| Lara Adams <3 | |
|
+17Nyks Serena Su Hanzadeoğlu Kevin Least Summer Katherine Ramsey Tiffany Trully Alexia Sophie Russell Thalia A. Carter Alexandra Bethany Daniels Alexis Kwon Miley Bieber Luna R. DARE A. Anna Bianca Sentius Claire Angel Deeply Alex Nike Satellite Morgan Clara Thompson Lara Adams 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Lara Adams <3 Perş. Ocak 13, 2011 2:36 am | |
| Selam Arkadaşlar!! Öhöö,öhöm...bu benim ikinci lejant sayfam ama üyeliğimde birçok değişiklikler yaptım bu yüzden o lejantı değiştirmektense yeniden yapmayı daha uygun buldum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İsmim:Lara Adams Konumum:Afrodit çocuğu Ebeveynim:Afrodit Bildiğim diller:Almanca,İngilizce,Türkçe,Çince (Kendimi daha çok geliştirmeye çalışıyorum ) Tarafım:Tanrılar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kişilik Özelliklerim; Tabiki her Afrodit kızı gibi bende süslüyüm.Ama klasik bir Afrodit çocuğu olduğumu sanmıyorum.Kılıç kullanmayı Ares,Athena.. çocukları gibi iyi bilmesemde tutmayı biliyorum.Bardağın herzaman dolu tarafına bakan bir kızım.Ok kullanmada süperim malesef diyemeyeceğim,biliyorum ama yeteneğim Apollon ve Artemis avcılarının yanına bile yaklaşmaz.Arkadaş canlısıyım.Çalışkan olduğumu söyleyemem ama bir şeyi hedefime koyduysam mutlaka yaparım. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Fiziksel özelliklerim; Eskiden saçlarım kahverengiydi.Ancak bazı arkadaşlarımın istekleri üzerine onları kıramayıp saçımı siyaha boyattım.Ve hoşlandığımı söyleyemezdim.En fazla bir ay siyah saçla durduktan sonra saçlarımı tekrar eski haline döndürdüm.Saçlarımı sarıya boyamayı düşündüm ama direk Melez Kampı'na gittiğim için buna vakit bulamadım.Ela gözlerim var ama bazen değişebiliyor.Yeşile,kahverengiye filan...Uzun boylu sayılırım.Ayrıca Afrodit kızı olduğumdan kilolarımıda çok önemserim.Kimse büyük boy pizza yediğimi görmemiştir.Onun yerine salata filan.Bu titizliğim yüzünden şişman olduğumu söyleyemem. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kamptan önce; Tabi,yine herzamanki gibi süslüydüm.Özel okula gidiyordum çünkü devlet okulları benim gibi süslü ötesi bir kızı kabul edeceklerini sanmıyordum.Özel okuldada zor katlanıyorlardı ya...Eskiden New York'ta babam,üvey annem ile üvey kardeşim Emmet ile yaşıyordum.Tabi babamın benden böyle -önemli konuları- benden sakladığı için aile ortamımız gayet normaldi.Kardeşim ile kavga ediyorum,ailem tarafından uyarı alıyorum ama takmıyorum...Bir kaç kere disiplin yolunu tuttuğumu anımsıyorum da babam ve parası sayesinde kurtulmuştum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kamptan sonra; Ben yine benim,tabi daha çok vahşileştiğimi saymazsak.Eskiden makyajsız duramazdım.Ama şuan en fazla birgün durabiliyorum.Tamam,farkettim.Bu sizin için küçük bir başarı görünebilir.Ama eski halimi görseydiniz beni her gördüğünüzde tebrik ederdiniz.Bir çok arkadaş edindim.Ve tabi sevgili...Bir kaç kere arkadaşlarımın peşinden görevlere çıkmıştım ve hergün aynı dersi alıyordum;sen bir Afrodit kızısın.Macera senin için bir alışveriş merkezidir.Taa,taaaa ertesi gün tekrar unutuyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Lara Adams tarafından Çarş. Şub. 23, 2011 7:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Perş. Ocak 13, 2011 2:37 am | |
|
En son Lara Adams tarafından Çarş. Mart 02, 2011 8:29 am tarihinde değiştirildi, toplamda 19 kere değiştirildi | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Perş. Ocak 13, 2011 5:46 am | |
| İlk benn! *Lara'yı çok severim, ilk tanıştığım melezlerden ve sanırsam beraber New York'a gitmiştik. İlk en iyi dostlarımdan, hiç unutulmadı ^^ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| |
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Perş. Ocak 13, 2011 5:54 am | |
| 2. Ben mi olsam? (3. oldum mesaj edit)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Tanımıyorum. Profil resmine bakarsak iyi biri.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Perş. Ocak 13, 2011 5:56 am | |
| Ekleniyorsunuz... | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Cuma Ocak 14, 2011 5:29 am | |
