| Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı | |
|
+27Artemis Hypnos Chelsea Cocteau-Evans Kathie Mitchiel Davies Zellana L. Tyler A. Anna Bianca Sentius Georgina Orwell Diona Arsinoe Stanislaus David Killer C. Scarlett Stanislaus Isabelle Coco Franke Leonard L. Carter Katherine M. von Dorff Luna Harrods Marcus L. Stanislaus Zack Cliff Burton Fenix Blume Thalia A. Carter Hanna Olıvıa Temple Lena H. Bryce Peter Karl Bouveir Clara Thompson Alex Nike Serena Su Hanzadeoğlu Ares Ange Morgan Lamartine Athena 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı C.tesi Ekim 23, 2010 8:10 am | |
| Kamp için gerekli olduğunu düşündüğünüz ve sahibi olmayan rütbeler için buraya başvuru yapabilirsiniz... *Form* - Kod:
-
Ad-Soyad:
Konum: (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Rp Puanı: Güç Puanı: İstediğiniz Rütbe: İsteme Nedeniniz: **Minimum rp puanı 70, minimum güç puanı 25 olmalıdır. | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı C.tesi Ekim 23, 2010 11:08 pm | |
| Ad-Soyad:Ange Spike Russo
(Melezler için) Tanrı Ebeveyn:Apollon
Rp Puanı:80
Güç Puanı:28
İstediğiniz Rütbe:Baş şifacı
İsteme Nedeniniz:şifacıların çoğu Apollon çocuklarından oluştuğu için olabilirim diye düşündüm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Paz Ekim 24, 2010 1:41 am | |
| Ange rütbeler kurgusal değil, site içi işlevi olan şeyler olmalı... Yani mesela Araba Yarışları Koordinatörü, yarış başlığıyla ilgilenmekten sorumlu kişi. | |
|
| |
Ares Tanrı
| |
| |
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Paz Ekim 24, 2010 1:56 am | |
| Lazım olan bir rütbe yok aklımda, onun için özel rütbe isteyen kişi yaratıcılığını kullanmalı zaten. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Paz Ekim 24, 2010 1:58 am | |
| Tanrıçam peki eğitmeni eksik olan derslikleri yazsanız olur mu acaba? Veya bir başlık açsak orada eğitmenliği olmayan bir derslik gelirse birilerinin aklına yazarlar falan. Olabilir mi acaba? | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Paz Ekim 24, 2010 2:02 am | |
| Eğitmen alımları açık, oraya başvuru kabul ediyorum Sere Yalnız, şu anda gerekli olan tüm sınıfların açık olduğunu düşünüyorum, başka bir ders için eğitmen aramıyorum... O nedenle çok gerekli olduğunu düşündüğünüz bir ders varsa başvuru yapın | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Cuma Ocak 07, 2011 5:04 am | |
| *Flood*
Arkadaşlar, Hermia'nın rütbesinin işlevini artık tam olarak yerine getirmediğini göz önünde bulundurarak, yeni bir melez danışmanı aramaya başlıyorum. Başvuracak üyelerden isteyeceğim birçok şey var, en başta fazla online süresi ve sitede yaşanan olayları takip edebilme becerisi. Tabii rp ve güç puanı da faktör olacak. Eh bir de, az da olsa sıcak kan lazım. Şunu belirtmeliyim ki, melez danışmanı demek, birinin benim gözüm kulağım olması demek. O nedenle sadece bu işi başarabileceğine inananlar başvuru yapsın. İster bu başlık altından, ister pm atarak. | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Cuma Ocak 07, 2011 5:36 am | |
| Ad-Soyad: Alex Nike
Konum: (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Hephaistos Rp Puanı:90 Güç Puanı: 8 (Görev puanı verilmesi ile 15-30 arası artacak.) İstediğiniz Rütbe: Melez Danışmanı İsteme Nedeniniz: Çok fazla online olabiliyorum. Haftasonları 14 saat olabiliyor. Hafta içi 6 saat açık kalıyorum. Ben de sana çok sorardım. O zaman anladım; dünyada en güzel şey bir başkasına yardım etmek. Ben de bu yüzden bu görevi istiyorum. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Cuma Ocak 07, 2011 5:46 am | |
| Ad-Soyad: Serena Melanie Holls Konum: Athena Kızı (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Athena Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 77 İstediğiniz Rütbe: Melez danışmanı. İsteme Nedeniniz: Yenilere burayı tanıtabilirim. Hem yardım etmeyide severim.
(Sitede son günlerde online olamıyorum sınavlardan dolayı ama bu görevi yapabileceğimi düşünüyorum.)
En son Serena Melanie Holls tarafından Cuma Ocak 07, 2011 6:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Cuma Ocak 07, 2011 6:03 am | |
| Ad-Soyad: Maya Marie Collins Konum: Demeter kızı (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Demeter Rp Puanı: 90 Güç Puanı:59 İstediğiniz Rütbe: Melez danışmanı İsteme Nedeniniz: Çaylak olduğum zamanları hatırlıyorum, rp siteleri hakkında bile hiç bir fikrim yoktu. Sat bana o zaman çok yardımcı olmuştu, ben de çaylaklara böyle yararlı olmak isterim. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Cuma Şub. 18, 2011 1:35 am | |
| *Flood*
Siteye tekrar bağlanması ve özel bir rütbe istemesi neticesinde, Hermia Aigian Cocteau, Melez Denetleyicisi olmuştur. Rütbesinin işlevini sabit mesajdan öğrenebilirsiniz, kendisine hayırlı olsun diyorum. | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Salı Nis. 12, 2011 10:02 pm | |
| Ad-Soyad: Peter Karl Bouveir
Konum: Hephaistos oğlu (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Hephaistos Rp Puanı: 80 Güç Puanı: 0 ama puanlamayla 30 falan olur. İstediğiniz Rütbe: Melez danışmanı İsteme Nedeniniz: Oldukça online olduğumu düşünüyorum ve hiç erkek danışman olmadığını gördüm belki bir erkek olması iyi olur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Nis. 13, 2011 4:30 am | |
| Reddedildi. Zaten iki aktif melez danışmanımız var, o rütbeye ben alımlarını açmadığım müddetçe başvuru yapamazsınız. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Cuma Nis. 22, 2011 7:30 am | |
| Ad-Soyad:Lena Hunter
Konum:Artemis avcısı (Melezler için) Tanrı Ebeveyn:Artemis avcısı-kurguma göre amphitrite- Rp Puanı:85 Güç Puanı:12 İstediğiniz Rütbe:animatör İsteme Nedeniniz:amfitiyatroda güzel aktiviteler yapılabilir diye düşündüm.Bildiğim kadarıyla böyle bir rübte yok.Belki zamanla 2-3 kişi oluruz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı C.tesi Nis. 23, 2011 11:35 pm | |
| Güç puanın istenilen minimum düzeyin altında olduğundan, reddedildi. | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 3:58 am | |
| Ad-Soyad:Hanna Olivia Marin Konum:Heranın manevi çocuğu (Melezler için)Tanrı Ebeveyn:Hera Rp Puanı:85 Güç Puanı:30 İstediğiniz Rütbe:Organizatör İsteme Nedeniniz:Kamp için iyi olabilir.Melezlerin istediği şeyler organize edilebilir.Örneğin; eğlence veya parti gibi.Ve bu görevi yapabilirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Perş. Mayıs 12, 2011 8:51 am | |
| Bahsedilen rütbe zaten mevcut olduğundan, reddedildi. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Mayıs 18, 2011 3:29 am | |
| Ad-Soyad:Lena Hunter
Konum:Artemis avcısı (Melezler için) Tanrı Ebeveyn:Artemis avcısı-kurguma göre amphitrite- Rp Puanı:85 Güç Puanı:12(puanlamayla artacak.) İstediğiniz Rütbe:animatör İsteme Nedeniniz:amfitiyatroda güzel aktiviteler yapılabilir diye düşündüm.Bildiğim kadarıyla böyle bir rübte yok.Belki zamanla 2-3 kişi oluruz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Perş. Mayıs 19, 2011 11:48 pm | |
| Tiyatro kulübünün bu açığı kapattığı düşünüldüğünden, reddedildi. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı C.tesi Mayıs 21, 2011 3:27 am | |
| Ad-Soyad: Thalia A. Sparrow Konum:Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Afrodit Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 27 İstediğiniz Rütbe: Parti Denetleyicisi İsteme Nedeniniz: Tüm partiler benden sorulur,parti delisiyim,ayrıca tüm partilere katılıyorum.parti denetleyicilerinden biri aktif değil zaten | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Ptsi Mayıs 23, 2011 6:02 am | |
| Rütbe gereksiz görüldüğünden reddedildi. | |
|
| |
Fenix Blume Apollon'un Çocuğu/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Mayıs 25, 2011 4:34 am | |
