O gün sonunda sorunsuz bir gün yaşamıştım.Carrionite'a bindim.Uzun zamandır uğramadığım dersliklere girdim.Arkadaşlarımla güzel bir gün geçirdim.Ama en önemlilerden biri ise New York'a gidebilmemdi.Carrionite'a da o yüzzden bindim zaten birkaç saat dolaştım.Bir sürü drahmim vardı ama fazla ölümlü paralarından yoktu o yüzden fazla bir şey yapamamıştım ama genede dışarda olmak bile bana iyi hissettirmişti.Akşam olunca ise kamp ateşinde çok güzel bir vakit geçirmiştik.Sonunda ise kulübedeki odamda kitap okudum ve yattım.Ama illa bir sorun çıkmalıydı değilmi rüyamda bir ses Dışarı çık dışarı çıkdiyordu.Sonunda uyandım ve saatin 03:00 olduğunu gördüm.Ama giriş de bir parıltı vardı bunun ne olduğunu biliyordum bu bir ıris mesajıydı.
Irıs mesajının başına doğru gittim ve bir yüz karşıma çıktı.Bu kimdi hatırlayamıyordum ama bu yüzü gördüğümü biliyordum.Sonunda ise kamptaki heykellerden hatırladım bu evlilik tanrıçası Hera'ydı neden bir iris mesajı göndermişti ki.Sonra konuşmaya başladı.Merhaba melezdedi.Şaşırmıştım bende Merhaba Heradedim.Güzel kim olduğumu biliyorsun sende athena çocuğu David olmalısın. Evet.Diyiverdim.Ve şöyle dedi Hera Melez sana bir görev vericem silahımı Hadesin canavarları kaçırdı ve büyük ihtimalle styks ırmağının oralarda korunuyor.O silahı bulup bana getirmelisin.dedi.Peki tanrıçamdedim.Güzel o zaman hemen hazırlan ve çıkdedi.Ve görüntü birden kayboldu.Hemen odama gittim ve bir sırt çantası alıp onu doldurmaya başladım.Bir kaç kıyafet nektar ve ambrosia aldım.Hephaistosdan aldığım kolye hala boynumdaydı.Ama doğruluk iksirim başka bir yerdeydi onu almaya gerek duymadım.Ve giyinip dışarı çıktım.Tam ahırın oraya geldimki biri beni yakaladı bunlar harpyalardı.Olamaz şimdi mahvoldum diye düşünmeye başladım ki Birden arkadan bir ses Çocuğu bırakın gitmesine izin var..Harpyalar beni üzülerek bıraktılar ve bu konuşanın kheiron olduğunu gördüm.Çocuk hera tarafından görevlendirildidedi.Ve harpyalar ordan gitti.Teşekkürler kheirondedim.Önemli değil david hadi çabuk git o silahın başına bir şey gelirse hera çok öfkelenir.Direk koşup carrionite'ı aldım uyuyordu uyandırmak istemezdim ama gitmeliydik.