Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Çilekler Atış levhamız oluyor :D

3 posters
YazarMesaj
Hermia Aigian Cocteau
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Hermia Aigian Cocteau

Çilekler Atış levhamız oluyor :D Empty
MesajKonu: Çilekler Atış levhamız oluyor :D   Çilekler Atış levhamız oluyor :D Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 8:59 am

18- Tarlalarda yaramazlık yaparken yakalanmanla ilgili bir rp yazacaksın.
Mekan: Tarlalar
Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes.

Çilek tarlalarının yanından geçiyorum mis gibi çilek kokusu sardı içimi.O sırada yanımdan geçen kız

''Slm, Muhteşem kokuyorlar değil mi?'' İçime bir daha çekip

''Evet'' dedim sonra arkamı dönerken

''Ben Mia Ares kızı ya sen ?''
Elimi uzattım.

''Bende Ann Apollon kızı memnun oldum''

''Bende'' dedim.Acaba çilek yiyebiliyormuyduk

''Şey Ann çilek yenilebiliyor mu?''

''Hayır '' dedi gülerek bende yüzümü astım hemde utanmıştım.

''Ama çaktırmadan yiyebiliriz'' Gözlerim parladı elimden tuttu ve beni tarlara doğru koşturdu.
Ange Morgan Lamartine
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
Ange Morgan Lamartine

MesajKonu: Geri: Çilekler Atış levhamız oluyor :D   Çilekler Atış levhamız oluyor :D Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 10:38 pm

Mia'nın elinden yakalayıp tarlaların içine doğru koşturdum.En güzel çilekleri ayıklamaya başladık direk ağzıma atmayı düşünüyorduk.Gerçekten çileklerin kokusu iştah açıyordu.Bu kadar çok çilek varken neden bize yasak yapıyorlardı ki...

Mia'ya döndüm.

''Tanrıça Athena'ya yakalanırsak ceza alabiliriz.'' dedim ve Mia'nın korkup kormadığını anlamak için suratına baktım.Onun cevabını beklerken ağzıma çilekleri doldurdum ve çiğnemeye başladım.
http://yadigarlarrpg.yetkin-forum.com/forum.htm
Hermia Aigian Cocteau
Hermia Aigian Cocteau

MesajKonu: Geri: Çilekler Atış levhamız oluyor :D   Çilekler Atış levhamız oluyor :D Icon_minitimeCuma Eyl. 03, 2010 1:25 am

Çilekler muhteşemdi.Ann 'nin sorusu umrumda değildi.

''Ann eline bir ok al '' dedim tamam dedi ve okunu yayında gerdi.Bende taşımı ok ve yaya çevirip, iki dizi sonraki bir çileği kestirdim gözüme oku attım ıskaladı.

''Sıra sende Ann''
oda başka çileği hedef aldı ve vurdu.Tekrar sıra bana geldi az önceki çileği hedef aldım.Ann'de vurduğu çileği çöp şiş yer gibi çileği yiyordu.Sonra ben attım oku ve evet tam on-ikiden dedim içimden sonra bende Ann'nin yanına gittim ve beraber gülüşe gülüşe çileklerimizi okta yedik.Birden Ann' i elinde oku düşürdü.Betibenzi attı.Bende arkamı döndüm. Oku arkama sakladım.

''Tanrıça Athena, ne güzel bir süpriz''
dedim.
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

MesajKonu: Geri: Çilekler Atış levhamız oluyor :D   Çilekler Atış levhamız oluyor :D Icon_minitimeCuma Eyl. 03, 2010 1:31 am

"Yaramaz melezler! Cezalısınız!" diye bağırıp ikisini de kulaklarından çekerek tarladan çıkardım.

"Dua edin bu seferlik Dionysos'u çağırmıyorum. Sadece... pegasus ahırlarını temizleme cezası alacaksınız."

Sanırım, bu kadarı birkaç çilek için yeterli olurdu. Verdiğim cezadan memnun bir şekilde, Olimpos Konseyi'nin yolunu tuttum.
http://olimpos.my-rpg.com

Çilekler Atış levhamız oluyor :D
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Zâif Atış
» Atış Antremanı
» Karanlığa adım atış.
» Kardeşim ile biraz atış çalışması
» Neler oluyor ?