| Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı | |
|
+27Artemis Hypnos Chelsea Cocteau-Evans Kathie Mitchiel Davies Zellana L. Tyler A. Anna Bianca Sentius Georgina Orwell Diona Arsinoe Stanislaus David Killer C. Scarlett Stanislaus Isabelle Coco Franke Leonard L. Carter Katherine M. von Dorff Luna Harrods Marcus L. Stanislaus Zack Cliff Burton Fenix Blume Thalia A. Carter Hanna Olıvıa Temple Lena H. Bryce Peter Karl Bouveir Clara Thompson Alex Nike Serena Su Hanzadeoğlu Ares Ange Morgan Lamartine Athena 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Luna Harrods Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Ağus. 10, 2011 2:03 am | |
| Ad: Luna Harrods.
Konum: Poseidon'un çouğu (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Poseidon Rp Puanı: 100 Güç Puanı: puanlama ile yirmi beşi geçecek. İstediğiniz Rütbe: Karakter Koordinatörlüğü İsteme Nedeniniz : Sitede aktif briyimdir, bu sayede sık sık tanrı ve tanrıçaları denetleyebilirim. Dahası sorumluluk almayı her zaman severim. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Ağus. 10, 2011 2:08 am | |
| &Katherine M. von Dorff &Poseidon çocuğu, kulübe lideri, pegasus binicilik eğitmeni. &Neptün. &100 &56. &Rp denetleyicisi. &Kurgular konusunda oldukça hassas bir kızım. Yani rütbem değilken bile insanları uyardığım oluyordu. Üstelik sitede aktifim ve rp'leri okumayı seviyorum. | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Ağus. 10, 2011 2:32 am | |
| Ad-Soyad: Leonard L. Carter
Konum: Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Zeus. Rp Puanı: yüz. Güç Puanı: elli. İstediğiniz Rütbe: Derslik Müdürü. İsteme Nedeniniz: Yeterince aktif olduğumu, bu görevi yerine getirebileceğimi düşünüyorum. | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Ağus. 10, 2011 2:53 am | |
| Ad-Soyad: Isabelle C. Franke.
Konum: Poseidon'un Çocuğu. (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Poseidon. Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 28(Puanlamayla artacak.) İstediğiniz Rütbe: Derslik Müdürü. İsteme Nedeniniz: Benim birden fazla rütbem yok. Bu yüzden dersliklerle daha iyi bir şekilde ilgilenebileceğimi düşünüyorum. Sadece bu görevi yapacağım için denetlemeyi layığıyla yerine getireceğimden de eminim. | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Ağus. 10, 2011 3:13 am | |
|
Ad-Soyad: C. Scarlett Stanislaus
Konum: Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn:Athena Rp Puanı: 90,diğerlerinde 100 Güç Puanı: toplandığında 30u geçiyor İstediğiniz Rütbe: rp denetleyicisi veya melez danışmanı İsteme Nedeniniz: sitede sürekli olarak aktifim ve kuralları öğrendim.yerine de getirebileceğimi düşünüyorum..
editler için üzgünüm,,bir halledemedim.
En son C. Scarlett Stanislaus tarafından Cuma Ağus. 12, 2011 12:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Ağus. 10, 2011 4:16 am | |
| Ad-Soyad: David Killer
Konum: Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Hypnos Rp Puanı: 19. ama yaptığım birçok görev var. Puanlamayla 40'ın üstüne çıkması lazım. Güç Puanı: 90 İstediğiniz Rütbe: Melez danışmanı İsteme Nedeniniz: Uzun zamandır sitedeyim. Yeteri kadar online olduğumu düşünüyorum. Yeni bir kişiye de ihtiyaç varmış. Bence bu ben olmalıyım..
En son David Killer tarafından Çarş. Ağus. 10, 2011 12:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Diona Arsinoe Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Ağus. 10, 2011 4:29 am | |
| Ad-Soyad: Diona Arsinoe Stanislaus Konum: Zeus kulübesi (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Zeus Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 71 İstediğiniz Rütbe: Melez danışmanlığı yada parti organizatörlüğü İsteme Nedeniniz: Sitede neredeyse açıldığından beri varım ve aktifim. İki görevinde nasıl olduğunu gördüm, biliyorum ve yapabileceğime de eminim. Melez danışmanı olup melezlere oldukça yardımım dokunabilir, olmazsa isteyenlerle parti organize ederek kampı daha da neşelendirip aktif edebilirim. | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Ağus. 10, 2011 4:56 am | |
| Ad-Soyad: Georgina Orwell
(Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Hypnos Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 33 İstediğiniz Rütbe: Rp denetleyicisi İsteme Nedeniniz: Site kurgusuna uygun olmayan rpler beni rahatsız ediyor. Bu görev için yeterince aktif olduğumu düşünüyorum. | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Ağus. 10, 2011 7:10 am | |
| Ad-Soyad: A. Anna Bianca Sentius Konum: Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Persephone Rp Puanı: 85 Güç Puanı: 42 İstediğiniz Rütbe: Melez Danışmanı ya da Rp Denetleyicisi İsteme Nedeniniz: Sitede uzun zamandır bulunduğum için yeni üyelere yardım edebileceğimi düşünüyorum, o olmazsa Rp Denetleyicisi olmak istememin nedeni eskiden bu rütbeye sahip olmamdı biliyorum görevimi iyi yapamamıştım ama şimdi yeniden denetleyici olmak için şansımı denemek istiyorum.
