| Başvuru Başlığı | |
|
+19Georgina Orwell Zellana L. Tyler David Tyler Adyali Beckett Edward J. F. Newgate Tiffany Trully Claire Angel Deeply Perseus Carter Cornelia Fackrell Ophelia Martinez Mirabella LaPiere Drake Tyrell Stanislaus Ange Morgan Lamartine Satellite Morgan Hermia Aigian Cocteau Marcus L. Stanislaus Katherine M. von Dorff Zack Cliff Burton Athena 23 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 6:17 am | |
| Tanrıların Oyunu'na katılabilmesi için karakterlerden hiçbir ön koşul istemiyoruz. Yalnızca 12 yarışmacı ve 3 yedek yarışmacı seçilecektir. Bir kullanıcı birden fazla karakteri için başvuru yapsa dahi, yalnızca bir karakteri yarışmaya kabul edilebilir. Başvurular Kheiron ile benim tarafımızdan değerlendirilecektir, seçme ve seçmeme gerekçelerini saklı tutma hakkı, bize aittir. Başvuru Formu; - Kod:
-
Ad-Soyad: Rp Puanı: Güç Puanı: Konum: Statüler: Siteye Kayıt Tarihi: Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Başvuru başlığı en fazla iki gün açık kalacaktır, Tanrıların Oyunu'nun başlama tarihi net olmamakla birlikte, şimdilik 9 Mayıs olarak planlanmaktadır. Oyunun bitiş tarihi, bir aksilik yaşanmazsa 1 Haziran'dır. Başvurularınızı bu başlık altından yapınız. | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 6:23 am | |
| Ad-Soyad:Zack Cliff Burton Rp Puanı:90 Güç Puanı:67 Konum:Nyks Oğlu,Kulübe Lideri,Dövüş Sanatları Eğitmeni Statüler:Kıdemli,Kılıç Kullanıcısı,Yeteneğinde Uzman,Pegasus Dostu,Stratejide Uzman,Sanatçı,Dövüş Ustası Siteye Kayıt Tarihi:23/02/11 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Yarışma aşırı şekilde dikkatimi çekti ve beni şimdiden ateşledi. Ayrıca kulübe lideri olduğum için kulübeye puan getirecek her türlü şeyi yapmam lazım. Aynı zamanda rp yazma yeteneğimle birlikte kendimi kanıtlamak istiyor ve Zeus'u haksız çıkarmak istiyorum. Ödüller ve Statü cabası
En son Zack Cliff Burton tarafından Cuma Mayıs 06, 2011 11:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 6:27 am | |
| #Katherine M. von Dorff #100. #46. #Amphitrite çocuğu. #Çaylak. #05/03/11(3. karakter olduğu için böyle, normalde daha eskiyim.) #Açıkçası oldukça ilgimi çekiyor. Zaten bu konu hakkında daha önce de bilgim vardı. Dürüst olmak gerekirse, getireceği puanlar ve drahmi de oldukça işime yarar. Kazanma ihtimalimin olduğu bir yarışmaya katılmak istiyorum. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 6:31 am | |
| Ad-Soyad: Marcus L. Carter Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 83 Konum: Zeus Çocuğu Statüler: Kıdemli, Ok&Yay Kullanıcısı, Kılıç Kullanıcısı, Pegasus Dostu, Dövüş Ustası, Silah Yapımcısı, Sanatçı, Yeteneğinde Uzman... Siteye Kayıt Tarihi: 08/02/11 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Kurgu gerçekten çok ilgimi çekti ve Zeus Kulübesi'nin ismini göklere yazdırmak istiyorum. | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 6:45 am | |
| Ad-Soyad: Hermia Aigian Cocteau Rp Puanı:100 Güç Puanı:93 Konum: Ares Çocuğu Statüler:Kıdemli,Kılıç Kullanıcısı,Pegasus Dostu, ok ve yay kulanıcısı Siteye Kayıt Tarihi:27/08/10 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Fikir hoşuma gitti artı bu tartışmada Aresde vardı sonuçta katılmamam itibar eksikliğine ol açar katılıp ares'i bir kez daha yüceltmek isterim | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 6:50 am | |
