| Tiffany Trully | |
|
+11Alex Nike A. Anna Bianca Sentius Summer Katherine Ramsey Ange Morgan Lamartine Satellite Morgan Lara Adams Lucianna Fackrell Claire Angel Deeply Clara Thompson Eduard Ryan Longrange Tiffany Trully 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Tiffany Trully Cuma Ara. 17, 2010 10:07 pm | |
| Tiffany Trully[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ad-Soyad: Tiffany Trully Lakap: Tiff Yaş: 16 Konum: Melez Tanrı Ebeveyn: Apollon Bildiği Diller: İngilizce, Fransızca, Yunanca. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] KİŞİLİKGenellikle hayata pozitif bakan biridir... Her ortama uyum sağlar. Dostluk onun için çok önemlidir. Mecbur kalmadıkça yalan söylemez. Çok fazla cesurdur ve bu özelliği yüzünden sürekli başı belaya girer. Macera yaşamaktan çok hoşlanır. Eğlenceli biridir. Hayatı maksimumda yaşar. Başka insanların düşüncelerine önem verir. Çok konuştuğu kadar iyi bir dinleyicidir. Sır tutmasını çok iyi bilir. Anlayışlıdır ve insanlara yardım etmeyi çok sever. FİZİK Öncelikle şunu söylemek gerekir, Tiff çok güzel. 1,75 boyunda, sarı saçlı, kahverengi gözlüdür. Güneş ışığı vurduğunda teni elmas misali parıltılar saçar, çevresindeki herkes onun Güneş Tanrısı'nın kızı olduğunu rahatlıkla anlayabilir. Derin bakışları çok mutsuz olmadığı sürece etrafına mutluluk parıltıları saçar. Fiziğini, suratından hiç eksik etmediği gülümsemesi tamamlar. Yüz hatlarının güzelliği onu özellikle Afrodit kulübesinde popüler kılmaktadır. SEVDİKLERİM Güneş Dostlarım Spor Eğlence Müzik [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
SEVMEDİKLERİM Karanlık Düşmanlarım Sıkıcı bir gün
İconlar:
- Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İLİŞKİLER
Calvin Drake Westin
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hayatımın anlamı... Başka söze gerek var mı? Claire Deeply[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Canım! Her zaman kavga etsekte hep yanımda oldun. Seni çok ama çok seviyorum. Lucianna Fackrell[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tatlım, canım, bitanem...Çok sevildiğini biliyorsundur. Eduard R. Longrange[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kankamm! Beni üçüncü sıraya koyduğunu unutmadım. Maya Marie Collins[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]En zor günlerdeki, en iyi macera arkadaşım! Emily Rose GreeneYaşadığım maceraların güzel prensesi. Satellite Morgan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kuzenim, kılıç eğitmenim, herşeyim. Ange Spike Russo[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kardeşim... Senin hakkındaki düşüncelerimi buraya yazsam yer kalmaz. Summer Katherine Ramsey[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tam olarak tanışamadığım ve tanışıp rp yapmayı çok istediğim zeki Athena kızı. Anna Blair Johnsson[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Afrodit'in deli kızı. Canım benim, çok şeker yaa! Alex NikeKaranlık hastası Hephaistos oğlu... Elena Martin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hephaistos'un güzel kızı, en sevdiğim arkadaşlarımdan biri... Yondaime Hokage[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kardeşimmm! Apollon'un en hızlı çocuğu... Korael Tydeth Ariavel[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Benim canım Tanrı kardeşim. Robert Harris[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bir çok görevi birlikte yaptığımız, rp arkadaşım.