| 4. olarak ta ben tabikisi de [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kardeşşşş senin hakkındaki düşüncelerimi biliyorsun | |
|
| |
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Cuma Ocak 14, 2011 5:33 am | |
| Bir daha duymak isterim filan.. Kardeşimmmmmmm...şey...aslında....söylemek istediğim...tam olarak...ekleniyorsun. | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Perş. Ocak 20, 2011 2:33 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gıcıksın seeenn!!!!Sinir ediyosun benii Tabii ki şaka yapıyorum Lara'm,sen olmadan yaşayamam ki ben <3 | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Perş. Ocak 20, 2011 5:13 am | |
| Ahah, daha şimdi gördüm eklediğini! Emmett hala unutmadı mı ya beni?? İnanamıyorum! İyiki Ed'e ondan bahsetmemiştik ha ^^ | |
|
| |
Luna R. DARE
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Perş. Ocak 20, 2011 10:53 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Cuma Ocak 21, 2011 1:42 am | |
| Ekliyorum Anna! Bende kardeşim.Her kulübeye bir cadı lazım. Maya,ben söyleyecektim ama ne yapayım Emmet sana bile söylememe kızıyor.Sen Ed ile çıkarken depresyona girdi benim kardeşcimm Kardeşim tabi eklerim seni!! | |
|
| |
| |
| |
Miley Bieber Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Cuma Ocak 21, 2011 2:21 am | |
| Sanırım ben yokum senle arkadaşız değilmi Lara | |
|
| |
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Cuma Ocak 21, 2011 2:26 am | |
| :O Seni unuttum mu? :S İyi.Hemen ekliyorum. | |
|
| |
Miley Bieber Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Cuma Ocak 21, 2011 2:42 am | |
| Sağol Lara'm | |
|
| |
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Cuma Ocak 21, 2011 5:13 am | |
| Ne demek Jul herzaman. Alex senin ile düşmak olmak çok güzel bir duygu.Bir gün düşmalığımızı derinleştirelim olur mu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Cuma Ocak 21, 2011 5:34 am | |
| Tartarus'tan daha derin şu an. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Cuma Ocak 21, 2011 6:43 am | |
| Üvey kardeşim olduğun için senin adına seviniyorum.En azından güzel görüyorsun. | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Perş. Ocak 27, 2011 8:30 am | |
| Beni de sürekli laf dalaşında bulunduğun biri olarak ekleyebilirsin ^^ İcon(Seç beğen al ): [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Ptsi Ocak 31, 2011 6:23 am | |
| Ekleniyorsun.^^ Hiç birini beğenmedim ki filan | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Çarş. Şub. 09, 2011 10:09 pm | |
| Hiiii hayırsız evlat(ben oluyorum)! Hiç mi gelmedim kız ben buraya! İnsan bir darılır bir şeeder. Düşüncelerim:Kardeşimsin. İlk seninle plajda tanıştık. Hani o zamanlar ben çok fazla kayboluyordum hatırlıyor musun? İşte o gün plajda kanım kaynadı sana seni çook seviyorum. Bir tane icon. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Cuma Şub. 11, 2011 6:49 am | |
| | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Cuma Şub. 11, 2011 9:16 am | |
|
En son Thalia Adelynn Rose tarafından Cuma Şub. 11, 2011 11:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Cuma Şub. 11, 2011 10:45 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hmm, uykucu yakın arkadaşın olarak seninle ilgili söyleyeceğim tek şey, beni o çatlak kızla nasıl yalnız bırakırsın! (Labirentten bahsediyorum.) Tamamm, ben senin uykucu yakın arkadaşın olup, maceralarda iki deli olarak takılmamızı öneriyorum | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Perş. Şub. 17, 2011 4:48 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Paz Şub. 20, 2011 7:07 am | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Selam Lara ! Seninle ilk Sanat ve Zanaat Becerileri Sınıfı'nda tanışmıştık. Benim öğretmenim olmuştun ve bana oldukça kibar, anlayışla bir şekilde davranmıştın. ^^ Ona göre eklersin artık. | |
|
| |
| |
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Lara Adams <3 Çarş. Mart 02, 2011 1:59 am | |
| Özür dilerim ve bu yüzden sana bir şey yaptım. Beğenmen dileğim ile... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Lara Adams <3 | |
|