| Ad-Soyad: Satellite Morgan. RP Puanı: Yüz. Güç Puanı: Yüz. Konum: Artemis Avcısı, Kulübe Lideri, Melez Danışmanı, Araba Yarışları Koordinatörü, Yardımcı Kılıç Eğitmeni. Statüler: Kahraman, Kılıç Kullanıcısı, Silah Yapıcısı, Sanatçı, Pegasus Dostu, Yeteneğinde Uzman, Ok & Yay Kullanıcısı, Stratejide Uzman. Siteye Kayıt Tarihi: Yirmi Beş Ağustos İki Bin On. Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Başta kulübeme olmak üzere kendime de puan getirmek elbette ki katılmamın ilk amacı. Eğlenceli gibi gözüküyor, kurgu da çok hoş doğrusu. Kazanılası bir oyun gibi, kim katılmak istemez ki? | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 6:52 am | |
| Ad-Soyad: Ange Morgan Lamartine
Rp Puanı: 80
Güç Puanı:80 Konum: Apollon çocuğu,sanat ve zanaat eğitmeni
Statüler: Pegasus dostu,sanatçı,kıdemli
Siteye Kayıt Tarihi: 19\08\10
Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Yarışma çok dikkatimi çekti ve bir Apolllon çocuğununda kendisini göstermesi gerektiğini düşündüm.Kulemizi yükseltmeliyim.
| |
|
| |
Drake Tyrell Stanislaus Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 7:25 am | |
| Ad-Soyad: Drake Tyrell Carter Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 13 -puanlama itibariyle epey arttı- Konum: Zeus'un çocuğu Statüler: Çaylak Siteye Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Yüzlerce yıl önce babam Zeus'un söylediği sözde haklı olduğunu herkese kanıtlamak, kulübeme fayda sağlamak. Elbette güç puanı ve drahmi ödülleriyle, alacağım ünvan ve statü de çok cezbedici. | |
|
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 7:51 am | |
| Ad-Soyad: Anna Maria Benson Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 30 Konum: Demeter'in çocuğu. Statüler: Çaylak. Siteye Kayıt Tarihi: 01/11/10 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: İlgimi çekmesi harici, kendimi kanıtlamak ve kulübemi yükseltmek istemem. | |
|
| |
Ophelia Martinez Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 8:14 am | |
| Ad-Soyad: Ophelia Martinez Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 6 Konum: Hestia Rahibesi - Kulübe lideri Statüler: Çaylak Siteye Kayıt Tarihi: 9 Mart 2011 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Tanrıça Hestia'ya hiçbir zaman gereken önemin gösterilmediğini düşünüyorum, her kulübeyi temsilen birileri bu yarışmaya katılıyorsa, birileri Hestia kulübesini de temsil etmeli. | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 8:15 am | |
| Ad-Soyad: Cornelia Fackrell Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 100 Konum: Poseidon'un çocuğu - kulübe lideri, yardımcı pegasus eğitmeni Statüler: Kıdemli, pegasus dostu Siteye Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Bu oyunu daha önceden biliyor ve merakla bekliyordum. Hem oyun çok ilgi çekici, hem de kendimi gösterme şansını tanıdığı için katılmak istiyorum. Ayrıca durgun olan kulübemde hala yaşayan ve birilerinin olduğunu göstermek ve eski ününü geri kazandırarak babamı gururlandırmak istiyorum.
