Olimpos Rpg Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi. |
|
| Enler Listesi... | |
|
+27Adyali Beckett Marcus L. Stanislaus Mirabella LaPiere Alexis Kwon Dioné Callidora Lena H. Bryce C. Scarlett Stanislaus Selene Darcy Harris Summer Katherine Ramsey Thalia A. Carter Eduard Ryan Longrange Ayleyda Laurana Falls Mitchie Carter Stella Fabiano A. Anna Bianca Sentius Cassandra Masen Lara Adams Aleda Beth Hwang Rose Denise Harris Robert Harris Keith Matt McMillen Cristina Black Leonard L. Carter Lucianna Fackrell Clara Thompson Athena Serena Su Hanzadeoğlu 31 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Enler Listesi... Cuma Mart 04, 2011 10:48 am | |
| En sıcakkanlısı: Thalia(ben ),Zell,Lena,Claire ve Satallite En çalışkanı: Serecik,Pers En yaratıcısı: Lucianna,Lara En sessizi: Bu site de mi! En güzel ünlüsüne sahip: Alexis(Kwon) ve Lucianna En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Ünlüsü Johnny Depp olan biri vardı En iyi avatar-imza sahibi: Serecik,Alexis K.,Lucianna ve çoğu kişi En iyi avatar-imza yapımcısı: Serecik,Lucianna,Claire En sevileni: Sat En esprilisi: Freddy Krueger En geyikçisi: Herkees En yardımseveri: " En başarılı rol oyuncusu: Summer,Nicole vs.
| |
| | | Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Enler Listesi... Paz Mart 13, 2011 2:13 am | |
| En sıcakkanlısı:Thali,Zell...(aslında herkes öyle ) En çalışkanı:Percy ve Lexi(hypnos) En yaratıcısı:Sat,Anna maria,ben En sessizi:öyle birini tanımıyorum En güzel ünlüsüne sahip:Herkezin ünlüsü süper.Amam birinin Mirandalıydı En yakışıklısı ünlüsüne sahip:Hermes(jude law) En iyi avatar-imza sahibi:Herkezinki süper En iyi avatar-imza yapımcısı:Sat,Anna maria,Clay,Sere... En sevileni:Herkes En esprilisi:Rocce ve Kev sanırım.aaaa..bide Yon En geyikçisi:Robyn,Yon,selene,ben de öyleyim galiba En yardımseveri:Hermia,Mana,Sat..... En başarılı rol oyuncusu:Sere,Summer,Sat.... | |
| | | Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| | | | Dioné Callidora Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... Salı Mart 22, 2011 7:45 am | |
| İLK İZLENİMLERİME GÖRE... En sıcakkanlısı: Sere, Kate, Sat, Lena... (herkes sıcakkanlı yahu. *.*) En güzel ünlüsüne sahip: Kate *.* En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Robyn. En iyi avatar-imza sahibi: Robyn. En iyi avatar-imza yapımcısı: Anna Maria Benson. En sevileni: Sere, Mana... En esprilisi:Sat En geyikçisi: herkes *.* En yardımseveri: Kate,Lena (kimden yardım istediysem geri çevirmedi ) | |
| | | Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Enler Listesi... Perş. Mart 24, 2011 1:29 am | |
| En sıcakkanlısı: Stacia, Sere, Sat... En çalışkanı: Pers, Marc, Lavy. En sessizi: Kardeşim Madison herhalde. En güzel ünlüsüne sahip: Kate, Rose Denise, Sere. En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Robert, Allen. En iyi avatar-imza yapımcısı: Dioné, Anna. En sevileni: Lucy, Mana... En esprilisi: Sat, Rai. En geyikçisi: Lena, Stacia, Thay. En yardımseveri: Mana, Sat. En başarılı rol oyuncusu: Andy, Summer, Sat. | |
| | | Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Enler Listesi... Perş. Mart 24, 2011 4:32 am | |
| En sıcakkanlısı: Ben ,lexi,sat,david,anns....(herkes öyle aslında...) En çalışkanı: Pers, lexi En sessizi: pacely En güzel ünlüsüne sahip: Anns,kat,rose En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Robert, marcus En iyi avatar-imza yapımcısı: Dioné, Anna,sat. En sevileni: sat,lexi En esprilisi: Sat, annsbide ben En geyikçisi: Lena, Stacia, Thay.(ama en çok ben!!!) En yardımseveri: Mana, Sat. En başarılı rol oyuncusu:summer,sat | |
| | | Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Enler Listesi... Perş. Mart 31, 2011 9:40 am | |
| En sıcakkanlısı: Eliesha/Cornelia, Lena, Sere, Claire (adaş), Mana, Anastacia En sessizi: Görmedim, duymadım, bilmiyorum. En güzel ünlüsüne sahip: Cornelia Fackrell (ama hatun taş ya. ) En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Jensen'ı kullanan kimse o. En iyi avatar-imza sahibi: Sere ve Dioné yapıtlarını taşıyan herkes. =D En iyi avatar-imza yapımcısı: Sere, Dioné. ^^ En geyikçisi: Marcuss, Lena, Anastacia. *-* En yardımseveri: Herkes aslında ya, kime sorsam yardımcı oluyor. En başarılı rol oyuncusu: Summer, Cornelia, Sat. | |
| | | Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... C.tesi Nis. 09, 2011 9:22 pm | |
| En sıcakkanlısı: Kate, Lexi, Mana, Leonora, Ben. (asdfg.) En çalışkanı: Summ, Marcus. En yaratıcısı: Lucy, Athena. En sessizi: Hanna, Elisha. En güzel ünlüsüne sahip: Lexi, Nerissa, Lia, Lucy, Summ. En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Leo, Peter, Xavier, Marcus, Zack. En iyi avatar-imza sahibi: Anna, Lucy. En iyi avatar-imza yapımcısı: Anna, Lucy. En sevileni: Mana, Sat. En esprilisi: Sat. En geyikçisi: Marcus, Zack. En yardımseveri: Mana, Sat, Ben. (asdfg.) En başarılı rol oyuncusu: Lucy, Kate.
| |
| | | Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Enler Listesi... C.tesi Nis. 09, 2011 9:33 pm | |
| En sıcakkanlısı: Andy, Sere, Clay, Tiffany En çalışkanı: Summ, Perseus En yaratıcısı: Athena, Lucy -tartışmasız - En sessizi: Şuanlık öyle birini tanımadım. En güzel ünlüsüne sahip: Sere, Eliesha En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Xavier En iyi avatar-imza sahibi: Sere En iyi avatar-imza yapımcısı: Anna En sevileni: Adya, Sere En esprilisi: Ne kadar küs de olsam Zack En geyikçisi: Kevin, Ben asdfg. En yardımseveri: Sat En başarılı rol oyuncusu: Katherine. | |
| | | Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... Cuma Nis. 15, 2011 1:46 am | |
| En sıcakkanlısı: Sat, Marc, Lena, Lucy, Sere. En çalışkanı: Açık arayla Pers ve Hektor Arada bir Zack ve Marc. En yaratıcısı: Lucy Lucy Lucy , bir de kurgu kralımız var En sessizi: Bu kadar sessiz olduğu için tanımıyorum En güzel ünlüsüne sahip: Anna Maria. En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Arthur, Eduard ve maalesef Leo. En iyi avatar-imza sahibi: Şu anda Sere'ninkine bitmiş durumundayım. Bir de Katherine'ninki. Onu da Sere ysptı gerçi. En iyi avatar-imza yapımcısı: Lucy, Sere, Anna ve Thay. Ben onları ayıramam kii. En sevileni: Lucy, Sere, Alexis (avcı), Marc, Sat, Yon, Robyn ve Rose. Çoğu kişi sevilir ya, biz severiz herkesi *-* En esprilisi: Yonny, Marc, Kevin, Leo. En geyikçisi: Sere. En yardımseveri: Sat bana siteye ilk geldiğimde öyle yardım etmişti ki, hiç değişmez. Bir de Lu da öyledir. En başarılı rol oyuncusu: Katherine, Athena. | |
| | | Lucas Matthew Price Artemis'in Manevi Oğlu
| Konu: Geri: Enler Listesi... Çarş. Mayıs 25, 2011 12:49 am | |
