Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Yarışma // En Başarılı Kutlama Rp'si Perş. Mart 31, 2011 4:10 am | |
| Eveet, baktım Olimpos ailesi sabah akşam partiler ve kutlamalar yapıyor, böyle bir yarışma başlatayım dedim. Birincinin tam 300 drahmi ödül kazanacağı yarışmamızın konusu başlıktan da anladığınız üzere, parti ve kutlama rp'leri. Size başarılı bir kutlama rp'sinin nasıl olduğunu anlatmayacağım, herkes tahmin edebiliyordur. Çok kişinin katılımının sağlandığı her rp'de olduğu gibi ana ölçütümüz okuyan kişiyi sıkmayan ve kurgusal açıdan çabuk ilerleyen bir rp olması. Bu yarışmaya katılımın fazla olması için biraz daha serbestlik getiriyorum, şu ana kadar yazmış olduğunuz herhangi bir kutlama rp'si ile başvuru yapabilirsiniz, birden fazla kutlama rp'sine sahip olan kişiler, birden fazla rp için de başvuru yapabilir. Eh, artık yarışmaların kulübe puanlamadaki etkisi biliniyor olduğuna göre, buraya her akıllı melezin başvuru yapmasını istiyorum.
Gelelim açıklama ve kurallara. *Katılmış olduğunuz değil, başlatmış olduğunuz kutlama rp'leri ile başvuru yapabilirsiniz! *Kazanan kutlama rp'sini iki veya daha fazla kişi ortaklaşa başlatmışsa, para ödülü aralarında bölüştürülür. *Rp'ye en az 5 kişinin katılımı gerçekleşmiş olmalıdır. *Rp değerlendirilirken ana ölçütün yanı sıra betimlemeler, yazım-noktalamalar, renklendirmeler, postların uzunluğu da etkili olacaktır. *Yarışma an itibariyle başlamıştır, son katılım tarihi 15 Nisan 2011'dir, sonuçlar 16-17 Nisan tarihleri arasında açıklanacaktır. Başvuru Formu - Kod:
-
Ad-Soyad: Rp'nin İsmi: Rp'nin Linki: ~Katılacak herkese başarılar! | |
|
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Yarışma // En Başarılı Kutlama Rp'si Perş. Mart 31, 2011 8:11 am | |
| Ad-Soyad: Robert Harris Rp'nin İsmi: Club Harris Açılış Partisi Rp'nin linki. | |
|
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Yarışma // En Başarılı Kutlama Rp'si C.tesi Nis. 02, 2011 2:01 pm | |
| | |
|
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Yarışma // En Başarılı Kutlama Rp'si Çarş. Nis. 13, 2011 9:03 am | |
| *Katherine Williams & Adyali Zenobia Carter *Maskeli Balo * Tık. | |
|