En son Cornelia Fackrell tarafından Cuma Mayıs 06, 2011 10:31 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Perseus Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 8:16 am | |
| Ad-Soyad: Perseus Carter Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 100 Konum: Hephaistos'un Çocuğu Statüler: Kıdemli, Pegasus Dostu, Silah Yapıcısı, Yeteneğinde Uzman Siteye Kayıt Tarihi: 02/01/11 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Kurgu çok dikkatimi çekti. Çok heyecanlı olacak ve ilk defa yapılacak bir şey. Böyle bir oyun kaçırılmaz bence. | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 10:02 am | |
| Ad-Soyad: Claire Angel Deeply Rp Puanı: 80 Güç Puanı: 83 Konum: Afrodit Çocuğu, Kulübe Lideri, Yardımcı Pegasus Eğitmeni Statüler: Kıdemli, Pegasus dostu Siteye Kayıt Tarihi: 31/10/10 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Zaten bu oyun hakkında dah önceden bi bilgim vardı. Kurgu da çok ilgimi çekti. Tabi bunun yanında ödüllerde. Kulübemi göz önünde bulundurmak istedim. Hem de kendimi göstermek ve kanıtlamak için yarışmaya katılmak istioyorum. | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 9:15 pm | |
| Ad-Soyad: Tiffany Trully Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 100 Konum: Apollon'un Çocuğu, Yardımcı Ok Atma Teknikleri Eğitmeni. Statüler: Kıdemli, Pegasus dostu, Kılıç kullanıcısı, Ok-yay kullanıcısı, Stratejide uzman, Sanatçı, Silah yapıcısı Siteye Kayıt Tarihi: 11/10/10 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Zaten bu oyun hakkında daha önceden bilgi sahibiydim. Kurgu da çok ilgimi çekti ve en az onun kadar ödüllerde. Ayrıca kulübemi göz önünde bulundurmak istiyorum. Hem de kendimi göstermek ve kanıtlamak için yarışmaya katılmak istioyorum. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 11:20 pm | |
| Ad soyad : Yondaime Hokage Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 83 Konum: Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Ok Atma Teknikleri Eğitmeni. Statüler: Kıdemli, Kılıç Kullanıcısı, Ok ve Yay kullanıcısı, Yeteneğinde uzman. Siteye Kayıt Tarihi: 21/12/10
Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Kulübeme rl'de olan nedenlerle uzun süredir katkı sağlayamam ve kurgu konusuna kendime güvenmem. Ayrıca Apollon'un çocuğu olarak bu yarışmaya katılmayı görev biliyorum. | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 11:40 pm | |
| Ad-Soyad: Adyali Zenobia Carter Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 45 Konum: Zeus'un Çocuğu Statüler: Çaylak, Kılıç Kullanıcısı Siteye Kayıt Tarihi: 21/10/2010 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Hem kulübeme, hem de kendime yarayacak bir yarışma. Ayrıca rp yazma becerimin hangi seviyede olduğunu görmek isterim. | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Cuma Mayıs 06, 2011 11:40 pm | |
| Ad-Soyad:David Carter Rp Puanı:85 Güç Puanı:54 Konum:Athena çocuğu Statüler:kıdemli kılıç kullanıcısı pegasus dostu yeteneğinde uzman ok & yay kullanıcısı Siteye Kayıt Tarihi:17/02/2011 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni:Drahmi kazanmak ve kulübemize daha çok puan kazandırmak.Ve bu yarışmayı merak ediyorum.
| |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı C.tesi Mayıs 07, 2011 1:05 am | |
| Ad-Soyad: Zellana L. Ryan Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 38 Konum: Amphitrite'in çocuğu Statüler: Çaylak, Stratejide uzman. Siteye Kayıt Tarihi: 16.12.2010 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Kendimi ve kulübemi yükseltmek. | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı C.tesi Mayıs 07, 2011 2:18 am | |
| Ad-Soyad: Georgina Orwell Rp Puanı: Bu karekterimin 95 Güç Puanı: 32 Konum: Hypnos çocuğu Statüler: Pegasus Dostu, Sanatçı, Silah Yapımcısı, Yeteneğinde Uzman, Çaylak Siteye Kayıt Tarihi: 18.02.2011 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Kulübeme daha çok puan kazandırmak ve kurgu bütün hayal gücümü ateşledi. Çok güzel planlarım var bu kurguyla ilgili. Ve tabii Zeus'un ne kadar yanıldığını ortaya koyma isteği de cabası.
