Sabah Lucy arenaya giderken ona takıldım. Cephaneliğimizden Minerva'yı aldım. Lucy'de kendi takımlarını aldı ve birlikte yola koyulduk. Arenaya vardığımızda sahada hep Ares çocuğu vardı. Lucy'yle biraz çalıştıktan sonra onun kılıç eğitimi sınıfına dönmesi gerekti. Bense arenada kalıp talim yapacak birilerini aranıyordum. Etrafa bir göz attıktan sonra kimse olmadığın sonucuna varıp, külübeye geri dönmeye karar verdim. Arenadan elimde kılıçımla çıkarken Aima ile karşılaştım. ''Selam Helen. Düello'dan mı dönüyorsun?'' dedi sırıtarak. ''Selam. Hayır, malesef düello yapacak birilerine bakındım ama herkes meşgul.'' diye cevapladım onu. Aima düşünerek konuştu, ''O zaman ben varım. Ne dersin?'' Bu teklif beni sevindirmişti. ''Olur derim. Zaten neredeyse sabahtan beri düellocu arıyorum. Eğlenceli olacak.'' dedim gülümseyerek. ''Peki, ama kaybeden kazanana marketten birşeyler ısmarlar. Kabul mu?'' Ismarlama olayı hoşuma gitti ve kararlılıkla ''Kabul!'' dedim. Kılıcımı aldım ve tekrar arenaya geri döndüm.