Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Yarışma // Sıradan Bir Günün Felakete Dönmesi Paz Ekim 31, 2010 3:44 am | |
|
En son Athena tarafından Salı Kas. 02, 2010 5:17 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Yarışma // Sıradan Bir Günün Felakete Dönmesi Paz Ekim 31, 2010 3:52 am | |
| Bunu çok önceden yazmıştım ama... Ad-Soyad: Lucianna FackrellRp'nin Adı: Ares Yüzünden Hapse Atılıyorum!Rp'nin Linki: Tık! Biliyorum, acemilik eserim | |
|
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Yarışma // Sıradan Bir Günün Felakete Dönmesi Ptsi Kas. 01, 2010 3:57 am | |
| | |
|
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Yarışma // Sıradan Bir Günün Felakete Dönmesi Salı Kas. 02, 2010 5:06 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yarışma // Sıradan Bir Günün Felakete Dönmesi Çarş. Kas. 03, 2010 5:01 am | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Yarışma // Sıradan Bir Günün Felakete Dönmesi Cuma Kas. 12, 2010 11:29 am | |
| Sonuçlar Yarışmanın birincisi: Lucianna Fackrell! Aslında ondan daha uzun ve fazla betimlemeli bir rp beklerdim ama sitedeki ilk yazılarından biriymiş bu sanırım. Kurgusu ve mizahı çok hoşuma gittiği için kazandı. Adrian'ın rp'si ile arasında çok gidip geldim, en sonunda puanlama tablosu oluşturup ona göre değerlendirdim. Sat, seninki de çok iyiydi ve seçim yapmamı iyice zorlaştırdı. Mia, sen diğer üçüne göre biraz zayıf kaldın, kurgun iyiydi ama çok fazla yazım hatası vardı... Eh, sanırım dört katılanı olan bir yarışma için destan yazmam lüzumsuz olacak, söyleyeceklerim bu kadar. Lucy, 25 drahmini ekliyorum, tebrik ederim.Adrian, bence Lucy'yi boğabilirsin çünkü aranızdaki puan farkı çok azdı.Sat ve Mia, katılımınız için teşekkürler. Yeni bir yarışmada -fazla beklemeyeceksiniz- tekrar görüşmek üzere!*Bu başlığı kilitliyorum. | |
|