Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Luna R. DARE

YazarMesaj
Luna R. DARE

Luna R. DARE

Luna R. DARE Empty
MesajKonu: Luna R. DARE   Luna R. DARE Icon_minitimePaz Ocak 16, 2011 1:22 am

İksir ve büyü sınıfının önünde durdum. Kampta daha çok yeniydim ve hala biraz çekingendim. Derin bir nefes aldım ve kapıya tıklattım. İçeriden "Girin" sesini duyduktan sonra içeri girdim. İçerisi tipik bir sınıfa benziyordu. içeride 8 sıra vardı ve 1 tanesi dışında hepsi doluydu."Şey... Ben iksir dersi almak için gelmiştim" dedim. İçeri çok güzel bir bayan vardı. Bana gülümsedi ve " Aramızda yeni öğrenciler görmek çok güzel. hadi şuradaki boş sıraya otur." dedi. bende boş sıraya geçtim. Etrafımdaki sıraların üstünde açık bir kitap ve bir sürü bitki çeşidi vardı.Öğretmen olduğunu düşündüğüm bayan elinde bir kitap la yanıma gelip " Al bu senin bir nevi ders kitabın. Senden ilk olarak 9. sayfadaki iksiri yapmanı istiyorum. Malzemeli benden çıkışta alırsın. Yarın aynı saate bura da ol yanında iksirini de getir." dedi. ve sıraların önündeki masasına doğru yöneldi.Kitaba baktım üstünde 'Büyü ve İksir teknikleri' yazıyordu. Herkes eşyalarını toplamaya başladı. Vay canına demek bu kadar kolaymış. Yani ben biraz daha sert birini bekliyordum. Çıkmadan önce önümdeki kıza "Öğretmenimizin adı ne" diye sordum. Kız hafifçe güldü "Afrodit" dedi

Luna R. DARE
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Luna R. DARE
» Luna R. DARE
» Katia Luna-2-
» Luna Harrods
» Luna Harrods~