Bu günün em bomba görevi Plajı darmaduman etmek! Sanırım bunun için ne yapmam gerektiğini biliyorum. Zaten dün geceden beri buna hazırlanmıştım. Bir numara Plajdaki Güneş Yağlarının içini boşaltıp Güneş çeken kremle doldurdum. İki numara denizin kıyısına küçük kafesler içinde bir sürü böcek yerleştirdim. Benim sinyal imle kafesler açılacak. Üç numara tüm şezlonglara canavar sistemi kurdum. Sinyal imle tüm şezlonglar ayağa kalkıp etrafa saldıracak. 4. Numara Kumun içine boya fırlatıcıları yerleştirdim. Sinyal imle yerden kırmızı boyalar fışkıracak. Evet mükemmel değil mi. Yaratacağım kaosu görmek için plaja gittim. Bir kaç melez kız, güneş yağı alıp bir birlerine sürdüler. Tabii az sonra derileri yanmaya başladı. Denize girmeye karar verdiler işte o anda kafesleri açtığım gibi tüm böcekler onlara saldırdı. Kızlar diğer tarafa koşmaya başlayınca direk şezlongları açtım. Şezlonglar kızlara saldırmaya başladı. İşte korkunun doruk noktasında boyaları açtım ve her yerden kırmızı boyalar fışkırdı. Ben bu arada gülme krizine girmiştim. Gözlerimden yaş gelmişti. Gürültüyü duyan bir kaç melez kızlara yardım etmeye gelmişti. Şezlonglara saldırıyorlar , böceklere taş atıyorlardı. Artık daha fazla dayanamazdım buna. Hemen kulübeme koştum.