8.30- 9.00
Çamaşırları bitirdikten sonra üstümü değiştirmiştim. Çünkü ter içinde kalmıştım. Üstüme birşeyler geçirdikten sonra bulaşıkları yıkamak ve bulaşık makinesine dizmek için işe koyuldum. Elime eldivenleri geçirdim. Tabakları, bardakları, kaşıkları çatalları vb şeyleri duruladıktan sonra düzgün bir biçimde bulaşık makinesine yerleştirirken birden dikkatimi dağıttım ve koyarken tabağı kırdım. Cam elimi kestiği içim tekrar melez markete gitmek zorunda kalmıştım. Hemen gidip bir yara bandı aldım. Elime yapıştırdım. Ama acıyordu. Ama bir yandanda temizlik yapmam gerekiyordu. Bunun için acımı hiçe sayıp işime yoğunlaştım. Koyduğum tabakları,bardakları çıkardım ve sudan geçirdim. İçinde cam kalıp kalmadığını anlamak için bulaşık makinesini boş çalıştırdım ve tekrardan tabakları , bardakları yerleştirdim. Tabii çok dikkatli bir biçimde yerleştirdim. Aynı kazayı yapmak istemiyordum. Hepsini bulaşık makinesine yerleştirdiğimde dışarıda kalan 10-9 parça tabağı elimde yıkamam gerekiyordu. Bunun için soğuk suyu elimin üstünden akıp gitmesine izin verdim. Bir yandan yıkarken bir yandanda kendi kendime şarkı mırıldanıyordum. Tabakları yıkamıştım. En sonunda bulaşık işimide tamamlamayı başarabilmiştim. 4-5 dakika sonra makinede bitmişti. Tabakları , bardakları dolaba yerleştirirken dolabımızında toz içinde olduğunu fark ettim.