Luna R. DARE
| Konu: Luna R. DARE C.tesi Ocak 15, 2011 7:00 am | |
| * Ad-soyad: Luna R. DARE * Cinsiyet: Kız * Durum: Afrodit Kızı * Ülke: New York * Yaş: 16 * Bildiği Diller: İngilizce,Domuz Latincesi (Nasıl öğrendiğimi hiç sormayın^^ ) * Burç: Oğlak
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GÖRÜNEN ÖZELLİKLERİ
* Uzun kumral saçlar. * Mavi güzel gözler. * 1.75 boy, 43 kilo. * İnce bir vücut. * Kesinlikle leming olmamaya çalışıyorum. ( Bu nedenle evde pantolonlarım ters giyerim yada ceketimin fermuarını arkaya gelicek şekilde giyerim... Delimiyim ?...Sanırım^^ ) * Arkadaşlarımın yanında rahat davranırım nede konuşulması gerektiğini bilirim(En azından ben öyle düşünüyorum ^^).
DAVRANIŞ ÖZELLİKLERİ * Şaka yapmayı ve şakaya maruz kalmayı severim. * Eğlenceyi severim * Derslerle pek aram yok. * Asla kendimi başkasından üstün görmem,nazik sayılabilirim,asla uzun süre kızgın kalamam.(Hatta arkadaşıma notlarımı geçirmesi için defterimi vermiştim o da defterimi kaybetmişti. Ben ise ona kızarken bile gülmemek için kendimi zor tutuyordum.)
ÖZEL GÜÇ *Çoğu afrodit çocuğunda olan bir yetenek;Büyükonuş
SİLAH *Ayna adındaki hançerim
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İLİŞKİ TÜRLERİ
DOST - ÇOCUKLUK ARKADAŞI - EN İYİ SIRDAŞ - SUÇ ORTAĞI - YAKIN ARKADAŞ - YENİ ARKADAŞ - ESKİ DÜŞMAN, YENİ DOST - TANIDIK - ARKADAŞIN ARKADAŞI - İSMEN BİLİNEN -
ÖLÜMCÜL DÜŞMAN - NEFRET - ARKADAN BIÇAKLAYAN - RAKİP - ESKİ DOST, YENİ DÜŞMAN - KISKANÇLIK - SAKINMA - AŞK/NEFRET- SOĞUKLUK - RAHATSIZ OLMA - KONUM GEREĞİ DÜŞMAN -
SON - GELECEK AŞK - ŞU ANKİ AŞK - ESKİ İYİ/KÖTÜ - YENİDEN BİR ARAYA GELME - FLÖRT - KESİŞME -
AİLE - KARIŞIK HİSLER - KOLLANAN - KOLLANDIĞIM - İYİ ETKİ BIRAKAN - KÖTÜ ETKİ BIRAKAN - DUYGUSAL DESTEK - SIR - KLÜBE KARDEŞİ - SAYGI DUYULAN - DİĞER -
İLİŞKİLER
*Hermia Aigian Cocteau(Dost(Dost diyorum umarım bir sakınca yoktur)) İlk geldiğimde bana yanlışlarımı gösteren.
*Jones Brain (Dost(Aynı şekilde dost eklemem de bir sorun varsa ...)) Bana önerileriyle yol gösteren
*Satellite Morgan(Dost(Aynı soru ^^)) Sorunlarımla ilgilenen
*Alexandra Regina Daniels (Aile) Kulübeye girdiğimde bana ilk selam veren ^^
*Lara Adams (Aile,sırdaş) Her afrodit kızı gibi o da çok güzel. Beni en içten dilekleriyle karşılayan.
*Claire Angel Deeply (Aile,dost) Onun hayranıyım. Hep örnek alınabilecek biri.
*Arthur Dragomir (Aile,dost) Vay canına. Ölümsüz bir erkek kardeş.Bu yakışıklılığın sonsuza kadar süreceğini düşünemiyorum.
*Anna Blair Johnsson(Aile) Sevimli,güzel,iyi... kısacası kardeş olduğumuza çok seviniyorum
*Ange Spike Lamartine(Dost) Göz kamaştırıcı bir güzelliği var. Resmen 'ben Apollon'nun çocuğuyum' diye bağırıyor.
Buyurun lejantıma
*Eklenmek istediğiniz yer *Kurgu
[Androméda biraz senden kopya çektim ^^]
En son Luna R. DARE tarafından Ptsi Ocak 24, 2011 2:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Luna R. DARE C.tesi Ocak 15, 2011 9:25 am | |
| Hey kardeşim!
Sırdaş veya aileye girmek isterim belkide her ikisi...
Kardeşiz.Kampa daha yeni geldin ama aramıza girdin.En yakın zamana rp yapma dileğiyle... | |
|
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Luna R. DARE C.tesi Ocak 15, 2011 10:48 am | |
| Eklemene sevindim, sağol. | |
|
Luna R. DARE
| Konu: Geri: Luna R. DARE C.tesi Ocak 15, 2011 11:26 pm | |
| - Satellite Morgan demiş ki:
- Eklemene sevindim, sağol.
Hiç önemli değil. Bu arada Lara seni ekledim. İstemediğin bir yer varsa çıkarayım yada ekliyim. | |
|
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Luna R. DARE Paz Ocak 16, 2011 2:32 am | |
| kardeş benide bir yere ekle | |
|
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Luna R. DARE Cuma Ocak 21, 2011 4:02 am | |
| Beni de bir yere ekle | |
|
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu