| Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı | |
|
+32Anita S. de Luca Rafael Luther C. Scarlett Stanislaus Claire Angel Deeply Georgina Orwell Fenix Blume Isis Alexandria Dawn Alexia Sophie Russell David Killer Hanna Olıvıa Temple Pacely Wandrof Diona Arsinoe Stanislaus Allen Jacques Harth Marcus L. Stanislaus Katherine M. von Dorff Terra M. Winchester Zack Cliff Burton Thalia A. Carter William Maxwell Aima Pageton Hermia Aigian Cocteau Edward J. F. Newgate Clara Thompson Tiffany Trully Leonard L. Carter Satellite Morgan Cornelia Fackrell Lucianna Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu Alex Nike Mitchie Carter Athena 36 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Ptsi Kas. 01, 2010 11:18 am | |
| Kendinize güveniyorsanız ve özel görev almak istiyorsanız, buraya başvurun, böylece biz tanrı-tanrıçalar görevlerimiz için kurban - pardon kahraman (!) ararken bu başlığı dikkate alalım. Form - Kod:
-
Ad-soyad:
Rp puanı: Güç puanı: Özel görev isteme nedeni: Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Salı Kas. 02, 2010 8:11 am | |
| Ad-soyad:Mitchie Heinz
Rp puanı:75 Güç puanı:20 Özel görev isteme nedeni:Puanımı yükseltmek istiyorum.Ve kendime güveniyorum.Puanım yapamayınca düşse bile yapabileceğime inanıyorum. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı:Her zaman,her yerde. 2 Kasım (bugünden) itibaren mesela 3 Aralık'a kadar olabilir. | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Ptsi Kas. 22, 2010 5:44 am | |
| Ad-soyad: Alex Nike
Rp puanı:75 Güç puanı:0 Özel görev isteme nedeni: Görevlerin Güç Puanı verdiğini duydum ve canımın sıkılması. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: 23.11.2010 başlangıç-1.12.2010 bitiş. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı C.tesi Ara. 04, 2010 12:03 am | |
| Ad-soyad: Serena Melanie Holls Rp puanı: 100 Güç puanı: 60 Özel görev isteme nedeni: Canım çok sıkılıyor ve bol bol RP yazmak istiyorum. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Sınav tarihlerimin olmadı zamanlarda olabilir. Yani 04 Aralık-19 Aralık (haftasonları gelebiliyorum.) | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı C.tesi Ara. 04, 2010 1:19 am | |
| Ad-Soyad: Lucianna Fackrell Rp puanı: 100 Güç puanı: 78 (puanlamadan sonra 90'a yakın olur.) Özel görev isteme nedeni: Zeki ve çalışkan Athena kızları, her daim görev aşkıyla yanıp tutuşurlar. Bir de Athena kulübesine ek puan kazandırmak istiyorum. Hıh, yeni ana kurgunun yaklaşıyor olması da nedenlerden biri. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Önümüzdeki 1 yıl boyunca her zaman olabilir diyelim. | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı C.tesi Ara. 04, 2010 2:31 am | |
| Ad-soyad: Cornelia Scarlett Rp puanı: 90 Güç puanı: 72 Özel görev isteme nedeni: Rp yapmayı seviyorum. Ayrıca canımın sıkıntısı ve kulübeye puan kazandırmak istemem de nedenlerden bazıları.. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Genellikle her zaman buradayım ve başvurum sürekli geçerli. İstediğiniz zaman verebilirsiniz.
| |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı C.tesi Ara. 11, 2010 8:12 pm | |
| Ad-soyad: Satellite Morgan Rp puanı: 90 Güç puanı: 91 Özel görev isteme nedeni: Bu aralar iyice saldığımı farkettim ya da herkes iyice kasıyor. Şampiyonluk listesinde en azından ilk üçe girebilmek için veya adımı koruyabilmek için istiyorum. Ayrıca boş zamanım da bol, puan kazanmaktan memnuniyet duyarım. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Yakın bir tarih olursa sevinirim ama her zaman olabilir.