| Ad-Soyad: Fenix Blume Konum: Apollon Çocuğu, Okçuluk Eğitmeni (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Apollon Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 30+ İstediğiniz Rütbe: Parti Organizatörü İsteme Nedeniniz: Babam Apollon. Müziğin Tanrısı. Bunun benim için iyi olacağını düşündüm. Cristina'nın En son mesaj : Paz Mart 20, 2011 Aleda'nın En son mesaj : Salı Mayıs 03, 2011 | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Perş. Mayıs 26, 2011 6:10 am | |
| Reddedildi, parti organizatörlerinin yazın rütbeleri düşerse değerlendirilebilir. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 27, 2011 2:38 am | |
| Ad-Soyad: Thalia A. Sparrow Konum: Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Afrodit Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 27 İstediğiniz Rütbe: Melez Denetleyicisi veya Danışmanı İsteme Nedeniniz: Herkesle iyi geçinirim ve 9 yaşımdan beri foruma üyeyim yani forumun yasaklarını biliyorum(oyun kısmında da 2 post kuralı var bunu da öğrendim ).Forumda neler yapılıp yapılamayacağını da biliyorum.Büyükonuş yeteneğine de sahibim onlara istediğimi yaptırabilirim (falan) | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Haz. 15, 2011 12:21 am | |
| Reddedildi, sitede şu anda yeni bir melez danışmanı da melez denetleyicisi de aranmıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Ağus. 10, 2011 1:33 am | |
| İhtiyaç Duyulan Rütbeler
Önceden bilinenler;
*İki yeni rp denetleyicisi {Görevi site içindeki rp'leri denetlemek ve kurgu dışı olanları belirlemek, fazla kısa olan rp'lerin görev kabul edilemeyeceğini kullanıcıya bildirmek.} *Bir yeni melez danışmanı {Satellite ve Aredhel işlerini çok iyi yapıyorlar fakat sitenin nüfusu epeyce arttığından, artık onlara yardımcı olacak üçüncü bir arkadaşa ihtiyacımız var.} *Bir yeni bayrak kapmaca koordinatörü {Artemis'e yardımcı olacak ve bayrak kapmaca yarışlarıyla ilgilenecek kişi.} *İki yeni parti organizatörü {Sitede etkinlikler ve partiler düzenleyen, üyelerin başlattığı partilerin uygunluğunu kontrol eden kişiler.}
Yeni rütbeler;
*Derslik Müdürü {Tüm dersliklerin ders işleyecekleri tarihleri belirleyecek, eğitmenleri takipte olacak ve işlerini aksatmaları durumunda rütbelerinin alınmasını talep edebilecek, sürekli derslikler ve zümre başkanlarıyla irtibatta olacak kişi.} *Karakter Koordinatörü {Karakter hesapları siteye ait olan tanrı ve tanrıçalardan sorumlu olacak, gerektiği takdirde hesapları üyeler ile rp yapmak için kullanacak, kısacası hemen hemen tüm ilahi statülerin sahibi olacak kişi.} *İki GM {Belirli aralıklarla GM görevleri yayınlayacak ve seçeceği üyelerle GM rp'leri yapacak, diğer üyelerin güç ve kulübe puanı kazanmasını sağlayacak kişiler.}
~Başvurularınızı ilk mesajda belirtilen forma göre yapınız. | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Ağus. 10, 2011 1:58 am | |
| Ad-Soyad:Zack Cliff Burton
Konum: Nyks çocuğu, Kulübe lideri, Dövüş Sanatları Eğitmeni. (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Nyks Rp Puanı:90 Güç Puanı:67 İstediğiniz Rütbe: Derslik Müdürü İsteme Nedeniniz: Kendimi bu göreve uygun görüyorum. Ayrıca sitenin en aktif üyelerinden birisiyim.
En son Zack Cliff Burton tarafından Çarş. Ağus. 10, 2011 2:37 am tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Ağus. 10, 2011 2:00 am | |
| Ad-Soyad: Marcus L. Stanislaus
Konum: Zeus Kulübesi / Kulübe Lideri / Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Zeus Rp Puanı:doksan beş Güç Puanı:seksen dört İstediğiniz Rütbe:Melez danışmanlığı. İsteme Nedeniniz: Sitede yeterince aktif olduğumu ve her üyeye yeterince yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
En son Marcus L. Stanislaus tarafından Çarş. Ağus. 10, 2011 2:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı | |
|