Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kulubemdeki ilk günüm

YazarMesaj
Alan Sean Knıght
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Alan Sean Knıght

Kulubemdeki ilk günüm Empty
MesajKonu: Kulubemdeki ilk günüm   Kulubemdeki ilk günüm Icon_minitimeSalı Ekim 26, 2010 8:55 am

Başımın üstündeki şu işaret çıktığından beri düşnüyordum.vay be Athena'nın oğluydum.Ve athena oğulları çok başarılı oluyorlardı.heyecanla karışık gururla yürümeye devam ettim.Şu an akşamdı yıldızların gökte , umutsuzluğun içindeki ışık gibi parladığını gördüm.Kulubenin girşi benim için yeni bir macera gibi geliyordu.Kapıya usulca yaklaştım.

-Selam Cole...yani kardeşim dedi Serena

Ben daha kapıya vurmamıştım ve kapı açılmıştı.Sanırım Lucy geldiğimi anlamış ve işleri kolaylaştımak istemişti.Kapının yanında Serena'nın solunda duruyordu.Ona teşekkürler diye bir bakış attım.Serena'ya döndüm.

-Sanada selam kardeşim dedim sevimli bir gülümsemeyle.
-Utangaç olma içeri gel ! dedi karşılık olarakda ben daha ne olduğunu anlamadan bana sarıldı.İlk önce şaşırdığım için karşılık vermedim ama bu şaşkınlığı sadisede atlatıp ona sarıldım.

-Selam kardeşim dedi Lucy
-Selam kardeşim dedim oda bana kısaca bir sarıldı ve hemen bıraktı.tanrılarım bu kız gerçekten çok anlayışlı ve iyiydi.
-Şimdi umm izin verirseniz-
-Senin yatağın şu Cole dedi Lucy gülümseyerek
-Ahh anladım dinlenmek istiyorsun dedi Serena anlayışlı bir şekilde gülümseyerek
-Teşekkürler dedim ve kendi yatağıma uzanıp derin bir uykuya daldım.

Kulubemdeki ilk günüm
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kulübemdeki ilk günüm
» Kulubemdeki İlk Günüm
» Kulübemdeki ilk Günüm
» Kulübemdeki İlk Günüm
» Kulübemdeki İlk Gün