| Ange Spike | |
|
+6Hermia Aigian Cocteau A. Anna Bianca Sentius Clara Thompson Satellite Morgan Cassandra Masen Ange Morgan Lamartine 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Ange Spike Cuma Kas. 19, 2010 12:51 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adım: Ange Spike Soyadım: Russo Lakabım: Ann Yaşım: 16 Bildiğim Diller: İngilizce,İspanyolca.yunanca ve Türkçe Tanrı Ebeveynim: Apollon Rütbeler: Kulübe lideri Pegasusum: İsmi Lissa.Yok heyecanlı ve aynı zamandada Kaprisli bir pegasus. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Fiziksel Özellikler: :Sarı lüle saçları omzunun biraz altına iner.Gözleri mavidir ve her duyguyu yansıtır ve herkes anlayabilcek kadar açıktır.1.74 boyunda, bebek yüzlü,süt beyaz tenlidir. Kişisel Özellikler: Sevecen,hırslı,iyi kalpli ve bütün olaylara pozitif bakan biridir.Herkesle kolay anlaşabilir ve çabuk dost edinir.Kolay öfkelenmez ama öfkelenirse de sakinleştirilmesi zordur. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Melez olduğumu öğrenmeden önceki hayatım:Annemle birlikte garip öğretmenlerle dolu sakin bir hayat sürüyorduk.Okuldaki derslerim elbette berbattı ve okulda çok fazla arkadaşım vardı.Artık çoğuyla görüşemiyorum.Ve babamı her zaman merak etmişimdir ama annem babam hakkında hiçbirşey söylemezdi. Melez olduğumu öğrendikten sonraki hayatım:Tabii ilk başta peşime daha adlarını bile öğrenemediğim yaratklar düştü.(Artık biliyorum elbette)Kampa ilk geldiğimde bana sen Apollon'un çocuğusun dediklerinde onların deli olduğunu düşündüğümü çok iyi hatırlıyorum.Ama şimdiki hayatımı daha çok seviyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevdiklerim:*Güneş *Açık hava *Dostlarım, arkadaşlarım *Oklarım ve yayım *Kamp *sarı ve turuncu *Çikolata *gitar çalmak
Sevmediklerim:*yağmur *Yeraltı *güneşten uzak yerler *Böcekler *kulübemi temizlemek! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Ange Spike Russo tarafından Perş. Kas. 25, 2010 1:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Ange Spike Cuma Kas. 19, 2010 12:54 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]--İlişkiler----Jessica Adams[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Canım Jess'im.Cirit Eğitmenini yada marulu asla unutamam aklıma geldikçe gülmekten kırılıyorum.Jess'le birçok maceramızdan birindede Artemis'i bulmaya gitmiştik.Sonu kötü bitsede eğlenceliydi.Seni seviyorum Jess.En iyi dostlarımdansın. Satellite Morgan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Canımdan çok sevdiğim kuzenim ve en iyi dostlarımdan biri Sat.Onunlada bir çok yere gittik.Hele o kolyesi yok mu...Beni öldürüyordu!Yada ikimizi herneyse hala hayattayız ve kamptayız. Maya Marie Collins[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Maya'm benim.En iyi arkadaşlarımdan ve Lotus kumarhanesine giden macera arkadaşım.O olmasa belki ben hala Lotus Kumarhanesinde ok fırlatıyor olurdum.En yakınlarımdansın May... Annalynne Johnsson[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Anna Afrodit kızı.Ne olursa olsun sır verebileceğim sayılı insanlardan o.St.Heleng Dağı'nda bni kurtardığından beri minnettarım ona.Ne olursa olsun seviliyorsun Anna... Hermia Aigian Cocteau[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yeni melezlere tuvaleti göstermeyi seven melez danışmanımız.Ayrıca kardeşimin de sevgilisi olur Mia.Kev'e sabrede bilen sayılı kişilerden.Onu unutabileceğimi sanmıyorum... Adrian Black[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kardeşine çok benzeyen Ares çocuğu.En azından kişilik ve huy olarak.En yakın zamanda Ares kulübesini ziarete gideceğim.O zaman anlaşacağımızdan eminim. Rosmarie Sea[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tanıştığım ilk Poseidon kızı...Dürüst ve kesinlikle sır saklayanlardan.Onunla Lucy ve Stell'i aramaya gitmiştik.Tanrım!Lous Kmarhanesideki kanlı T-shirt hala tüyerimi ürpertiyor.Seni seviyoum Rose... Cornelia Scarlett[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lia'm benim.Onunla Stks Nehri'ne gitmiştik ve o anıyı asla unutmam diyeceğim ama karşılaştığımız o gıcık hayaletin adını unuttuğum için hiç girmeyeyim o konuya
En son Ange Spike Russo tarafından C.tesi Ara. 04, 2010 3:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 18 kere değiştirildi | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Ange Spike Cuma Kas. 19, 2010 12:55 am | |
| ilk yazan ben olayım icon lejantta var seç beğen al hesabı kurgumuz zaten belli dostuz ve özel gücümü senin yanında keşfettim, cirit hocasını marul yaptığımda | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Ange Spike Cuma Kas. 19, 2010 12:57 am | |
| Aaah olamaz,biricik kuzenime ilk ben yazacaktım.Pff Neyse kuzenciğim şöyle iyi bir yerlere yerleştirirsin artık [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Ange Spike Cuma Kas. 19, 2010 2:26 am | |
| İlk üçe yerleştimm!! Beni unutma! Benimde lejantta var (: | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Ange Spike Cuma Kas. 19, 2010 2:32 am | |
| Angeee!!!!Benide unutma bi tenem | |
|
| |