Kamp Marketi, Melez Kampı'nda en sevdiğim yerdi sanırım. Çünkü burada istediğim her türlü yiyeceği bulabiliyordum. Çünkü kampımızın harika Hermes çocukları aklınıza gelebilecek her şeyi bulabiyordu. Hermes çocukları demişken, bugün Amy'yle çok fena bir kavgaya tutuşmuştuk. Beşinci ayımız dolmuştu, fakat hödük ben bunu unutmuştum. Sabah benden bir sürpriz bekleyen Amy, hatırlamadığımı öğrenince deliye döndü. Bir an gözlerinde oluşan bakışlarla bile beni kesebileceğini düşündüm. Ama daha sonra gözleri sulandı ve öfkeli bir ses çıkarıp arkasını döndü, hırslı bir şekilde kulübesine doğru ilerlemeye başladı. Babasından aldığı hız özelliği yüzünden ona yetişemedim. Sesleninceyse "Beni rahat bırak." cevabını aldım. Ben de mecburen dediğini yaptım ve olduğum yere çöktüm. Uzun süre düşündükten sonra kendimi affettirmek için ona bir hediye almaya karar verdim. Ama biraz yardım fena olmazdı sonuçta. Bu yüzden Afrodit kulübesine gittim ve kapıyı çaldım. Şansıma karşıma çıkan kişi Claire'di. Onunla uzun zamandır arkadaştık, yardımı dokunabilirdi. Başıma gelenleri anlattıktan sonra benimle gelmeyi kabul etti. Tabi öncelikle bir on dakikalık hazırlanmadan sonra. Daha sonra da birlikte Kamp Marketi'ne geldik -yolda beni haşlamayı ihmal etmedi tabi ki.