| ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ | |
|
+22Steve J. Christensén Clara Thompson Hope Temple Pacely Wandrof Adela Calanthe Lynn Nyks Serena Su Hanzadeoğlu Joseph M. Masen David Tyler Summer Katherine Ramsey Lucianna Fackrell A. Anna Bianca Sentius Claire Angel Deeply Lena H. Bryce Terra M. Winchester Alexandra Bethany Daniels Alexis Kwon Robert Harris Martin Tudor Lara Adams Satellite Morgan Thalia A. Carter 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Perş. Şub. 03, 2011 6:58 am | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]KİŞİSEL BİLGİLERİMAd-Soyad: Thalia Adelynn Rose Lakabım: Assolist[İnsanların üzerinde öyle bir yetkim var ],Thay,Leydi Adelynn,çatlak kız,Thay-Thay ve bir de bana hiç yakışmayan TeyTey ve TayTay var.. Yaşım: 17 Silahım: Kılıç.Eskrim dersleri alıyordum.Bu yüzden çok iyi olmasamda kılıç tutmayı ve kullanmayı bilirim.Büyükonuş yeteneğimi de kullanırım. Doğum Yerim: Los Angeles.Biliyorum gerçekten şansızım.Ama doğduktan 1 hafta sonra NYC'e gitmişiz. Rütbem: Melez Tanrı Ebeveynim: Afrodit Tarafım (tanrı, titan): Tanrılar Bildiğim diller: Türkçe,İngilizce,Eski Yunanca,Fransızca ve Latince [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ÖZELLİKLERİMÖzel Yetenek: Büyükonuş yeteneğine sahibim. (= İyi Özelliklerim: İnsanlara genelde iyi davranırım,dediğim dediltir,sözümü sonuna kadar tutarım,cana yakınım ve yardımseverim Kötü Özelliklerim: Gerçekten de inatçıyım =P,az biraz da hırçınım Kişisel Özellikler: Yardımseverim,biraz inatçı,cana yakın biriyim Fiziksel Özellikler: uzunum,açık kahverengi saçlarım ve gözlerim var.Bir de gamzelerim var =D [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]MELEZ KAMPI(M.Ö-M.S ) Melez Kampından Önce: 16 yaşıma kadar güzel bir hayat geçirdim denemez.Üvey Babamdan nefret ediyordum.S*lağın tekiydi.Annem de eh işte ne iyi ne kötüydü.Sonuçta evlatlık edinmiştim.Ama arkadaşlarım beni asla yarı yolda bırakmazdı.Özellikle Logan =P Kardeşim gibidir. Melez Kampından Sonra: Hala süslüyüm,sadece canavarlar peşimde geziniyor o kadar.Gerçi eskiden 1-2 tane vardı canavar peşimde ama ne olduklarından emin değildim sis yüzünden.Ama artık eminim (= Ama korkmuyorum cesaretim yerinde O gün bugündür koşuşturuyorum .d Pegasusum: Adı Blue Blood,Asil anlamına geliyor.Bembeyaz rengi var ve saçları kızıl.Boynunda siyah renke Adelynn Yazıyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]SEVDİKLERİM-SEVMEDİKLERİMEn Yakınlarım:Lena,Zell,Roc,Sat vs. Düşmanlarım: Bana karşı çıkan herkes Sevdiklerim*
PETER <3 ALIŞVERİŞŞ Kesinlikle uyku Lunapark Yeni görevler Abur-cubur(ne kadar yersem yiyim kilo almıyorum .) ) Afrodit Sevmediklerim*
Üvey baba dersler(zekiyim ama yine de sevmiyorum) ukala-gıcıklar kabuslar bana karşı çıkanlar =P İLİŞKİLERİM -Kardeş- Onsuz Olamaz Kardeşten öte Biricik Kardeşim Kardeş
-Sevdiklerim- Best Friend Forever <3 Daima Dost Dost Yakın Arkadaş Arkadaş Tanıdık Nötr
-Aşk- Hayatımın aşkı Eski sevgili
-Düşman- En büyük düsman- -Nefret ettigim- -Ufak atışmalar- -Sinir bozucu-
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Satellite Morgan -Dost- Seni seviyorum Artemis kızıı <3 Müthiş bir kişiliği olan Sat (= [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Lara Adams -Kardeşten de öte- Kardeşiz biz,şekerr kardeş lara İlk tanıştığım Afrodit kızı <3 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Martin Tudor -Ufak Atışmalar,Düşman- O kadar da kötü değil aramız,fakat yine de o benim düşmanım. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Robert Harris -Dost- Birbirini sinir etmeyi seven iki dostuz biz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alexis Kwon -Yakın Arkadaş- Daha çok iyi tanışmıyoruz ama şimdiden iyi arkadaşız. <3 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Maya Marie Collins -Dost- Hemen kanım ısındı ona.Canlı bir Demeter kızı.Yakında çok daha yakınlaşacağımızı düşünüyorum (= [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alexandra Regina Daniels -Kardeş- Şeker mi şeker güzel mi güzel kardeşim o beniimm (= [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Nicole Avery Johnson -Dost- Yeni,sert kızımız Nicole (= Soğukkanlı bir Ares kızı,ama yine de onu sevdim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Biricik Kardeşim- Claire Angel Deeply Capcanlı biri o (= Onla oldukça iyi anlaşıyoruz,yüzünden gülücük eksik olmaz onun (= [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Anna Blair Fackrell -Biricik Kardeşim- Asi ruhlu kardeşim Anna B. Aynı benim gibi sıradan değil <3 İlk başlarda hafif bir atışmamız oldu ama onun gibisi yook [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tamara Zellana Cline -BFF- Onu kelimelerle anlatmak imkansız <3 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Lena Hunter -BFF- Sözün bittiği yer ft Zellenalia.Feministim benim <3 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Lucianna Fackrell-Dost-Şeker mi şeker,bilgili mi bilgili en sevdiğim Athena kızı o <3 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Summer K. Ramsey-Arkadaş-Henüz onla pek konuşma fırsatımız olmasa da çok tatlı biri olduğu hemen anlaşılıyor.Onla yakın zamanda rp yazmak isterim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]David Tennant-Arkadaş-Herkes aşık olur,şiir bahçesine gider.Biz de böyle tanıştık (= [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Stephan J. Cartér-Tanıdık-Oldukça iyi bir Poseidon oğlu,en kısa zamanda rp yapmak istediğim biri (= [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Serena Su Hanzadeoğlu-Daima Dost-Güzeller güzeli ps divam o benim <3 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Evangeline Blackwood-Ufak Atışmalar-O kadar da kötü anlaşmıyoruz ama ufak atışmalarımız fazla... