Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Yarışma // En İyi Macera Rp'si C.tesi Ocak 15, 2011 6:19 am | |
| Birinciye tam 500 drahmi ödül kazandıracak olan yeni yarışmamızı başlatıyorum. Temamız çok basit, sizden tek istediğim güzel olduğunu düşündüğünüz ve olay akışına sahip bir macera rp'niz ile buraya başvuru yapmanız. Yalnız 500 drahmi kazanmak da bu kadar kolay olmamalı, değil mi? O nedenle yarışmaya bir kural getiriyorum: Rp'niz aşağıda belirtilen tarih aralığı içerisinde, bu yarışmaya özel olarak yazılmış olmalı ve kesinlikle bir görev ile birleştirilmemeli! *Herkes yarışma için yazacağı rp'nin başlığını şu şekilde yapmalı: (Rp ismi) / Yarışma Rp'si*Yazılan rp'ler değerlendirirken en çok dikkate alınacak olan şey, kurgunuz. Ardından betimlemedeki yeteneğiniz, uzunluk, yazım-imla ve hatta renklendirme. *Yarışma an itibariyle başlamıştır, son katılım tarihi 5 Şubat 2011'dir, sonuçlar 6-7 Şubat tarihleri arasında açıklanacaktır. *Lütfen yarışmaların kulübe puanlamasında size ciddi katkı sağlayacağını unutmayın.
Başvuru Formunuz - Kod:
-
Ad-Soyad: Rp'nin İsmi: Rp'nin Linki:
~Katılacak herkese başarılar diliyorum! :)
| |
|
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yarışma // En İyi Macera Rp'si C.tesi Şub. 05, 2011 7:52 am | |
| İnanmıyorum kimse başvurmamış Ben de bugün gördüm yazdım bir şeyler ama katılım yok diye iptal edilmez umarım Ad-Soyad: Theodor Aquila Rp'nin İsmi: Gateway'e Eski Arkadaşlarımla Oynamaya Gidiyorum Rp'nin Linki: Tık! | |
|
| Konu: Geri: Yarışma // En İyi Macera Rp'si Paz Şub. 06, 2011 3:49 am | |
| Hayır iptal edilmedi, süreyi 10 gün uzatıyorum katılım olması için. | |
|
William Maxwell Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Yarışma // En İyi Macera Rp'si Paz Şub. 06, 2011 9:07 pm | |
| Yarışma olduğunu duyunca hemen yazdım. Canım çıktı ama değdi. Biraz fazla uzun olmuş ama elimden geldiğince kısa tutmaya çalıştım. xD Ad-Soyad: William Maxwell Rp'nin İsmi: Kurtuluş Rp'nin Linki: Kurtuluş///Yarışma Rp'si | |
|
Luke Winchester Hermes'in Çocuğu/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Yarışma // En İyi Macera Rp'si Salı Şub. 08, 2011 4:08 am | |
| Ad-Soyad: Luke Ewelon Rp'nin İsmi: Ben bu Mantikoru Tanıyorum! Rp'nin Linki: Tık! | |
|
| Konu: Geri: Yarışma // En İyi Macera Rp'si Paz Şub. 20, 2011 10:07 am | |
| Ah, tüm rp'leri okuyana kadar hayattan bezeceğimi düşünüyordum ama anlaşılan 500 drahmi ödül yalnızca üç kişinin ilgilisi çekmiş! Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki üç rp'yi de standartların üzerinde buldum, yarışma için emek harcayan herkesi tebrik ediyorum onun için. O meşhur puanlama tablolarımdan birini yaptım excelde, kazanan kahraman: Theodor Aquila! Hep birlikte alkışlıyoruz! 500 drahmi ödülü hesabına aktardık, yarışma galibi olduğu için kulübesi Apollon'a da epeyce fazla puan kazandırdı. (Eski drahmi miktarı: 208. Yeni drahmi miktarı: 708.)
*Bir sonraki yarışmamıza daha çok katılım olması dileğiyle.
| |
|