Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yeni Yarış Planları...

YazarMesaj
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

Yeni Yarış Planları... Empty
MesajKonu: Yeni Yarış Planları...   Yeni Yarış Planları... Icon_minitimeC.tesi Eyl. 11, 2010 12:02 pm

9- 'Bayrak kapmaca' yarışında yaşadıklarını anlattığın bir rp yazacaksın.
Mekan: Orman
Katılacaklar: Stella

Hayatımın en utanç verici anıydı. Bir anda pusuya düşmek ve Lucy'nin okunun kurbanı olmak... Üstelik bu sırada Mia'nın bayrağı kapmış olması ve zafere neredeyse ereceğimizi bilmek beni daha beter üzüyordu. Rose iki saniye geç kalsaydı yarışı biz kazanacaktık!

Bu sefer ne yalan söyleyeyim kesinlikle planları dahiceydi. Bizim sayı üstünlüğümüzü kendi lehlerine kullandılar, sonra da sayıyı eşitlediler. Bu planın Lucy'den çıktığı kesindi. Bir daha ona yenilmeyecektim! Bu ikinci kez tekrarlanmayacaktı!

Bizim stratejimiz sadece gidip bayrağı almaktı, sadece ben ve benimle gelenler Lucy’yi bulup intikam alacaktı. Ama akıllı Lucy ormanın dört bir köşesine dağılmış üyelerimizin düşüncelerini daha çabuk fark etti ve onları oyun dışı etmesi için Jenny'yi gönderdi. Kalabalık olmamız bu açıdan bakınca dezavantaja dönmüştü ama biz işe hiç böyle bakmamıştık. Bir dahaki sefere, diye söylendim içimden, bir dahaki sefere katılacağım grubun bu kadar çok kişi barındırmamasına dikkat edeceğim.

Ama öncelikle yeni yarış için bir planım vardı. Rose ve Jenny’yi ayırmak! İkisi ayrılırsa en büyük savunma grupları kırılırdı. O yüzden bu sefer Rose’un bizim tarafımızda olması gerekiyordu. Bu işi Robyn çözebilirdi. Ama Jenny bizim gruba gelmemeliydi, zaten çok güçlü olurduk ve kaybetmemiz imkansızlaşırdı.

O halde Lucy’yi de karşı tarafa Jenny’nin yanına postalardım. Böylece hem bu sefer biz kazanırken Lucy umutsuzca izlerdi, hemde kulübemiz iki kez kazanmış olup Athena kulübesine yetişirdi.

Şeytani planım için az üye, çok güç gerekiyordu. Bana Ares mutlaka lazım olurdu. Öyle ya, mesela bugün Rose birazcık yavaş olsaydı günün kahramanı Mia olacaktı. Peki başka? İyi okçular gerekiyordu, Artemis ve Apollon kulübeleri gerçekten gerekliydi. Ama hesaba göre çoktan 11 olmuştuk. En iyisi kimin nereyi seçeceğini öğreneyim ve ona göre plan yapayım dedim içimden kendime.

Bu sefer kazanacaktık. Ve Lucy kazanan takımda olamayacaktı. Kendimi kulübemize doğru koşarken buldum, ilk işim gidip Robyn’e planımı anlatmak olacaktı. Bu defa Lucy’nin bana karşı hiç şansı kalmayacaktı…

Yeni Yarış Planları...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni Bir Hayat ve Yeni Gerçekler
» Yarış
» 2.Yarış (28 Ekim 14:00-19:00)
» Küçük Bir Yarış
» Yarış Kuralları