Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Afrodit öneriyorr..

2 posters
YazarMesaj
Afrodit.

Afrodit.

Afrodit öneriyorr.. Empty
MesajKonu: Afrodit öneriyorr..   Afrodit öneriyorr.. Icon_minitimeCuma Kas. 05, 2010 3:43 am

Evet sayın athena melezler ve ben artık bu sıkı müstehcen kurallarına karşıyıız bir melez karşı cinsiyle kulübesinde rp yapabilir veya segililer istediği gibi konuşabilir.Ben ve melezler rahatsızız.Ne dersin biraz genişletsen mi kuralları ee ne dersin
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

MesajKonu: Geri: Afrodit öneriyorr..   Afrodit öneriyorr.. Icon_minitimeCuma Kas. 05, 2010 3:49 am

Afrodit iyi misin ya? Bana ne sizin rp'lerinizden, Yetkin Forum kuralları bunlar, sitenin kapatılmasını istemiyorum. Ayrıca kendimi sitedeki üyelerin yaş aralığını da göz önünde bulundurmaktan zorunlu hissediyorum. Bir daha bu tarz saçma konular için başlık açmazsan sevinirim.
http://olimpos.my-rpg.com
Afrodit.

Afrodit.

MesajKonu: Geri: Afrodit öneriyorr..   Afrodit öneriyorr.. Icon_minitimeCuma Kas. 05, 2010 3:51 am

aaa tamam ozamn git ve melezlerini zaptet bana baskı yapmasınlar lütfen
Athena
Athena

MesajKonu: Geri: Afrodit öneriyorr..   Afrodit öneriyorr.. Icon_minitimeCuma Kas. 05, 2010 7:38 am

Sana baskı yapan melezlerin isimlerini bana pm at, gereğini yaparım.
http://olimpos.my-rpg.com

Afrodit öneriyorr..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Afrodit'e/Afrodit'ten armağan...
» Afrodit Kulübesi
» Afrodit ile Karşılaşma !
» Afrodit'in Kolyesi
» Tanrıça Afrodit