| Tanrısal Soylu Ailelere Katılma - Başvuru Başlığı | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Tanrısal Soylu Ailelere Katılma - Başvuru Başlığı Çarş. Ocak 12, 2011 6:33 am | |
| *McShaunee veya Lamartine gibi bir ailenin ferdi olmak için bu başlık altından başvurunuzu yapmanız yeterli! *Üyeler kişisel kurgularını soylarına göre düzenlemek zorundadırlar. *Aile fertleri aile soyadlarını kullanmak zorunda değiller fakat ailenin birliği ve bütünlüğü açısından kullanmalarını rica ediyoruz.Başvuru Formu - Kod:
-
Ad-Soyad: Rp Puanı: Güç Puanı: İstenilen Aile: İsteme Nedeniniz: Oluşturacağınız Kurgu (Ailenin sizinle ilişkisi): | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Tanrısal Soylu Ailelere Katılma - Başvuru Başlığı C.tesi Ocak 15, 2011 4:43 am | |
| Ad-Soyad:Ange Spike Russo Rp Puanı:80 Güç Puanı:56 İstenilen Aile:Lamartine İsteme Nedeniniz:Babam Apollon.O yüzden özlelliklerini okudum.Bana uyduğunu düşünüyorum Oluşturacağınız Kurgu (Ailenin sizinle ilişkisi): Apollon'un kayıp kızının kızıyım.İlk başlardan beri babamı tanımadığım için Apollon'a baba diyorum. (Tanrıçam aklıma başka kurgu gelmedi.Ama daha güzel bir şey aklınıza gelirse onuda kullanabilirim ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanrısal Soylu Ailelere Katılma - Başvuru Başlığı C.tesi Ocak 15, 2011 6:32 am | |
| Kabul edildi, artık Lamartine ailesinin bir üyesisin. -Babanın kayıp kızı Roma İmparatorluğu döneminde yaşıyordu Ange, sen en iyisi yine Apollon'un kızı ol ama diğer tarafla da uzaktan kan bağın bulunsun. | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Tanrısal Soylu Ailelere Katılma - Başvuru Başlığı Paz Ocak 16, 2011 1:12 am | |
| Tamam tanrıçam teşekkür ederim Soyadımı değiştirdim | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tanrısal Soylu Ailelere Katılma - Başvuru Başlığı Ptsi Ocak 24, 2011 6:48 am | |
| Ad-Soyad: Alex Nike Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 69 İstenilen Aile:McShaunee İsteme Nedeniniz: Tanrıça'm, Aile Tanımı bire bir benimle eşit. Kılıç kullanımım, becerikliliğim ve misafirperverliğimden ödün vermem. (Misafirperverliğimi kulübemdeki Claire ile yaptığım Rp de bulabilirsiniz) Bir liderim ve kalkan yapımım iyi. Oluşturacağınız Kurgu (Ailenin sizinle ilişkisi): Melez kampına geldiğimi öğrenen annem, artık Antik Yunan Tanrı ve Tanrıçalar'ı ile olduğumu bilmiş ve kendisinin zengin ve köklü ailesini bana İris Mesajı ile açıklamıştır. İris Mesajını da babamdan öğrendiğini söyler. McShaunee ailesi ferdi olduğumu öğrenirim.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Tanrısal Soylu Ailelere Katılma - Başvuru Başlığı Salı Ocak 25, 2011 2:21 am | |
| Kabul edildi, artık McShaunee ailesinin bir üyesisin. Soyadını McShaunee olarak değiştirebilirsin. | |
|
| |
Leo Zack Lamartine Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tanrısal Soylu Ailelere Katılma - Başvuru Başlığı Perş. Nis. 28, 2011 3:51 am | |
| Ad-Soyad: Leo Zack GREEN Rp Puanı: 80 Güç Puanı: 22 İstenilen Aile: Lamartine İsteme Nedeniniz: Kesinlikle bana uyuyor. Ok ve yay kullanmak, iyileştirme ve hitabet. Oluşturacağınız Kurgu (Ailenin sizinle ilişkisi): Ben Yunanlı bir melezim ama çok uzak da olsa Romalı melezlerle kan bağım var. Ama en önemlisi ile bu bana bizzat Apollon tarafından söylendi. Bu yüzden kendimi çok iyi hissediyorum çünkü eskiden sadece kendimi bir normal olarak nitelendirirdim ama artık daha onurlu hissediyorum ayrıca kim olduğum hakkında daha fazla bilgi biliyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tanrısal Soylu Ailelere Katılma - Başvuru Başlığı Paz Mayıs 01, 2011 11:17 am | |
| Kabul edildi, artık Lamartine ailesinin bir üyesisin. Soyadını Lamartine olarak değiştirebilirsin. | |
|
| |
| Tanrısal Soylu Ailelere Katılma - Başvuru Başlığı | |
|