Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Kamptaki İlk Gün (Napayım yazmamışım) Çarş. Şub. 09, 2011 1:38 am | |
| Kampa vardıkatan biraz sonra tanrı ebeveynim belli olmuştu. Kampta buna sahiplenilmek diyorlardı. Yürürken sırasında başımın üstünde bir kartal motifi belirmiş, Kamp müdiresi Athena beni bir melezle birlikte Zeus kulübesine yollamıştı. Melez beni Zeus kulübesine bıraktıktan sonra kendi kulübesinin yolunu tutmuştu.
Zeus Kulübesine girdiğimde kulübenin ortasında 5-6 metrelik bir Zeus heykeli gördüm. Heykelin gözleri beni izliyormuş gibiyidi. Yatak heykelin baktığı noktaya konulmuştu. İçeride bir yatak ve dolap dışında hiçbirşey yoktu.
Yatağımı aldığım gibi heykelin gözlerinden en uzak yere çektim. Heykelin gözleri beni rahatsız etmişti. Daha sonrasında sırt çantamı boşalttım. İçinde fazla eşye yoktu. Sadece bir diş fırçası ve birkaç parça giysi vardı. Bunları yerleştirmek için dolabımı açıtığımda dolabımda sadece birşeyin olduğunu gördüm. Turuncu bir Melez Kampı tişörtü. Kıyafetlerimi dolaba koyup tişörtü aldım ve üstüme giydim. Daha sonra Yemek Gazinosunun yolunu tuttum.
Çünkü sabırsızlıkla akşam yemeğini bekliyordum. Karnım gurulduyordu. Açlığınımı bastırmak için birkaç bisküvü de yesem bu yeterli olmamıştı. Yemek Gazinosunda birçok melez vardı. Demek ki saatinde orada olmuştum. Hemen yemek sırasına girdim ve sıradan bir çizburger ve patates kızartmasıyla çıktım. Daha sonra mangallardan birisine gittim ve yemeğinin bir kısmını döktüm. ''Zeus'' diye fısıldadım. Daha sonra ilk boş bulduğum masaya oturdum. Kadehine buzlu kola dolmasını istedim ve kadehim buzlu kola ile doldu. Bunu yapmam gerektiğini bana Jenn söylemişti. Hemen yemeğime yumuldum. Kıtlıktan çıkmış birisi gibi yiyordum. ''Ares'in o lanet olası kuşlarından olmalı.'' diye geçirdim içimden ve yemeğime devam ettim.
* Yemeğim bittiğinde kadehime sul dolmasını istedim ve kadehim suyla doldu. Daha sonra uykumun geldiğini hissettim. Masasındakilere iyi geceler dileyerek kulübemin yolunu tuttum. Kulübeme vardığımda hemen lavaboya girdim ve dişlerimi fırçaladım. Daha sonra kendimi yatağa attım. Daha önce hiç bu kadar iyi yemek yediğimi hatırlamıyordum. Yemek uykumu getirmişti. Kafasımı yastığa koyduğum anda uykuya daldım ve horlamaya başladım. | |
|