| Hangi Kahraman? | |
|
+9Terra M. Winchester Clara Thompson Katherine M. von Dorff Georgina Orwell Alex Nike Mark William Trully Alexis Kwon Leslie Ashdown Lucianna Fackrell 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Hangi Kahraman? Paz Ocak 23, 2011 11:00 am | |
| Buyrun size baba bir tartışma. PjO serisinde geçen kahramanlardan hangisi sizin favoriniz ve neden?
Ben... hımmm, biraz gıcık olsa da Annabeth'i severim ama favorim 5 kitap boyunca Percy oldu. Bir kere bulunduğu konuma rağmen hiç artist değil, canayakın ve tatlı. Nico'yu da çok severim. Aslında itici bir tip olarak düşünülmüş sanırım ama bana çok sempatik geldi. | |
|
| |
Leslie Ashdown Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hangi Kahraman? Cuma Ocak 28, 2011 7:28 am | |
| Travis ve Connor Stoll benim hoşuma gidenlerdendi. Ayrıca Beckendorf'da. Tabii Percy birtane. Nico'yu ben de severim. Ama aslına bakılırsa Annabeth'i pek sevmem... bilmiyorum Annabeth tarzı karakterleri sevmem ben aslında. Ama iyidir tabii. Ben Rachel'ı da çok sevmiştim. Clarisse gıcık da olsa ona kin beslemedim hata bayağı hoşuma gitmişti. | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Hangi Kahraman? Cuma Ocak 28, 2011 7:44 am | |
| Percy bitanedir de ben Annabeth'i çok sevmiştim. Gerek zekası olsun gerek asiliği Ama filmde hiç hayal ettiğim gibi değildi, onu hep sarışın, gri kocaman gözlü, turuncu tişörtlü kafasında Yankees şapkasıyla hayal etmiştim. O melez dosyalarındaki gibi yani bayağı hayal bir hayal kırıklığına uğradım izlediğimde | |
|
| |
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Hangi Kahraman? Salı Şub. 22, 2011 7:23 am | |
| Nico bence çünkü Nico ölülerin tanrısının oğlu olduğu için Rick onu çok iyi tasvir etmiş soğuk kanlı çok ciddi ve ne zaman ne yapılacağını bilen biri ama tabi ki de Percy nin de yeri başka | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Hangi Kahraman? Ptsi Nis. 18, 2011 3:10 am | |
| Luke'a son darbeyi keşke Nico vursaydı. 3. Kitapta çıksa da çok hoşuma giden bir karakter. Nico. | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Hangi Kahraman? Ptsi Nis. 18, 2011 3:51 am | |
| Benim en çok Nico hoşuma gitti. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Hangi Kahraman? Ptsi Nis. 18, 2011 3:54 am | |
| Kesinlikle Nico. Ama, her ne kadar çok uzun süre kitapta yer almasa da, Bianca'yı da sevmiştim. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Hangi Kahraman? Ptsi Nis. 18, 2011 7:00 am | |
| Ben de Bianca'yı sevmiştim. Bir de nedense Silena'yı sevmiştim ya. Onunla Beckendorf'un aşkı çok hoşuma gitmiştii ^^ Stoll ikizleri harikaydı, özellikle Melez Dosyaları'nda onlara bitmiştim Bunlar favorilerim, seçemem. | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Hangi Kahraman? Salı Nis. 19, 2011 10:13 pm | |
| Aynen Stoll ikizler çok iyiydi. Melez Dosyalarındaki röportajda da çok komiktiler asdfg. Soyadları da çok ironili. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Hangi Kahraman? Çarş. Nis. 20, 2011 1:11 am | |
| Bana Fred ve George'u hatırlatıyorlar fena halde ^^ Ben onları da yerriiiiimmmm <3 | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Hangi Kahraman? Çarş. Nis. 20, 2011 3:05 am | |
| Evet ya, Stoll biraderler bana da fena halde Fred ve George'u hatırlatmıştı. Umarım ilerleyen kitaplarda Stoll kardeşlerden birisi ölmez Ferde ve George'da olduğu gibi. | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| |
| |
D. Juliet Sera Châtillon Hera'nın (manevi) Çocuğu
| |
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Hangi Kahraman? Paz Haz. 12, 2011 5:47 am | |
| Silena'yı sevemedim ben yaa. Aslında Piper'a da kılım. Ya şimdi buradaki Afrodit kızlarını çok seviyorum ama seride başrollerde olanlar Afrodit kızı gibi gelmiyor hiç. Silena yine bir kademe ama Piper'ın neresi Afrodit kızı ki? Kıronun teki. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Hangi Kahraman? Ptsi Haz. 13, 2011 5:06 am | |
| +1 | |
|
| |
| Hangi Kahraman? | |
|