Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Pandora Monica Chase ~

2 posters
YazarMesaj
Pandora Monica Chase

Pandora Monica Chase ~ Empty
MesajKonu: Pandora Monica Chase ~   Pandora Monica Chase ~ Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 4:37 am

Gökyüzündeki dolunay, çevreyi ürkütücü fakat bir o kadar da ihtişamlı bir şekilde aydınlatıyordu.Ne yapacağımı bilmiyordum.Kafamı biraz olsun toplamak amacıyla
küçük bir kaya parçasının üzerine oturdum.Fakat bir anda kaya yerinden oynamaya başladı.Aman Tanrı'm, bir şey beni tüm gücüyle aşağıya doğru çekiyordu sanki! Keşke hepsi bir rüya olsaydı diye düşündüm.Belki de bir melez olmasaydım; sıradan bir genç gibi arkadaşlarımla sinemadan çıkmış eve doğru neşeyle gidiyor olabilirdim.Ama ne yazık ki
böyle birşey hiç olmayacaktı.Çünkü bendeniz Pandora Chase,hayatımın geri kalanını zavallı
bir melez olarak geçirmeye mahkumdum.

Bunları düşünmekle vakit harcarken bir ses duydum:"Çabuk şu ipi tut!"Bu ses yumuşak olduğu kadar da tizdi.Fakat beni düşüncelerimden sıyırmayı başarmıştı.Bu tiz sese kulak verip ip yardımıyla yukarı çıktım.Bana yardım eden bu kızın yemyeşil gözleriyle insanı büyülediğini düşündüm.Doğruyu söylemek gerekirse onu epey kıskanmıştım.Ona baktığımı fark edince ciddi bir tavırla ismimi sordu.Az önce ölümden dönmüş biri olarak bu sorusuna cevap vermedim.
Hala çok şaşkındım.Birkaç dakika sonra yanındaki yakışıklı erkeği fark ettim.Herhalde sevgilisidir diye düşündüm ve sonra kendime kızdım.Ne diye insanlarla uğraşıyordum ki! Tanrım gerçekten de sorunlu bir kızdım...

Ben bunları düşünürken son model bir araba gökten iniverdi.Gerçekten de gökten inmişti.
Ağzım bir karış açık kalmıştı.Fakat sonradan tam bir şapşal gibi göründüğümü fark ettim ve onların yaptığı gibi arabaya bindim.Arabayı yakışıklı bulduğum çocuk kullanacaktı.
İkisi de biner binmez benimle konuşmaya başladılar.Prensese benzettiğim kız kendini Dorinda olarak tanıttı.Ardındansa "Hayal edebileceğinden de büyük bir tehlike Olimpos'u bekliyor ve Olimposu kurtarabilecek yani doğru kararı vericek olan 3 seçilmiş melezi arıyoruz.
Bu 3 melezin özellikleri kehanette açıkça belirtilmiş.Birisi Athena kızı,birisi Zeus oğlu birisi de Hades kızı olacak.Bizim görevimiz ise bu melezleri bulmak ve onları güvenli bir şekilde melez kampına ulaştırmak..."
Derin bir nefes aldığını fark ettim.Sanki bana birşey söylemek istiyordu.Durakladığı sırayı fırsat bilip : "Peki bunun benimle ne ilgisi var ki?" dedim.Bana sıcak fakat bir o kadar da yapmacık bir şekilde gülümsedi.
"İşin aslı şu ki;bu 3 melezden birisinin de sen olduğunu düşünüyoruz.'' dedi.

Ama yanıldıklarının farkında değillerdi.Benim annem ya da babam; ne Hades'ti,ne de Athena.Durumu belli etmedim. Çünkü bu hikayeye dahil olmak istiyordum.
Hayatım boyunca arkadaşlarım ve ailem dahil herkes beni ezmişti.Artık bunu değiştirmek istiyor, yeni bi hayata atılmayı düşünüyordum.Bir cevap vermem gerektiğini fark ederek: "Pekala, Olimpos için her şeyi yapmaya hazırım."dedim.
Dorinda'nın suratına geniş bir gülümseme yayıldı.Birkaç dakika sonra bana bir tepeyi işaret ederek: "Bak,Melez Kampı'na gittikçe yaklaşıyoruz." dedi.
Yüzündeki yapmacıklıktan yola çıkarak bana neler olacağını merak etmeye başladım.Kötü birşeyler olacağını fark etmemek elde değildi. Fakat o an kaçıcak bir yerim yoktu.
Artık bu işin içindeydim ve olucaklara katlanmak zorundaydım.Melez kampına sadece 100 metre kalmıştı.Bayılmadan önce hatırladığım son şey ,çığlıklar atarak :"Burası melez kampı değil! Bırakın beni!" dediğimdi.

Yanımdaki kişiler büyük ihtimalle kötü ve salak birer canavar, geldiğimiz yerse Titan Kampı'ydı.

Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

Pandora Monica Chase ~ Empty
MesajKonu: Geri: Pandora Monica Chase ~   Pandora Monica Chase ~ Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 5:22 am

Rp puanı: 85.

/Admin.
http://olimpos.my-rpg.com

Pandora Monica Chase ~
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Pandora Monica Chase / Görevlerim
» Chase B. Lee
» ~Chase Brandon Lee*
» Tumu Chase
» Chase Mcentry