Merakla bana bakan iki güzel kıza gülümsedim ve "Athena kızı Lucianna ile Demeter kızı Maya, sizi iradeniz dışında buraya getirdiğim için üzgünüm ama bana yardım etmenizi istiyorum." dedim. İkisinin de gözlerinden şaşkınlıkları okunuyordu. Eh, Tanrıça Hestia sık sık kahramanlara görev vermezdi, kızlar şaşırmakta haklıydı. Birkaç dakikalık suskunluğun ardından kendini toparlayan Maya, ''Şey... Tam olarak ne yapmamızı istiyorsunuz Tanrıça'm?" diye sordu. Bakışlarımı ona çevirdim ve "Benim için Siren Körfezi'ne gitmenizi istiyorum. Orada yakut taşlı bir yüzük bulmanız ve onu bana getirmeniz gerek." dedim. İki kız önce birbirlerine, sonra da tekrar bana baktılar. Lucy bir süre tereddüt yaşadıktan sonra, "Peki, bu görev için neden bizi seçtiniz Tanrıça Hestia?" diye sordu. Annesi Athena'nınkileri aratmayacak bilge bakışlarla, "Karşılaşacağınız çeşitli zorlukları yenmek için, aklın ve şifanın gücüne ihtiyacınız olacak çünkü." cevabını verdim. Sonra, onları kafalarında bir sürü soru işaretiyle kampın plajında bırakarak, ortadan kayboldum.