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Pacely Wandrof-Arkadaş-Çok yakın arkadaş olmasak da her zaman birbirimizi kolluyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hope Temple-Biricik Kardeşim-Tatlı mı tatlı güzel mi güzel makyajı sevmeyen kardeşiimm <3 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]M. Aredhel von Dorff-Arkadaş-Bu kız romalı! Daha çok konuşma fırsatımız olmadı ama yine de kanım ısındı ona. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Iason Carter-Arkadaş-Çoğu Hephaistos çocuğu gibi onla da arkadaşım. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Selene Darcy Harris-Arkadaş-Tatlıların en tatlısı Hades kızı ooo PS: Arkadaşlarım-kankalarım- bu kadarla sınırlı değil PARTNERİM(öhöm kocam<3);
Aldrick Carter -Hayatımın aşkı her şeyim<3- +İKONLARIM+- Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Thalia A. Carter tarafından Paz Tem. 03, 2011 8:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 50 kere değiştirildi | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Salı Şub. 08, 2011 7:26 am | |
| sat! senle iyi anlaşmamak mümkün değil ki kızım <3 | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Çarş. Şub. 09, 2011 4:32 am | |
| | |
|
| |
Martin Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Perş. Şub. 10, 2011 7:52 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Perş. Şub. 10, 2011 9:02 am | |
| eklendin | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Perş. Şub. 10, 2011 9:05 am | |
| Birbirine kıllık yapmaktan hoşlanan iki arkadaş? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Perş. Şub. 10, 2011 9:08 am | |
| kesinlikle doğru | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Perş. Şub. 10, 2011 9:55 am | |
| Her ne kadar Afrodit kızlarıyla pek iyi anlaşamasam da seninle gayet iyi dost olabiliriz ^^ Hem partine ilk gelen benim vuhuu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Perş. Şub. 10, 2011 11:39 am | |
| bence de olabiliriizz =P eklendin artemis avcısı | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Salı Şub. 22, 2011 1:52 am | |
| Kızz! Bu ne hal! Bu kadar az kişi mi!? Güzel lejant ama ne bileyim. Az kişi var bence. Bak benim lejanta. Geçmek ne mümkün. Di mi Sat Her neyse. Güzel bir lejant yapmışsın kardeşim. Ellerine sağlık. Burayı coşturman dileğim ile. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]En sevdiğim kardeşlerimden birisin. Çünkü çok sık online oluyorsun ve ço...ok cana yakınsın. Senin gibisini görmedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Salı Şub. 22, 2011 5:21 am | |
| eklendin güzel kardeş <3 coşsun coşsun bir çok kişiyle arkadaşım da kimse lejanta girmiyore | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Salı Şub. 22, 2011 6:49 am | |
| Beni de ekler misin Thalia? Kurgu lazım olursa bana pm at. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Salı Şub. 22, 2011 7:11 am | |
| eklendin | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| |
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Cuma Şub. 25, 2011 10:55 pm | |
| | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ C.tesi Şub. 26, 2011 12:36 am | |
| Birileri ablasını eklemeyi unutmuş sanırım Hemen ekle ve bir an önce rp yapalım Thalia [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]* [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ C.tesi Şub. 26, 2011 1:57 am | |
| ikiniz de eklendiniz ^^ <3 tamammm | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ C.tesi Şub. 26, 2011 7:16 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ C.tesi Şub. 26, 2011 8:07 am | |
| nasıl unuttum ben seni ya | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ C.tesi Şub. 26, 2011 1:46 pm | |
| Ben de, ben de!! Çok deli dolu, capcanlı bir Afrodit kızı olduğunu düşünüyorum. Bir gün göreve çıkmak istediğim kişilerin arasında yer alıyorsun. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ C.tesi Şub. 26, 2011 9:13 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Paz Şub. 27, 2011 12:17 am | |
| eklendinizz | |
|
| |
Joseph M. Masen Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Paz Şub. 27, 2011 12:34 am | |
| Ekle beni de İcon Lejantımda var : | |
|
| |
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Paz Şub. 27, 2011 12:49 am | |
| ekledim | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Çarş. Mart 02, 2011 2:01 am | |
| Kardeş! Dergilere çıkmışsın! Bir de haberimiz yok (Vouge' sanki benden başkası çıktı ama...) Hemde dergi senin adını taşıyor! T.A.R. olmadı ama şimdi. [Alexandra'nın tüm kardeşlere hediyelerinden biridir.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yani ben yaptım Senin için dergi bastırttım | |
|
| |
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Çarş. Mart 02, 2011 3:54 am | |
| çoook coolum ben yaa | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: ~♥ Thalia Adelynn Rose /♥~ Çarş. Mart 02, 2011 5:24 am | |
| thalia,ünlü olmuşsun | |
|
| |