Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

David İle Baskın Yiyoruz.

2 posters
YazarMesaj
Marcus L. Stanislaus
Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Marcus L. Stanislaus

David İle Baskın Yiyoruz. Empty
MesajKonu: David İle Baskın Yiyoruz.   David İle Baskın Yiyoruz. Icon_minitimeÇarş. Mart 16, 2011 9:38 am

Kampta yine uyandığımda birinci kulübede şimşekler çakıyordu. Aslında bunlar uyumama da engel değildi ama uyanınca birazcık rahatsız ediyordu insanı. Kalkıp kahvaltıdan sonra dışarı çıktım ve gezmeye başladım. Arenada birkaç Ares çocuğu düello yapıyor , Apollon çocukları basket oynuyor ve Athena çocukları Zeka ve Strateji dersine giriyorlardı. Bir dakika , işte bu günün eğlencesi bu olabilirdi. Hemen dersliğe gittim ve içeriyi gözetlemeye başladım. Sıkılmış gibi görünen tek kişi David idi. David ile pek konuşmazdık ama görüşmüşlüğümüz vardı. Kısık bir sesle "David , hey David ! " diye seslendim ona. Bana bakınca da elimle gelmesini işaret ettim. Kardeşlerine çaktırmadan bana doğru geldi. "Dostum , bütün gün bu dersten sıkılmadın mı sen ? " dediğimde bana yorgun gözlerle bakıp "Peki o zaman , şimdi eğlence vakti !" dedim ve cebimden altı tane koku bombası çıkardım. David şaşkın gözlerle bana bakıyordu. "Üç dediğimde bunları dersliğin ortasına atacağız. Sonra da bizim kulübeye kaçarız. Çok zevkli olacak dostum ! Unutma , üç deyince." dedim. David şoktan kurtulduktan sonra bana gülümsedi ve o anda "Üç !" diye bağırdım. Bütün Athena çocukları olduğumuz tarafa bakınca hepsinin önüne koku bombalarını attık. Hatta bir tanesi çok yakın arkadaşım Andrea'nın suratına gelmişti. Biz ise David ile kahkahalarla kaçmaya başladık. Athena çocukları ise kokudan dört bir yana dağılmıştı. Orman tarafından kaçıp birinci kulübenin yani Zeus Kulübesi'nin içine girdik. David bana "Süperdi dostum , bayadır bu kadar eğlenmiyordum." dedi. "Eğlence daha yeni başlıyor dostum." dedim David'e... O daha kardeşlerini tanıyamamıştı herhalde...
David Tyler
Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
David Tyler

David İle Baskın Yiyoruz. Empty
MesajKonu: Geri: David İle Baskın Yiyoruz.   David İle Baskın Yiyoruz. Icon_minitimePerş. Mart 17, 2011 7:36 am

Hey bu iş çok iyiydi dostum.Kulübeye yeni gelmiştim ama bildiğim bir şey varsa oda Lucy ve Andrea beni kulübede öldüreceklerdi.Koşmaya başladık ve kulübelerin oraya geldik zeus kulübesi en başta olmasıyla zaten göze batıyordu.Marcus kapıyı açtı ve içeri girdik iyi taraf kulübe bomboştu yani bizden başka kimse yoktu.Kötü haber ise bu şimşek sesleri beni mahvetmişti.

marcus bu sesler de ne böyle çok rahatsız edici

[color=blue]Merak etme bende ilk geldiğimde alışamadım ama sonradan alıştım
Biz kulübede gülüyorduk ve sonra ne yaptığımızı fark ettim savaş stratejisi tanrıçasının çocuklarına saldırmıştık

[color=green]Dostum biz ne yaptık onlar athena çocukları şu an sinsice saldırı düzenliyor olmalılar

Evet ama sende athena çocuğusun

Evet ama ben bir tane onlar tam on dört tane melez kısaca hapı yuttuk.

ve dediğim bir iki dakika sonra başladı camlara şlap diye sesler geliyordu camlar sırılsıklam oldu yani bu su balonlarıydı.

Marcus ne kadar cephanen varsa kulübeden hepsini çıkar.

Hey illaki o kulübeye gidiceksin savaşsan bile

evet işte o yüzden dayanabildiğim kadar dayanmalıyım biraz yorulurlar belki.

Tamam

dedi ve odadan çıktı su balonları hiç kesilmedi.Sonunda marcus elinde su koku ve diğer her türlü bomblardan getirdi bende saatime basıyordum.

Hey şu anda saatinle oynicak zaaman değil dedi marcus ve needle yani kalkanım oluşmaya başladı.

Dostum bu olanüstü bir şey

Neyse yanımıza bombaları alıp dışarı çıktık.Güvenli bir bölgeye geldik.Çocuklar şöyle bağırıyordu.

Markus davidi ver canın daha az yanıcak

bir tek andrea şöyle bağırıyordu.

David senle sorunum yok o koku bombasından sonra marcusu ölüdürcem sadece diye bağırıyordu.

Su bombalarına başladık marcus williamı devirdi bombanın biri onlarda koku bombalarına başladılar birden bir baktım bombalar bitmişti Marcus daha fark etmemşti

Marcus bombalar bitti.

Şaşırmış gibi bakıyordu hemen kendimizi korumaya çalıştık.Sonra karşı tarafa bombalar atıldığını görüyorduk.Arkamıza baktık ve gördük ki bunlar diğer zeus kulübesi çocuklarıydı.Onlardan biri

Neler oluyor burdadiyordu.

Hiç sorma

Sonra durdurdu zeus kulübesi ve yanlarına gittiler olanları anlattılar sonra Andrea marcusa elinde kalan bombayı fırlattı ve bu tam yüzünün ortasına geldi.Sonra beni alıp kulübeye götürmeye başladılar.Lucy şöyle diyordu kulübede görüşücez David diyordu

David İle Baskın Yiyoruz.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İki Baskın.
» David ile rp'ler
» David Tennant
» David Killer
» David Light