Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Yarışma // Ben ve Pegasusum! C.tesi Ara. 04, 2010 12:01 am | |
| Evet, kazanan kişiye 30 drahmi ödül kazandıracak olan, 'Ben ve Pegasusum' temalı yarışmamızı başlatıyorum. Herkesin anladığı gibi aranılan şey en güzel pegasus rp'sinin kime ait olduğu. Yalnız, ahırlarda yazdığınız pegasus edinme rp'lerinin asla kazanamayacağını belirtmek isterim. Bu açıklamayı okumasına rağmen ahır rp'sini gönderecek kişiler çıkacaktır içinizden ama boşuna yazmış olursunuz, burada siz, pegasusunuz ve yaşadığınız bir maceradan söz ediyorum, ilk tanışma çok zayıf kalır.Başvuru Formunuz - Kod:
-
Adınız-Soyadınız: Pegasusunuzun Adı: Rp'nin İsmi: Rp'nin Linki: Yazılan rp'ler değerlendirirken en çok dikkate alınacak olan şey, kurgunuz. Ardından betimlemedeki yeteneğiniz, uzunluk, yazım-imla ve hatta renklendirme. Yarışma an itibariyle başlamıştır, son katılım tarihi 18 Aralık 2010'dur, değerlendirme sonuçları 19 Aralık 2010 tarihinde açıklanacaktır.Not Yarışmaların kulübe puanlama yarışında size puan kazandırdığını unutmayın.Katılacak herkese başarılar dilerim. | |
|
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Yarışma // Ben ve Pegasusum! C.tesi Ara. 04, 2010 9:23 am | |
| | |
|
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Yarışma // Ben ve Pegasusum! C.tesi Ara. 04, 2010 1:28 pm | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yarışma // Ben ve Pegasusum! Cuma Ara. 10, 2010 2:07 am | |
| |
|
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Yarışma // Ben ve Pegasusum! Çarş. Ara. 15, 2010 3:18 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: Yarışma // Ben ve Pegasusum! Çarş. Ara. 15, 2010 3:42 am | |
| Bazı aksilikler nedeniyle değerlendirmek için ilk tarihi baz almaya karar verdim; 18 Aralık. Hala başvuru yapabilirsiniz yani. | |
|
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Yarışma // Ben ve Pegasusum! Perş. Ara. 16, 2010 4:39 am | |
| O zaman ben de katılıyorum. Adınız-Soyadınız: Lucianna Fackrell Pegasusunuzun Adı: Sherry Rp'nin İsmi & Linki: Fedakar Sherry | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yarışma // Ben ve Pegasusum! Perş. Ara. 16, 2010 7:24 am | |
| |
|
| Konu: Geri: Yarışma // Ben ve Pegasusum! Salı Ara. 21, 2010 4:08 am | |
| Değerlendirmedeki gecikme için üzgünüm arkadaşlar. Kazananımız, Lucianna Fackrell. Çok güzel bir role play olmuş, fırtına ruhunu daha iyi betimleyebilirdin belki ama onun dışında çok beğendim. Tebrikler! /Lucianna'nın 30 drahmisini ekliyor ve başlığı kilitliyorum. | |
|