| |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Paz Ara. 12, 2010 12:53 am | |
| Ad-soyad: Leonard Luke Carter Rp puanı: 85 Güç puanı:37 Özel görev isteme nedeni: Güç puanımı yükseltmek istiyorum. Görevin puanlama yarışında Zeus kulübesine katkıda bulunacağından istiyorum. Aynı zaman da RP yapmayı seviyorum. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Fark etmez. Her zaman olur. | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Paz Ara. 12, 2010 3:07 am | |
| Ad-soyad: Tiffany Trully Rp puanı: 95 Güç puanı: 71 Özel görev isteme nedeni: Özel görev yapıp puanımı yükseltmek istiyorum. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Her zaman olabilir. | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Salı Ara. 21, 2010 1:58 am | |
| Ad-soyad: Alex Nike
Rp puanı: 85 Güç puanı: 8 (Görevler ile 15-30 arası yükselecek.) Özel görev isteme nedeni: Gerçekten çok sıkılıyorum. Maceralarda ve görevlerde bulunmak istiyorum. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Siz karar verin Tanrıça'm | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Salı Ara. 21, 2010 5:11 am | |
| Ad-soyad: Maya Marie Collins Rp puanı: 90 Güç puanı: 58 Özel görev isteme nedeni: Güç puanımı arttırmak istiyorum, ayrıca kaç zamandır doğru dürüst bir görev yapamadım, özel görev yapmak eğlenceli olur diye düşündüm. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Her zaman olabilir.
| |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| |
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı C.tesi Ocak 08, 2011 5:39 am | |
| Ad-soyad:Hermia Aigian Cocteau Rp puanı:90 Güç puanı:72 Özel görev isteme nedeni: Melez kanım coştu Kulübeye ve kendime katkı sağlamak Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: 15/01/11--- 15 tatil sonu işte | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Salı Ocak 11, 2011 1:56 am | |
| Ad-soyad: Tyler Swalm
Rp puanı:75 Güç puanı:0 Özel görev isteme nedeni: Güç puanımın artmasını istiyorum Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı:15/01/2011 11/02/2011 |
|
| |
Aima Pageton
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı C.tesi Ocak 15, 2011 5:47 am | |
| Ad-soyad:Aima Pageton Rp puanı:95 Güç puanı:0 Özel görev isteme nedeni:Puan isteği ve rp aşkı Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Her an olabilir. Ama yakın bir tarih olursa sevinirim | |
|
| |
William Maxwell Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı C.tesi Şub. 19, 2011 9:18 am | |
| Ad-soyad: William Maxwell Rp puanı: 85 Güç puanı:42 Özel görev isteme nedeni: Kurguyla ilgili bir görevde yer almak istiyorum. Ayrıca güç puanına da ihtiyacım var. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Fark etmez. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı C.tesi Şub. 19, 2011 10:16 am | |
| Ad-soyad: Thalia Adelynn Rose Rp puanı: 85 Güç puanı: 0 - kontrol edileceği zaman baya bir artacak Özel görev isteme nedeni: Güç puanımın artması + çeşitli kurgular olması Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: her türlü tarihe uyarım | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı C.tesi Mart 05, 2011 3:03 am | |
| Ad-soyad:Zack Cliff Burton Rp puanı:90 Güç puanı:0 (ama görevlere puan verildiğinde 17-18 olur) Özel görev isteme nedeni: Güç puanımın artmasını istiyorum,kulubeme katkıda bulunmak istiyorum, sıkılıyorum ve rp yazmayı seviyorum Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı:farketmez | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Paz Mart 06, 2011 6:35 am | |
| Ad-soyad: Nicole Avery Johnson
Rp puanı: 90 Güç puanı: 2 ama özel görevi aldığımda 20 falan olacak. Özel görev isteme nedeni: Kulübeme katkıda bulunmak ve canım sıkıldığı için rp yazmak istemem. Ares kulübesi çok kötü durumda. Kulübe puanına katkıda bulunmak ve rp yaparak eğlenmek istiyorum. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Farketmez. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Ptsi Mart 07, 2011 1:25 am | |
| Ad-soyad:Tyler Swalm Rp puanı:75 Güç puanı:13 Özel görev isteme nedeni:güç puanımı arttırmak Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı:herzaman |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Ptsi Mart 07, 2011 3:40 am | |
| Katherine Williams. 100 0 Kulübeme puan kazandırmak. Fark etmez. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Perş. Mart 17, 2011 7:04 am | |
| Ad-soyad: Marcus Leon Golden
Rp puanı: 95 Güç puanı: 58 Özel görev isteme nedeni: Puanımı yükseltmek istiyorum. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Önümüzdeki bir yıl boyunca her gün olabilir. | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Perş. Mart 17, 2011 7:15 am | |
| Ad-soyad: Leonard Luke Carter Rp puanı: 100 Güç puanı:50'yi geçecek. Özel görev isteme nedeni: Güç puanımı yükseltmek istiyorum. Görevin puanlama yarışında Zeus kulübesine katkıda bulunacağından istiyorum. Aynı zaman da RP yapmayı seviyorum. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Nisan'ın 8'ine kadar.
