| ~Chase Brandon Lee* | |
|
+4Kim Hyun Lee Cassandra Masen Satellite Morgan Chase Brandon Lee 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Chase Brandon Lee
| Konu: ~Chase Brandon Lee* Cuma Ara. 17, 2010 10:40 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] xxChase Brandon Lee xx17 Yaşında. xx1 Ocak'ta doğdu. xxLA'da yaşıyor. xxPersephone Oğlu. xxAkıcı şekilde İngilizce ve Korece konuşabiliyor. Ayrıca Çince ve Yunanca biliyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Özel Güç Aslında, insanları eğer iyi konsantre olursa öldürebilir veya organlarına zarar verebilir. Birazda zekasını Kullanması gerek fakat. Zekasını fazla kullanmadığı için sadece insanların derilerinde yaralar açılmasına ve bitkilerinde solmasına neden oluyor.
Kamptan Öncesi? Zenginlik ve lüks içinde, prensleri aratmayacak şekilde büyütüldü. Aslında garip olan, onun bu kadar asi ve garip olması. Tıpkı bir çocuk gibi hareketleri var, fakat yeri geldiğinde nerede saygılı olup olmayacağını biliyor. Şaşırtıcı derecede garip bi'şey belkide bu. Dünyanın heryerinde bilinen sayılı kolejlerinden birinde eğitim görüyordu. Ve açıkçası okulun popüler tayfasından biriydi. Peki, "Babası onunla hiç ilgilenmedide mi böyle asi oldu?" diyorsanız eğer, aslında tam tersi onunla fazlasıyla ilgilendi. İlgiden ne kadar hoşlansada başkasının onun hayatına yön vermesini istemezdi. Bahsettiğimiz kişi babası bile olsa.
Kamptan Sonrası? Tek isteği okulundaki ondan yararlanmaya çalışmak için yanında takılmayan arkadaşlar istemesi. Biraz çocukça olması, birazda diğerlerinden farklı olarak çekik gözleri dikkat çekmesini sağlıyor aslında.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kişisel ve Fiziksel Olarak?
Kesinlikle adrenalin tutkunu. Asi olmasının yanında kural tanımaz bir yapısı ve gariptir ki insanlara saygı duyan bir yapısı var. İnsanlara bulaşır belki bazen ama, kimseyle alak edicek veya küçük düşürecek çeşitten muhabbetler içine girmez çoğu zaman. Bu iyi bir şey mi peki? Kesinlikle. Hiperaktif ve ne kadar konuşkan olsa bile çoğu zaman ortada göremeyeceğiniz insanlardan biri. Bazen kendine sakin, sessiz ve yanlız kalacağı yerler bulur ve birileri orayı keşfedene kadar orada elinde kalemlerle birşeyler karalar. Çoğu insan onu ne kadar dıştan zengin züppe olarak görse bile tam tersi romantik bir yapıya sahip. Altın ve mavi renklerine takıntısı var. Üstünde ya mavi yada altın renkli birşeyler olması şart. Ayrıca bir insanı delirtecek kadar zeki ama o bunu kullanmaz. Peki herşeye rağmen onunla zaman geçirseniz? Asla sıkılmassınız. Hattaha zamanın nasıl geçtiğini bile anlamayacak kadar. Sizi sıkıntılı olsanız bile güldürür. Hele onu kendinizi sevdirmeyi becerebilirseniz muhtemelen sizin hakkınızda hassas ve korumacı olur. Sevdiği insanlara asla sarılmaktan yada kolunu omzuna atıp gezmekten utanmaz. Ayrıca aşırı hırsa sahip. Kafasına koyduğunu mutlaka yapar, başarana kadar dener. Birşeyi kafasına koydumu mutlaka yapacaktır.