| |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Ağus. 10, 2011 7:16 am | |
| *Zellana L. Tyler *Demeter *90 *36 - Ama artıyor.- *Melez danışmanlığı *Uzun süredir burdayım. Yeni gelenlere yardımcı olup onlarla ilgilenebilirim. Zaten tatilden döndüm ve baya online oluyorum. | |
|
| |
Kathie Mitchiel Davies Artemis Avcısı/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Ağus. 10, 2011 11:52 am | |
| Ad-Soyad: Kathie Mitchiel Davies. Konum: Melez. (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Artemis Avcısı. Rp Puanı: 90. Güç Puanı: 48. İstediğiniz Rütbe: Melez Danışmanı, Parti Organizatörü, Derslik Müdürü olabilir fark etmez. İsteme Nedeniniz: Sitede görev yapmak dışında farklı şeyler de yapmak istiyorum. Yeterince online olduğumu da düşünüyorum.
| |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Ağus. 10, 2011 11:07 pm | |
| *GM'lik için de uygun başvurular yapıldığında, yeni rütbe sahiplerini açıklayacağım. | |
|
| |
Chelsea Cocteau-Evans Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Çarş. Ağus. 10, 2011 11:53 pm | |
| Ad-Soyad: Chelsea Cocteau-Evans Konum: Zeus'un çocuğu (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Zeus Rp Puanı: 100. Güç Puanı: 4 - Ama puanlamada artacak ve görevleri yapmaya devam edeceğim- İstediğiniz Rütbe: GM. İsteme Nedeniniz:Duyunca heyecanlandım, olursam daha da sevinirim. Hem kendimi geliştirmeme yardımcı olur hem de siteye yararım olur. Site için bir şeyler yapmayı isterim. Ancak şu sıralar tatil denen bir şey ile uğraşıyorum. 5 Eylül'd döneceğiz. Çok uzun bir süre biliyorum ama kabul ederseniz çok sevinirim. Seçerseniz bir yolunu bulup görevimi yerine getiririm. | |
|
| |
Hypnos Tanrı
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Perş. Ağus. 11, 2011 6:22 am | |
| Ad-Soyad: Hypnos.
Konum: Tanrı (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Rp Puanı:100 Güç Puanı:100 İstediğiniz Rütbe: Derslik müdürü ve ya Rp Denetleyicisi. İsteme Nedeniniz: Sitede uzun zaman geçirdiğimi düşünüyorum. Derslikleri de sürekli geziniyorum. Bu aralar pek online değildim, ancak bu da yapacak bir şeyimin olmamasından kaynaklanıyordu.Bu rütbeyi alırsam online süremi uzatacağıma garanti verebilirim.Rp'ere gelince.Daha önceden rplerim kötüydü.Ama şimdi rpleri denetleyebileceğimi düşünüyorum.Rp okumayı seviyorum.Bazılarına rp leri yazdıktan sonra hatlarını söyleyip yardımcı olduğum da olmuştur ve kendimi bu rütbeye uygun görüyorum. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Perş. Ağus. 11, 2011 2:18 pm | |
| Ad-Soyad: Lena Hunter Konum: Artemis avcısı Tanrı Ebeveyn: Artemis (Poseidon) Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 12 - puanlamayla artacak - İstediğiniz Rütbe: GM. İsteme Nedeniniz: Kurgu yaratmayı seviyorum ve kendimi bu işte geliştirdiğimi düşünüyorum. Ayrıca Damla' yla birlikte çalışırsak güzel rp' ler çıkarabileceğimiz kanaatindeyim. | |
|
| |
Artemis Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Perş. Ağus. 11, 2011 3:03 pm | |
| &Artemis. &Tanrıça, bayrak kapmaca koordinatörü. &Yüz. &Yüz. &GM. &GM işinde az çok bilgim var. Üstelik Tanrıça olarak bu görevi yapabileceğimi düşünüyorum. Siteye GM olayı ilk geldiğinden beri de nasıl yapıldığını izliyorum diyebiliriz. | |
|
| |
Esméralda Gwen Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Cuma Ağus. 12, 2011 6:53 pm | |
