- Spoiler:
Heeyy toplaşın bakayım! Bu benim denetlemem benim alanım!
Sevinçliydim. Denetlemeye çıkmıştım ve bu ay daha umutluydum. Müzik dinleyerek yapacakım denetlemeyi:Flo Rida -Low
Zeus kulübesine geldiğimde hüsrana uğradığımı kabullenmek isterim. Her yer her yerdeydi. Baştan düşmüştü omuzlarım… notumu aldım: 1
Poseidon kulübesi, temizliklerini ustaca yapmışlardı. Toplulardı ama çok da iyi değil… Yine de yapmışlardı. Güzel de olmuştu.Notumu aldım:4
Hades Kulübesi de eniştemin yaptığı bir temizliğe maruz kalmıştı. (Dünya tersine döndü. Erkekler temizlik yapıyor…)Yinede güzel olmuştu. Çok da güzeldi bence. Notumu alıp oradan da çıktım:4…
Hera Klübesi, onlardan beklediğim davranışı yapmış hiçbir temizliğe girişmemişti. Puanım:1
Athena Kulübesi ise çok iyi olmasada (Lucy’nin yaptıkları süper olurdu..)güzel bir temzilik yapmışlardı: puanım:4. Seviliyorsunuz dedikten sonra kendi kulübeme doğru yola çıktım.
Afrodit Kulübesine geldiğimde kendi kulübem olur, yüzüme bir gülümseme yerleşmişti. Mase’in yaptığı hatalar hemen farkediliyordu. Fakat geri kalanların yaptıkları.. Paha biçilemez. Puanım:4
Ares Kulübesi; her zamankinden kısa bir temzilik yapmıştı. Yinede güzeldi ama kısaydı. Hermia gülümseyen bir suratla bana bakıyordu. Çıkınca notumu aldım. Puanım:4.
Hephaistos kulübesi; geçen denetlemelere oranla gerçekten çok güzel bir temizlik yapmışlardı. Daha özenliydi(hiç yapmadıkları günler hala aklımda). Çıkınca gülümseyerek bir not aldım:4.
Artemis Kulübesi, belkide gördüklerim arasında en iyi kulübeydi. Uzun ve eğlenceli bir temizlik yapmışlardı. Sat’in hakkını vermek gerek. Puanım: 5!
Apollon Kulübesi, güzel bir temizlik yapmışlardı. Ange çok uğraşmışa benziyordu. Yazık! Ne diyelim. Puanım:4
Demeter Kulübesi; gerçekten de özen göstererek yapmışlardı bu işi. Haklarını vermek lazım çok uğraştılar. Paunım:4
Dionysos Kulübesi, kuralı bozmamış ve yine temzilik yapmamışlardı. Bende kuralı bozmadan öksüre tıksıra oradan uzaklaşrım ve öksürerek puanımı yazdım:1!
Hermes kulübesi ise yine çok iyi bir temizlik yapmamışlardı. Kısa olmuştu ve çok da iyi değildi. Puanım:3
Hestia kulübesi ise neredeyse hiçbir değişiklik yapmamıştı. Sadece birkaç şey toplu gibi gözüküyordu… Çokda işe yaramamıştı gerçi ama kısa ve özensiz olomuştu. Puanım:2.
Persephone Kulübesi, güzel temizliklerinden hiç ödün vermemişlerdi. Gerçekten güzel yapmışlardı temizliklerini Yeni kardeşiyle Jess büyük işler başarmıştı… Kulübeden çıkınca puanımı yazdım:4.
Nyks Kulübesi:Etrafı iyilik doldurmuş gidiyor… Neredesinzi hey…. Etraf yinede pis ve kirli. Puanım:1!Tahmin etmek zor değildi.
Hakate Kulübesi ise hiçbir temizlik yapmamışlardı. Bir an için huylanmaya başladım. Çok pis olmuş kulübeleri… Puanım:1!
Hypnos Kulübesineilk defa ayak basıyordum ama çok çok ama çok pis olduğu kesindi. Puanım:1!
*~\\1=Artemis//~*
2=Persephone
3=Afrodit
4=Demeter
5=Poseison
İlk 5 Böyle..
6=Hades
7=Apollon
8=Ares
9=Athena
10=Hephaistos
11=Hermes
12=Hestia
Herkesi Tebrik ederim. Bu arada Bayanlar, baylar;İşte Cezaya kalanlar. Yani Eksi grubu
(Mora çalanlar) :
-1=Zeus Kulübesi
-2=Hera Kulübesi
-3=Dionysos Kulübesi
-4=Nyks Kulübesi
-6=Hakate Kulübesi
-7=Hypnos KulübesiTanrıçam sinirlenmezseniz eksi grubunu kınayalım mı? Bir daha ki sefere yaparlar bence...