Maya beni kano gölünde gezdirmiş yetmemiş bütün kampı gezdirmişti.Ve bu uzun yol beni çok acıktırmıştı ve hemen buzdolabını açtım.Dolap ağzına kadar abur cuburla doluydu.Sebze ve meyve arasamda nafile çıktı.Biraz daha sağlıklı bir şeyler aramak için Markete gitmeye karar verdim hızlı adımlarla yürümeye başladım.Markete girdiğimde hr yerin abur cuburlarla kaplı olduğunu gördüm.Doğal olarak alabileceğim tek şey abur cuburdu ama buzdolabimizda bunlardan vardı zaten.Marketin içinde dolanmaya karar verdim.En çok sevdiğim gevreklerden bulunca 3 paket onlardan aldım biraz daha gezdiğimde en sevdiğim çikolataları ve şekerleri görünce sepetim dolana kadar alışveriş yaptım.Kasaya doğru parayı ödemek için yöneldim.Kasiyer bu kadar yiyecekle ne yapacaksın diye bir bakış attı .Ama afazla takılmadım.Hepsini kasadan geçirdi ve kasiyer tutan paranın hayli fazla olduğunu gördüm.Amaa ne yazık ki Amerikada bütün alışverişi babam ve hizmeçiler yaapr parayı onlar öderdi tutumlulukla ilgili pek bilgi bilmezdim.Kasiyere parayı ödedikten sonra buraya bir daha gelirsem daha tutumlu olaacağımı söyleyerek klübeme doğru yol aldım ..
RP SONU