| # Esméralda Gwen. # Artemis Avcısı. # Amphitrite. # 100. # 0. -Puanlama ile coşacak, görevlere fena halde asılmış bulunmaktayım, bilirsiniz- # Rp denetleyicisi. # Bu görevde daha önce tecrübelerim oldu. Online sürem de katılım tarihime göre gerçekten yüksek, farkında olduğunuz üzere tüm günüm burada geçiyor. Ayrıca bir şekilde site yönetimine katkıda bulunmak istiyorum. Görevlerimi hiçbir şekilde aksatmayacağımın da garantisini verebilirim. Eğer seçilirsem diğer denetleyici ile uyum içinde çalışabileceğimizi de biliyorum. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı C.tesi Ağus. 13, 2011 4:04 pm | |
| *Bazı rütbelerin sahipleri belirlendi, bazıları için başvurular hala açık. Bu, önceden yapılmış olan başvuruların reddedilmiş olduğu anlamına gelmiyor. Yalnızca, seçim havuzunu genişletmek istiyoruz diyelim. Belirlenen Rütbeler:-Derslik Müdürü Zack Cliff Burton {Apollon olan karakteri} -Karakter Koordinatörü Luna Harrods {Uygun karakter ayarlandığında rütbesini alacak} -Parti Organizatörleri Diona Arsinoe Stanislaus & Kathie Mitchiel Davies -İki GM Chelsea Cocteau-Evans & Artemis {Chelsea uygun karakter ayarlandığında rütbesini alacak} Başvuru Yapabileceğiniz Rütbeler:
-Bayrak Kapmaca Koordinatörü -Melez Danışmanı -Rp Denetleyicisi *Yeni rütbe sahiplerini kutlarım. Hepsi derhal benimle iletişime geçsin.
| |
|
| |
Aldrick R. Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı C.tesi Ağus. 13, 2011 9:55 pm | |
| Ad-Soyad: Aldrick R. Carter Konum: Zeus'un Çocuğu Tanrı Ebeveyn: Zeus Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 0 ( Puanlamayla Artacak. ) İstediğiniz Rütbe: Rp Denetleyicisi İsteme Nedeniniz: Sitede görev almak istiyorum. Bu görevi seçmemim nedeni ise , diğer üyelerin rpsini okumayı sevmemdir. Online süremi uygun düşünüyorum. | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı C.tesi Ağus. 13, 2011 10:12 pm | |
| Ad-Soyad: Terra M. Winchester Konum: Melez (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Hestia Rahibesi. Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 33 İstediğiniz Rütbe: Melez danışmanlığı ya da Bayrak Kapmaca Koordinatörlüğü İsteme Nedeniniz: Bir şekilde sitenin yönetimine yardımcı olmak istiyorum, bana en uygun gelen rütbenin bu olduğunu düşündüm. Yeni gelen melezlere sitenin işleyişini falan anlatabilirim. Yeni üyelerin ne yapması gerektiğini falan.
En son Terra M. Winchester tarafından Paz Ağus. 14, 2011 6:01 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Paz Ağus. 14, 2011 4:01 am | |
| +Theodor Carter. +Apollon Çocuğu. +Apollon. +Yüz. +Yetmiş bir. +Melez Danışmanlığı. +Sitede dokuz on aydır bulunduğum için yeterince kıdemli olduğumu düşünüyorum. Hemen hemen hergün girdiğim için de aktiflik süremin yeterli olduğuna inanıyorum.
| |
|
| |
Hypnos Tanrı
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Paz Ağus. 14, 2011 6:41 am | |
| Ad-Soyad: Hypnos
Konum: Tanrı (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 100 İstediğiniz Rütbe: Rp denetleyicisi. İsteme Nedeniniz: Rp'leri okumak hoşuma gidiyor ve ayrıca bu siteye adım attığım andan itibaren yazım kurallarına falan dikkat ediyorum denebilir. Bu yüzden kendimi Rp denetleyici olmaya uygun görüyorum. | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı Ptsi Ağus. 15, 2011 3:42 am | |
| Ad-Soyad: Isabelle Coco Franke. Konum: Melez. (Melezler için) Tanrı Ebeveyn: Poseidon'un Çocuğu. Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 28(Artacak.) İstediğiniz Rütbe: Melez Danışmanı. İsteme Nedeniniz: Neredeyse bir senedir Olimpostayım. Sitenin bütün kurallarını ve detaylarını biliyorum. Yeni gelenler için rahatlıkla danışmanlık yapabilirim.
| |
|
| |
| Diğer Rütbeler İçin Başvuru Başlığı | |
|