Kulübemde oturup kardeşim Pers'le sohbet ediyordum. Diğer kardeşlerim burada değildi. Böylesi daha iyiydi çünkü hepsiyle aynı anda uğraşmak zor oluyordu. Kardeşimle bir silah hakkında konuşuyorduk. Bu çok güçlü bir silahtı ve yapımının olduğu kağıt kayıptı. Bu kadar güçlü bir silah yapımının kaybolması çok saçmaydı ama birden kaybolmuştu. Bizim acilen bu kağıdı bulmamız gerekiyordu. Bizde kardeşimle kafa kafaya verip nerede bulabiliriz diye düşünüyorduk ama hala bir çözüm yolu bulamadık. Böyle giderse biz burada böyle otururken birileri bu silahı hayata geçireceti. Bunu düşünmek bile istemiyordum. Onun için konsantre olup kafamı daha çok çalıştırmaya başladım. Bir çözüm yolu mutlaka olmalıydı. Uzun bir süre daha düşündükten sonra "Buldum." diye koltuktan kalktım. Kardeşimde doğruldu ve "Anlat." dedi. Heyecanlı bir şekilde "Nereus her şeyi bilir. Ona gitmeliyiz." dedim. Kardeşim önce düşündü sonra o da ayağa kalktı ve "Güzel fikir." dedi. "Tabii ki! Hadi hazırlanalım, yapacak çok işimiz var." dedim. Hemen odama gittim ve hazırlanmaya başladım.