En son Leonard Luke Carter tarafından Salı Mart 29, 2011 4:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Cuma Mart 18, 2011 5:24 am | |
| Ad-soyad:Zack Cliff Burton
Rp puanı:90 Güç puanı:20,30 olucak Özel görev isteme nedeni:güç puanımı ve kulübe puanını arttırmak. başka bir görev daha almıştım ama diğer melezler yüzünden görev başarılamayacak galiba o yüzden tek başıma gidersem sevinirim. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: her hangi bir zaman. | |
|
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Ptsi Mart 28, 2011 11:06 pm | |
| Ad-soyad: Allen Jacques Harth Rp puanı: 100 Güç puanı: Puanlamayla birlikte 20 olacak inşallah Özel görev isteme nedeni: Öncelikle kulübe ve güç puanı artırmak ve kurgularda daha fazla etkili olabilmek. Ayrıca değişik 1şeyler yapmak istiyorum. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Herhangi bir zaman olabilir. | |
|
| |
Diona Arsinoe Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Paz Nis. 03, 2011 10:06 am | |
| Ad-soyad: Eliesha Keys Rp puanı: 95 Güç puanı: Şu an için 23 ama arttığına eminim. Özel görev isteme nedeni: Hem kulübe puanımı, hem de kendi puanımı arttırmak. Ayrıca rp yapmayı seviyorum ve bu aralar çok rp yapasım var. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Ne zaman isterseniz verebilirsiniz. Başvurum sürekli geçerlidir. | |
|
| |
Pacely Wandrof Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Ptsi Nis. 04, 2011 7:51 am | |
| Ad-soyad: Pacely Wandrof. Rp puanı: Seksen beş. Güç puanı: On yedi ama artacak. Özel görev isteme nedeni: Eski üyelerdenim fakat güç puanım yerlerde, kulübemin puana ihtiyacı var. Kısacası kendimi ve kulübeyi yükseltmek adına. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Malum SBS, o yüzden Nisan'ın ortasına kadar mümkünse. Olmazsa da yazın artık.
| |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Cuma Nis. 08, 2011 5:53 am | |
| Ad-soyad: Hanna Marin Rp puanı: 100 Güç puanı: 0 Özel görev isteme nedeni: Kulübe ve güç puanımı artırmak.Bir de rp yazmayı seviyorum Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Fark etmez.Her zaman uyar. | |
|
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Çarş. Nis. 13, 2011 8:56 am | |
| Ad-soyad: David Killer Rp puanı: 90 Güç puanı: 0 Özel görev isteme nedeni: Güç puanımı siz de gördünüz. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Bir hafta sonu süper olur tanrıçam | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı C.tesi Nis. 16, 2011 1:15 am | |
| Ad-soyad: Alexis Lavinia Montgomery
Rp puanı: 100 Güç puanı: 34 (Şimdilik...) Özel görev isteme nedeni: Güç puanımı ve kulübe puanımı artırmak. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Bugünden başlayarak 24 Nisan'a kadar. | |
|
| |
| Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı | |
|