| Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı | |
|
+32Anita S. de Luca Rafael Luther C. Scarlett Stanislaus Claire Angel Deeply Georgina Orwell Fenix Blume Isis Alexandria Dawn Alexia Sophie Russell David Killer Hanna Olıvıa Temple Pacely Wandrof Diona Arsinoe Stanislaus Allen Jacques Harth Marcus L. Stanislaus Katherine M. von Dorff Terra M. Winchester Zack Cliff Burton Thalia A. Carter William Maxwell Aima Pageton Hermia Aigian Cocteau Edward J. F. Newgate Clara Thompson Tiffany Trully Leonard L. Carter Satellite Morgan Cornelia Fackrell Lucianna Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu Alex Nike Mitchie Carter Athena 36 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Isis Alexandria Dawn Hestia Rahibesi/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Çarş. Mayıs 04, 2011 5:01 pm | |
| Ad-soyad: Isis Alexandria Dawn Rp puanı: 100 Güç puanı: 0 (Ama görev yapmaya başlıyorum ) Özel görev isteme nedeni: Öncelikle kulübe puanımı (çünkü sonuncuyuz), ikinci olarak da güç puanımı artırmak istiyorum. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Herhangi bir zaman olabilir, fark etmez | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| |
| |
Fenix Blume Apollon'un Çocuğu/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı C.tesi Mayıs 07, 2011 10:45 pm | |
| Ad-soyad: Fenix Blume
Rp puanı: 95 Güç puanı: 31 Özel görev isteme nedeni: Güç puanımı yükseltmek ve kulübeme katkıda bulunmak Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Her zaman | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı C.tesi Mayıs 14, 2011 8:51 am | |
| Ad-soyad: Georgina Orwell
Rp puanı: 95 Güç puanı: 32 Özel görev isteme nedeni: Kulübe ve güç puanımı yükseltmek ve rp yaparak eğlenmek. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Her zaman olabilir. Ama şu zamanlarda biraz sıkışığım. | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Paz Haz. 05, 2011 2:13 am | |
| Ad-soyad: Claire Angel Deeply Rp puanı: 80 Güç puanı: 83 Özel görev isteme nedeni: Güç puanımı 100'e tamamlamanın zamanı bence artık geldi. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Her zaman olabilir. Ama şu zamanlarda olsa daha iyi olur. | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Paz Haz. 05, 2011 2:54 am | |
| Ad-soyad: Christina Michelle Jones Rp puanı: 85 Güç puanı: -- Özel görev isteme nedeni: Başımı belaya sokmak istiyoruum | |
|
| |
Rafael Luther Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Paz Haz. 05, 2011 4:02 am | |
| Ad-soyad: Rafael Luther Rp puanı: 95 Güç puanı: Şimdilik 0 Özel görev isteme nedeni: Kendimi kanıtlamak istiyorum. Kulübemi en üst sıralara çıkarmak istiyorum. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Her zaman | |
|
| |
Anita S. de Luca Nemesis'in Çocuğu
| |
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Ptsi Tem. 04, 2011 7:16 am | |
| Ad-soyad: Peter Karl Bouveir Rp puanı: 80 Güç puanı: Şimdilik 33 (puanlamayla 56'dan fazla) Özel görev isteme nedeni: Kendimi kanıtlamak istiyorum. Kulübemi en üst sıralara çıkarmak istiyorum.Ve de güç puanımı arttırmak istiyorum. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: Her zaman | |
|
| |
Alishia Marianna Allen Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Salı Tem. 12, 2011 10:21 pm | |
| Ad-soyad:Alishia Marianna Allen Rp puanı: 70 Güç puanı:0 Özel görev isteme nedeni:güç puanımı arttırmak istiyorum ve tehlike iyidir başımı biraz belaya sokmak istiyorum Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı:her zaman olabilir
En son Alishia Marianna Allen tarafından C.tesi Ağus. 06, 2011 1:57 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Anita S. de Luca Nemesis'in Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Ptsi Ağus. 01, 2011 9:47 am | |
| Anita S. De Luca (S = Syrena) 100 Şimdilik 0,ama görev yaptım bol bol. Güç puanı arttırmak + kurgu Herhangi bir zaman olabilir | |
|
| |
Lucifer J. Morgenstern Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Paz Ağus. 07, 2011 3:01 am | |
| Ad-soyad: Lucifer J. Morgenstern
Rp puanı:90 Güç puanı:0 Özel görev isteme nedeni: Yukarıda görüldüğü üzere güç puanımı yükseltmek ve kulübeme puan kazandırmak. ayrıca özel görev rplerini seviyorum. Başvurunun geçerli olduğu tarih aralığı: İstediğiniz herhangi bir zaman. | |
|
| |
Kaylee Murphy Nemesis'in Çocuğu
| Konu: Geri: Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı Paz Ağus. 07, 2011 3:30 am | |
| - Kaylee Murphy - 90 - 0 - Güç puanımı arttırmak ve kulübeme puan kazandırmak. - Farketmez. Her zaman olabilir. | |
|
| |
| Özel Görev Almak İsteyenler - Başvuru Başlığı | |
|