Kulübemde oturuyordum, içimde bir his vardı ama ne olduğunu kestirememiştim. Belli bir süre daha odamda oturduktan sonra fark ettim. Kahvaltımı saat 07.00'da yapmıştım. Aradan 7 saat geçmişti, kesinlikle içimdeki his açlık olmalıydı. Odama gittim ve hazırlanmaya başladım. Ne olur ne olmaz diye de yanıma saatimi aldım. Kulübeden çıkınca Afrodit kulübesine doğru yürümeye başladım, Claire'ı çağırıcaktım. Afrodit kulübesine varınca kapıyı çaldım. Önce içeriden hiç ses gelmedi ardından bir kız sesi duydum "Geliyorum, bir dakika". Bu sesi daha önce duymamıştım. Kapı açıldı ve sesin sahibi olan yeni kızla konuşmaya başladık
-"Merhaba ben Pers, sen kampta yeni olmalısın"
-"Evet yeniyim, daha dün geldim."
-"Tuhaflıklar kampına hoşgeldin. Claire içerde mi acaba ?" Kız belli bir süre içeriyi inceledikten sonra.
-"Yok, dışarı çıkmış olmalı onu en son ahırların orada görmüştüm" Kıza teşekkür ettim ve yemek gazinosunun yolunu tuttum. Yolda giderkende düşünüyordum: "Acaba Claire bana söylemeden nereye gitmiş olabilir ? Başına bir şey gelmişmidir acaba ? Umarım geri döner." Dalgınlıkla yemek gazinosuna doğru yürürken ileride yürümekte olan Sum'ı gördüm.
-"Hey Sum ! Nasılsın ?
-"İyiyim Pers, sen ? "
-"İyiyim, yemek gazinosuna gidiyordum gelmek istermisin ? "
-"Bende zaten oraya gidiyordum. Birlikte oturup birşeyler yeriz."
Sum ile karşılaştıktan sonra birlikte Yemek Gazinosuna doğru ilerledik. Yemeklerden çıkan o eşsiz kokular şimdiden burnumuzda yayılmaya başlamıştı bile.