Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kulübeye Çeki-düzen :D (Denetleme-1 için)

2 posters
YazarMesaj
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

Kulübeye Çeki-düzen :D (Denetleme-1 için) Empty
MesajKonu: Kulübeye Çeki-düzen :D (Denetleme-1 için)   Kulübeye Çeki-düzen :D (Denetleme-1 için) Icon_minitimePaz Ağus. 22, 2010 5:59 am

Görev:
15- Kulübeni temizleme rp'si yaz.
Mekan: Athena Kulübesi
Katılacaklar: Lucy, dahil olmak isterse Anna.

Amaç:
Kulübe denetlemesinden yırtmak.

Tanrı Poseidon ile yaptığım görüşmenin ardından, tekrar kulübemin yolunu tuttum. Titiz kızım işte ne yaparsınız, ortalığı öyle pis ve dağınık bırakmak içime sinmedi. Asıl nedeni mi merak ediyorsunuz? Tüm gece Stell ile geyik yapacağımıza emindim ve yarın denetleme vardı. Eh, Athena kızıyım ben. Bir hafta boyunca bulaşıkları yıkamaktansa, birkaç saatimi kulübemi toparlayarak geçirmem mantıklı geldi. İçimden de geçiriyordum: "Umarım Stell de benim gibi düşünüyordur." diye. Tüm gece onun kulübesini toplamasını bekleyemezdim, dedikodular asla beklemezdi!

İlk olarak omurgamın kırılması riskini göze alarak mobilyaları çektim ve altlarını sildim -hayır, sadece uydurdum. İlk olarak, viledayla bir güzel yerleri sildim, sonra da halıyı süpürdüm. Mobilyaların tozunu aldım, giderken eşyalarımı toplu bırakmış olduğum için mutluydum, fazla işim yoktu. Özenle Anna'nın dağınık eşyalarını da düzenledikten sonra, işim neredeyse bitmişti.

Yokluğumda solmaya yüz tutmuş Athena Çiçekleri'ni suladım güzelce, güneş görsünler diye kulübenin dışındaki pencere kenarına koydum onları. Yatak odalarıyla işim bittikten sonra... asıl kabusumun başlama zamanı gelmişti: meşhur çalışma odasını düzenleyecektim.

İçerisi bin tane bilim adamı aynanda gelip on bin icadı bir arada yapmış gibiydi: Masaların üstlerinde çeşit çeşit projelerin kağıtları, taslaklar, garip deneyler, haritalar ve kitaplar vardı. Tamam, size hiç 'Lucianna Fackrell çalışma hayatında düzen abidesidir.' diyen oldu mu? Olmadığına eminim. Neden bu kadar çok tepki verdiniz ki?

Tüm çalışmalarımı düzenlemeye başladım elim mahkum. Siz deyin 2, ben diyeyim 3 saat sonra, ortalık 5 üzerinden 4 alabilecek hale geldiğinde, pes ettim. Yapmayın, birinciliğe oynamıyordum, tek amacım sonuncu olmaktan kaçınmaktı.

"Pekala, şimdi çılgın eğlence zamanı!" dedim coşkuyla ve kamp ateşinin yolunu tuttum, bu kadar temizlik ve düzen bana fazla gelmişti.
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

Kulübeye Çeki-düzen :D (Denetleme-1 için) Empty
MesajKonu: Geri: Kulübeye Çeki-düzen :D (Denetleme-1 için)   Kulübeye Çeki-düzen :D (Denetleme-1 için) Icon_minitimePtsi Ağus. 23, 2010 12:07 am

Değerlendirilmeye alınmıştır.
http://olimpos.my-rpg.com

Kulübeye Çeki-düzen :D (Denetleme-1 için)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Temizlikkk(denetleme 4 için)
» Temizlik ~Denetleme 4 İçin~
» Sıkıcı bir çalışma odası toplama çalışması (Denetleme - 2 için)
» Temizlik(Denetleme İçin)
» Kardeşlik İçin Temizlik * Denetleme 7