Kardeşimi izliyordum.Gerçekten çok iyi bir iş çıkardığını söyleyebilirim.Şimdi ise bir tek bana görev düşüyordu.Hemen Peter ile kulübeye doğru hızlıca gittik.Ben:
``Kardeşim şimdi benim odama çıkacağız.dedim.Peter'de:
-peki ablacım hadi. dedi ve odama doğru yürüdük.Benim odamı herkes sadece bir yatak bir dolap ve bir konsoldan olduğnu bilirlerdi fakat öyle değildi.Peter'e dönüp:
-Şimdi odamın tamamını bir tek sen göreceksin kardeş! dedim.Peyter şaşkınlıkla bakıyordu.Önce kıyafet dolabımı açtım ve kıyafetleri kenara itip bir düğmeye bastım.Dolabımın kapağı açıld ve raflardaki parfüm şişeleri,su balonları,krem şanti poşetleri belirdi.Peter:
-Abla sana inanmıyorum.Ne kadar iyi bir ablam varmış.Hey biz aynı kafadanız abla! dedi neşeli sesle.Bende sadece tebessüm edip dolabıma döndüm.Üç şişe parfüm alıp tekrar düğmeye bastım.Dolabı kapatıp masama yöneldim.Orada da bir düğmeye bastım ve küçük deney tüpleri belirdi.Üç parfümü de birbirine karıştırdım.sonra onları denetledim.Hey Tyl'dan öcümüzü alalım derken onu öldürmeyi istemem doğrusu.Tabii ben bunları yaparken Peter ilginç gözlerle bana bakıyordu hala...