Tırmanma duvarına doğru yaklaşıyordum. Bugünlerde antrenman yapmam yasaktı ama yerimde duramıyordum. Bilirsiniz biz melezler içinde kötü olan budur. Eğer yaralıysanız ve hareket etmiyorsanız, dünya sizin için çekilmez hale geliyor. Bir melez bunu yaşamıyor olabilir ama ben yaşıyorum. Hareket etmem lazım, kılıcım ile etrafı toz duman etmeliyim. Bir Athena kızından da beklenen bu değil midir? Beyni, hareketleri ve planları ile düşmanını alt etmek. Bir an kendimi ifade ettiğimi anlayarak gülümsedim. Kulübeden çıkarken kardeşlerime emirler yağdırdım ve öğütlerini dinlemeden dışarı çıktım. Kulübe lideri değildim ama Lucy’den daha çok sorumluluk sahibiydim. Hem oda bir şey demiyordu. Zaten kızsa bile haklı olduğumu biliyordu. Bir kere temizlik denetlemesinden yüksek puan almalıydık. Hala puanımız fazlasıyla yüksek değildi ve yakışmıyordu.
Tırmanma duvarına yaklaştığımda elimi belime koyup etrafa baktım. Leo’nun bana doğru yaklaştığını gördüm. ‘‘Ne yani, benimle tırmanmak mı istiyorsun?’’ dedim. Başını sallayınca gıcık bir bakış attım ve görevli kiklop’a selam verdim. Üzerime verilen koruma giysilerini giyince hemen tırmanmaya başladık.