| En sıcakkanlısı: Adyali,Marcus,Sat... (bütün kamp sıcakkanlı aslında. ara sıra bazı artistlere rastlıyorum ama boşver... ) En çalışkanı:Athena! En yaratıcısı:Katherine,Lucy,Adrian,Drake En sessizi: Kampta pek sessiz yok sanırım ya En güzel ünlüsüne sahip: Camillia,Chelsea,Serena,Amanda,Katherine,Hermia. En yakışıklısı ünlüsüne sahip:Leo,Xavier,Edward,Marcus,Zack ( ) En iyi avatar-imza sahibi: Pek ilgilenmiyorum milletin imzasıyla felan. ama Adyali2nin bir imzası vardı çok hoşuma gitmişti... En iyi avatar-imza yapımcısı: Serena. En sevileni:Adyali,Serena,Lucy,Adrian,Marcus,Drake,Yon,Sat,Katherine,Amanda En esprilisi:Marcus. (eski günler özleniyor ama kanka ) En geyikçisi: Marcus, Serena En yardımseveri: Sat, Alexandra,Katherine En başarılı rol oyuncusu: Katherine,Drake,Marcus,Serena. | |
| | | D. Juliet Sera Châtillon Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... C.tesi Mayıs 28, 2011 10:50 am | |
| En sıcakkanlısı: Ben, Sat, Amanda... En çalışkanı: Athena. En yaratıcısı: Drake, Lia. En sessizi: Yok ki. En güzel ünlüsüne sahip: Dori, Lucy, Amanda, Lia, Rose, Lara... En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Marcus, Xavier, Drake, Stephan ... En iyi avatar-imza sahibi: Dori, Lucy, Summer, Drake, ... En iyi avatar-imza yapımcısı: Lucy, Anna, Athena... En sevileni: Adya, Sat, Amanda, Kate, Marcus, ... En esprilisi: Sat. En geyikçisi: Adrian, Marcus, Aaron, ... En yardımseveri: Ben, Sat, Mana, ... En başarılı rol oyuncusu: Drake, Lia, Lucy.
| |
| | | Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Enler Listesi... C.tesi Mayıs 28, 2011 7:23 pm | |
| En sıcakkanlısı: Sat, Adyali, Amanda, Lia. En çalışkanı: Athena. En yaratıcısı: Drake, Lucy. En sessizi: Var mı? En güzel ünlüsüne sahip: Amanda, Lia, Rose, Dori, Lara, ben. *-* En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Marcus, Xavier, Tristian, Leo. En iyi avatar-imza sahibi: Dori, Lucy, Summer, Drake. En iyi avatar-imza yapımcısı: Athena, Lucy, Anna, Sere. En sevileni: Sat, Sere, Adya... En esprilisi: Sat. En geyikçisi: Marcus, online olduğunda Trist. En yardımseveri: Sat, Mana. En başarılı rol oyuncusu: Drake, Lia, Lucy, Athena. | |
| | | Joseph M. Masen Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... C.tesi Mayıs 28, 2011 7:51 pm | |
| En sıcakkanlısı: Maria, Kate, Lia, Sere. En çalışkanı: Athena. En yaratıcısı: Drake, Athena. En sessizi: Yok sanırım. En güzel ünlüsüne sahip: Dorianna (Y) Kate, Lara, Serena, Lia, Mia. *-* En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Marcus, Matt, Ashton (Onun ünlüsü artık Hayden. ) Tristan. En iyi avatar-imza sahibi: Dori, Adyali... Kısacası Sere'nin yaptığı bütün takımlar. En iyi avatar-imza yapımcısı: Serena (Y) Anna, Athena. Bir de Lu var. En sevileni: Maria, Kate, Lia, Sere. En esprilisi: Sat. En geyikçisi: Marcus, Drake. En yardımseveri: Sat, Maria. En başarılı rol oyuncusu: Kendim haricinde ( ) Marcus, Serena, Drake, Kate, Athena... | |
| | | Selene Darcy Harris Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... Cuma Haz. 17, 2011 4:30 am | |
| En sıcakkanlısı: Hmm Sat yani fazlasıyla hemde. En çalışkanı: Hmm Athena diyorum direk! En yaratıcısı: Duygum elbetteee. <3 En sessizi: Öyküü. En güzel ünlüsüne sahip: Juliet yani asdf. Bide Lucy, Katherine, Mia, Rose falan yani. En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Hm çok var. Adrian, Tristan, Drake, Hector, Lucas falan. En iyi avatar-imza sahibi: Lia <3 En iyi avatar-imza yapımcısı: Lucccyy. <3 En sevileni: Hmmm İlkön, Görkem, Serap, Gülden falan. En esprilisi: İlköön. En geyikçisi: İlköön. En yardımseveri: Ben olayım buda. asdf. En başarılı rol oyuncusu: Elbette tartışmasız Utku. | |
| | | | Enler Listesi... | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|