Zell değildi kulübenin önüne geldiğimde kapıyı çaldım.İyi ki buradakiler kardeşlerim gibi değildi yoksa saatlerce burda beklerdim.Hemen sonra kapıyı birisi açtı şanslıydım ki kapıyı açam Zell'di ona gülümseyerek "Merhaba."dedim.O da gülümseyerek "Merhaba, bir Hypnos çocuğuna göre erken uyanmışsın."dedi ve beni içeri davet etti.

Kamptaki tek arkdaşıma ziyaret
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kamptaki İlk Gün
» Kamptaki İlk Gün
» Kamptaki İlk gün
» Kamptaki ilk gün
» Kamptaki ilk günüm...