1.79 boyunda, zayıf ama kasları var. Bu yüzden iri görünebiliyor bazen. Kahverengi göz ve saçları var. -Ama uçuk stili sayesinde saçlarını bile boyatır. Yüzü... Herkesi tek tatlı bakışıyla kendine büyüleyebilir. Gülüşü ise tam anlamıyla farklı bir gün ışığı.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hoşlandıkları-Hoşlanmadıkları Şeyler
Birşeyler karalamak -Özellikle bestelemek- Spor yapmak Çizmek Kitap okumak Yanlız kalmak Biyoloji Bitkiler Hayvanlar Mavi Altın Sarısı Parlayan Şeyler Arkadaşları Bahar Mevsimi Yağmur Kokusu -Zaman zaman- Birilerini sinir etmek
Yeşil Rengi Kötü kokular Yalan söylemek. Birşeylere zorlanmak Ona ne yapacağını söylenmesi
En son Chase Brandon Lee tarafından Cuma Ara. 17, 2010 1:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Chase Brandon Lee
| Konu: Geri: ~Chase Brandon Lee* Cuma Ara. 17, 2010 10:41 am | |
| - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İlişkiler~
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Jessica Claire Masen [Kardeş!] Daha yakından tanımam gerekli seni Jess, nasıl olsa kardeşimsin. Ayrıca anladığım kadarıyla, karakter olarakta birbirimize benziyoruz. Dünyadaki en değer verdiğim insanlardan biri olarak seni her zaman koruyacağımı biliyorsun.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kim Hyun Lee [Çocukluk Arkadaşım, Kardeşim.] Ruh ikizim, şu dünyada seni benden daha iyi bilen biri var mı acaba, merak ediyorum. Çocukken beraberdik, ailelerimiz beraberdi, şehirler bizi birbirimizden ayırsada asla aramızdaki iletişim kopmadı. Beraber eğlenmelerimiz, yaşadığımız maceralar... Hepsi dün gibi.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Stephanie A. Heaven [Ben O'na aşık, O bana gıcık - Uğraşmaya Devam] Aynı kolejdeydik. Kolejde bile ona rahat vermezdim açıkçası, yalan söyleyemeyeceğim. Okuldaki tüm kızlar beni isterken, o nasıl beni istemiyordu? Nasıl bana soğuk davranabiliyordu? Yollarımız yine kesişti Hermes Kızı. Şimdi hem seni çözücem, hemde kendimi sevdiricem. Görücez.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Aleda Beth Hwang [Ayrılmaz İkili] Güldürmeyin beni, taş kalpli falan değil o dünyanın en komik ve en iyimser insanı belkide. Ben senin herşeyini sen benim herşeyimi bilirsin nokta. Bil diye söylüyorum sana, değerli bir insansın benim için.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Satellite Morgan [Hatalı Davrandığım, İyi Biri Olmalı] İşin komiği, ben Satelittle'ye biraz kabalık etmiştim. O bana yardım etmeye çalışırken ben onu yorgunluğumdan terslemiştim ve biraz sert oldu galiba. Yakın zamanda ondan özür dilesem iyi olacak.
En son Chase Brandon Lee tarafından Cuma Ara. 17, 2010 1:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: ~Chase Brandon Lee* Cuma Ara. 17, 2010 10:43 am | |
| Haha, ilk ben yazıcam Pm atmıştım ama cevap alamadım. Ben melez danışmanı, Satellite Morgan; her türlü sorularını bana sorabilirsin ve beraber rp yapabiliriz. Teşekkürler. ^^ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: ~Chase Brandon Lee* Cuma Ara. 17, 2010 10:49 am | |
| Kardeş daha düzenliyorsun ama ben de başvuracağım bu da icon [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Kim Hyun Lee
| Konu: Geri: ~Chase Brandon Lee* Cuma Ara. 17, 2010 10:59 am | |
| Kaç kişi olduk Aleda-Yuri-Steph-Ben-Sen falan Beş kişiyiz Ekle beni de kurgumuz belli zaten. | |
|
| |
Chase Brandon Lee
| Konu: Geri: ~Chase Brandon Lee* Cuma Ara. 17, 2010 11:32 am | |
| üçünüzüde ekledim. ^^ Sat mesajını görmemişim, haber vermeyi kapatmıştım o yüzden. ^^ | |
|
| |
A. Raina Lindgren Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: ~Chase Brandon Lee* Cuma Ara. 17, 2010 12:13 pm | |
| Gerçekleri yaz kurgumuza. -yiyosa yazma- Neyse biliyosun! | |
|
| |
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: ~Chase Brandon Lee* Cuma Ara. 17, 2010 12:27 pm | |
| Ortopedik bi'yer lütfen^^ | |
|
| |