O gün kulübede kalkanım üzerinde çalışmayı bitirdiğimde kampta gezmeye başladım.Yapacak hiçbir şey yoktu.Belki de güne biraz çilek yiyerek keyif katabilirdim.Hemen kulübelerin arkasından gizlice ilerleyerek çilek tarlalarına geldim.Çilekler bulunduğum tarafta hiç güzel görünmüyordu.Biraz ilerlemeye başladım.Bir ağacın arkasında saklandıktan sonra bir diğerine saklanmak için atıldım,ama dur.Burda biri vardı,ani bir hareketle görünmez bir kılıcı kızın yanağına doğrulttum,o anda elimde Gama51 belirdi.Bu bir kızdı,hatta bu geçen gün kafenin girişinde kavga ettiğim kızdı.Bir çığlık attı,hemen susmasını işaret ettim.Çatırtılar ve toynak sesleri geliyordu,bu Kherion olmalıydı.Paniklemeye başladım,hemen dikkatini dağıtmalıydım.İlerde ki yaprak yığınına bir ateş topu yolladım.Yapraklar yanmaya başlayınca Kherion oraya koşmaya başladı.Kıza döndüm;''ne yapıyorsun sen burda?!''.Kıza gözlerini kısarak bana baktı ve konuşmaya başladı;''biraz çilek toplamaya geldim,sanırım senin amacında farklı değil''.Gözlerimi devirdim.''Ateşkes yapalım olur mu,ikimizde çilek istiyoruz.Onları alalım ve gidelim''.Kız başını aşağı yukarı salladı.''önce saklanmamız lazım,küpümde bir süre bekleyelim''.Kız anlamamış gibi bana baktı,bense çoktan onun küpüme girdiğini hayal etmiştim.Kız beyaz bir silüete dönüştükten sonra küpe girdi.Kendimi de küpe soktum.İçerisi bembeyazdı,burada bekleyeceğimi tahmin etmiş buraya bir kaç koltuk,küçük bir tamirhane ve bir erzak deposu kurmuştum.Bir süre sessizce bekledikten sonra çıkmaya karar verdik,önce kendimi sonrada onu küpten çıkardım.Etrafa baktım,ortalık sütlimandı.