En son Tiffany Trully tarafından Ptsi Ocak 10, 2011 6:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Tiffany Trully Cuma Ara. 17, 2010 10:09 pm | |
| | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tiffany Trully Cuma Ara. 17, 2010 10:10 pm | |
| İkinci benn ^^ Apollon'u pek sevmesem de bunun için Apollon çocuklarını şuçlamıyorum. Onlarla gayet iyi anlaşırım, seninle de anlaşmamızı umuyorum. Tek başımıza bir göreve çıkmasak da bir kaç çoklu görevlerde beraberdik İconlarım lejantımda var, istediğini koyabilirsin | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tiffany Trully Cuma Ara. 17, 2010 10:19 pm | |
| haha beni koyduğun için sağol dadlım ( koymasan ne olacağını biliodun zaten ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Tiffany Trully Cuma Ara. 17, 2010 10:28 pm | |
| Ed ve Maya ikinizi de ekledim. Tabi ki dadlım, seni koymayacağımda kimi koyacağım? | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tiffany Trully C.tesi Ara. 18, 2010 12:01 am | |
| Editöör, beni de eklediğin için çok teşekkürler! :** Sen de çok seviliyorsun ve bitanesin. | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Tiffany Trully C.tesi Ara. 18, 2010 1:07 am | |
| Beni unuttun mu? Selammmm! Beni tanıyorsun kendimi tanıtmama gerek yok sanırım. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Tiffany Trully C.tesi Ara. 18, 2010 2:00 am | |
| | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Tiffany Trully C.tesi Ara. 18, 2010 3:20 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Tiffany Trully C.tesi Ara. 18, 2010 11:20 am | |
| Emily iconun yok mu canım? Ekledim canlarım. | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| |
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tiffany Trully C.tesi Ara. 18, 2010 7:23 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Tiffany Trully Ptsi Ara. 20, 2010 8:52 am | |
| Ekledim kızlarrr. | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tiffany Trully Ptsi Ara. 20, 2010 9:02 am | |
| Benim kendinizi tanıtındaki başlığımı oku. Ona göre beni yaz. İcon gerekmiyor. Renk tercihin koyu olsun. Ben karanlığı severim bu arada. | |
|
| |
Elena Martin Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tiffany Trully Paz Ocak 02, 2011 9:25 am | |
| | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tiffany Trully Paz Ocak 02, 2011 9:41 am | |
| Ee kardeşim hani ben neredeyim Ben ikon koymuyorum Sat'ın kinden alabilirsin Zahmet olmazsa Şöyle parlaklı birşeyler yazarsın | |
|
| |
| Konu: Geri: Tiffany Trully Ptsi Ocak 03, 2011 3:38 am | |
| Ekledim! Kardeşim istersen seni en başada alabilirim. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tiffany Trully Ptsi Ocak 03, 2011 3:49 am | |
| Farketmez kardeşim Sıranın ne önemi var orda durduktan sonra | |
|
| |
| Konu: Geri: Tiffany Trully Ptsi Ocak 03, 2011 3:50 am | |
| Bende öyle düşünmüştüm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tiffany Trully Ptsi Ocak 03, 2011 3:52 am | |
| En parlak çocuk gören de zeki falan sancak Dipnot: Rp'lerde benden böyle muhteşem plan falan beklemeyin | |
|
| |
| Konu: Geri: Tiffany Trully Ptsi Ocak 03, 2011 3:56 am | |
| Hımm ben bekliyorum ama! | |
|
| |
| Konu: Geri: Tiffany Trully Ptsi Ocak 03, 2011 3:58 am | |
| Aslında gerçek ben satranç ve zeka işlerinde iyi anlar ama O anlamaz ( Yada ben bir kaç şey planlarım ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Tiffany Trully Ptsi Ocak 03, 2011 4:09 am | |
| Sen her şeyi anlarsın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tiffany Trully Ptsi Ocak 03, 2011 4:29 am | |
| Ben ne anlarım her şeyden | |
|
| |
Korael Tydeth Ariavel Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Tiffany Trully Ptsi Ocak 03, 2011 4:40 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Tiffany Trully Ptsi Ocak 03, 2011 5:10 am | |
| Ekledim abi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tiffany Trully Ptsi Ocak 03, 2011 5:12 am | |
| Vayy Abi demeye gönlüm el vermiyor 1 yaş büyüksün benden Ama artık sonda değilim | |
|
| |
| Konu: Geri: Tiffany Trully Ptsi Ocak 03, 2011 5:27 am | |
| Ya ben niye herkesten küçüğüm? | |
|
| |
| Konu: Geri: Tiffany Trully Ptsi Ocak 03, 2011 5:29 am | |
| Kardeşim gönül olarak çok büyük | |
|
| |
| Konu: Geri: Tiffany Trully Ptsi Ocak 03, 2011 5:35 am | |
| Evet, haklısın! | |
|
| |
| Tiffany Trully | |
|