En son Georgina Orwell tarafından Paz Mayıs 08, 2011 12:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı C.tesi Mayıs 07, 2011 4:10 am | |
| Ad-Soyad: Alexis Lavinia Montgomery Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 54 Konum: Hypnos Kızı / Yardımcı Büyü Teknikleri Eğitmeni Statüler: Kıdemli (Henüz onaylanmasa da.) / Sanatçı / Yeteneğinde Uzman / Ok&Yay Kullanıcısı / Stratejide Uzman / Kılıç Kullanıcısı Siteye Kayıt Tarihi: 26.01.2011 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Kendime ve kulübeme puan kazandırmak, ne kadar iyi olduğumu görmek ve bir de macera arayışı... | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı C.tesi Mayıs 07, 2011 7:11 pm | |
| Ad-Soyad: Eduard Ryan Longrange Rp Puanı: Bu karakterimin 85. Güç Puanı: 59. Konum: Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Yardımcı Silah ve Zırh Yapımı Eğitmeni. Statüler: Kidemli, Silah Yapıcısı Siteye Kayıt Tarihi: 31/10/10 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Uzun zamandır bir göreve çıkamıyordum. Aslında, bu göreve girmek istemekte ki amacım, eskiden olduğu gibi, diğer üyelerin arasından sıyrılmak ve bir başarı elde etmek. Ayrıca bir lider olarak kulübemize puan kazandırmak... | |
|
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı C.tesi Mayıs 07, 2011 11:01 pm | |
| Ad-Soyad: Allen Jacques Harth Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 30 Konum: Nyks'in oğlu Statüler: Çaylak Siteye Kayıt Tarihi: 21.02.2011 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: Öncelikle bu karakterimin yapısına uygun bir şey, Allen mücadeleyi ve kendini kanıtlamayı sever. Ayrıca kulübe ve güç puanımı artırmak istiyorum. | |
|
| |
Mantalon Soluric Hekate'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Paz Mayıs 08, 2011 1:52 am | |
| Ad-Soyad: Mantalon Soluric Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 17 Konum: Hekate'nin Çocuğu Statüler: Çaylak Siteye Kayıt Tarihi: 05/02/11 Yarışmaya Katılmak İsteme Nedeni: İlk olarak rp yeteneğimi artırmak istiyorum. Ayrıca Kulübeme artı puan kazandırmak istiyorum. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Başvuru Başlığı Paz Mayıs 08, 2011 7:11 am | |
| 12 Adayımız ve 3 olması gerekirken sayısı 4'e çıkarılan yedek kadromuz belirlendi!Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki, adayların belirlenmesi süreci bizim için oldukça zorlu geçti, gerçekten gelen başvuruların hepsi de o yarışmaya katılabilecek düzeyde karakterlere aitti ve ilk 12'yi belirlerken, gerçekten çok zorlandık. Neyse, sizleri daha fazla merakta bırakmadan başvuruların yapılış sırasına göre ilk 12'mizi ve 4 yedeğimizi açıklıyorum! Asil Kadro;*Zack Cliff Burton *Katherine M. von Dorff *Marcus L. Carter *Satellite Morgan *Drake Tyrell Carter *Anna Maria Benson *Cornelia Fackrell *Tiffany Trully *Georgina Orwell *Alexis Lavinia Montgomery *Eduard R. Longrange *Allen Jacques Harth Yedek Kadro;1*Hermia Aigian Cocteau 2*Perseus Carter 3*Claire Angel Deeply 4*Adyali Zenobia Carter İlk etap oyununun açıklaması için Tanrıların Oyunu bölümünü takipte olun! Her türlü sorunuz için Soru-Cevap başlığımızı kullanabilirsiniz. Hepinize başarılar Tanrıların Kahramanı olmaya aday 16 yarışmacı! /kilit. | |
|
| |
| Başvuru Başlığı | |
|