| Enler Listesi... | |
|
+27Adyali Beckett Marcus L. Stanislaus Mirabella LaPiere Alexis Kwon Dioné Callidora Lena H. Bryce C. Scarlett Stanislaus Selene Darcy Harris Summer Katherine Ramsey Thalia A. Carter Eduard Ryan Longrange Ayleyda Laurana Falls Mitchie Carter Stella Fabiano A. Anna Bianca Sentius Cassandra Masen Lara Adams Aleda Beth Hwang Rose Denise Harris Robert Harris Keith Matt McMillen Cristina Black Leonard L. Carter Lucianna Fackrell Clara Thompson Athena Serena Su Hanzadeoğlu 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Enler Listesi... Ptsi Ekim 18, 2010 5:19 am | |
| Sitenin; En sıcakkanlısı: En çalışkanı: En yaratıcısı: En sessizi: En güzel ünlüsüne sahip: En yakışıklısı ünlüsüne sahip: En iyi avatar-imza sahibi: En iyi avatar-imza yapımcısı: En sevileni: En esprilisi: En geyikçisi: En yardımseveri: En başarılı rol oyuncusu: Haydi bakalım, başlayın. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Enler Listesi... Ptsi Ekim 18, 2010 6:24 am | |
| En yaratıcısı: düşünmeye gerek yok sanırım, sensin Sere | |
|
| |
| Konu: Geri: Enler Listesi... Ptsi Ekim 18, 2010 6:27 am | |
| Ayy çok teşekkürler ama bence ben değilim. En sıcakkanlısı: Kev En çalışkanı: Athena En yaratıcısı: Lucy En sessizi: Anna Maria En güzel ünlüsüne sahip: Hestia En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Luke Ewelon En iyi avatar-imza sahibi: Athena En iyi avatar-imza yapımcısı: Lau En sevileni: Lucy En esprilisi: Kev En geyikçisi: Kev En yardımseveri: Hermia ve Sat En başarılı rol oyuncusu: Lucy ve Rose. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Enler Listesi... Ptsi Ekim 18, 2010 6:28 am | |
| En sıcakkanlısı: Sat En çalışkanı: Selene,Sat ve Lucy En yaratıcısı: Lea ve Ange En sessizi:Amy En güzel ünlüsüne sahip: Persephone En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Arthur En iyi avatar-imza sahibi: Mitchie En iyi avatar-imza yapımcısı: Selene En sevileni: Lucy En esprilisi: En geyikçisi: Sell ve En yardımseveri: Cornelia ve Sat En başarılı rol oyuncusu: Lulu ve Ange
En son Maya Marie Collins tarafından Ptsi Ekim 18, 2010 6:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Enler Listesi... Ptsi Ekim 18, 2010 6:32 am | |
| Vay canına çok teşekkür ederim Sere Ben de kendimce yazayım listeyi... En sıcakkanlısı: Anna (Afrodit kızı olan) En çalışkanı: Sat En yaratıcısı: Sere En sessizi: Sona En güzel ünlüsüne sahip: Alex, Rose En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Arthur, Robyn En iyi avatar-imza sahibi: Septiel, Hades çocukları En iyi avatar-imza yapımcısı: Lau En sevileni: Stell, Sere En esprilisi: Jeff En geyikçisi: Edward En yardımseveri: Sat ve Mia En başarılı rol oyuncusu: Rose, Lau. | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Enler Listesi... Çarş. Ekim 20, 2010 2:54 am | |
| En sıcakkanlısı: Sat En çalışkanı: Athena En yaratıcısı:Sere En sessizi: Öyle biri var mı ki? En güzel ünlüsüne sahip: Rose En yakışıklısı ünlüsüne sahip: - En iyi avatar-imza sahibi: - En iyi avatar-imza yapımcısı: Lau En sevileni: Stell, Lucy En esprilisi: Jeff En geyikçisi: Kev En yardımseveri:Sat En başarılı rol oyuncusu: Sat, Rose | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... Çarş. Ekim 20, 2010 3:01 am | |
| En sıcakkanlısı:Sat En çalışkanı:Anna,Athena En yaratıcısı:Lucy, En sessizi:Alexandra Black En güzel ünlüsüne sahip:Mia,Leo,Arthur En yakışıklısı ünlüsüne sahip:Stevvvv En iyi avatar-imza sahibi:Anna En iyi avatar-imza yapımcısı:hepsi iyi En sevileni:Stell,lucy,mia En esprilisi:Kev En geyikçisi:kev(kimse üstüne gelemez kardeşimin) En yardımseveri:Anna En başarılı rol oyuncusu:- | |
|
| |
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Geri: Enler Listesi... Çarş. Ekim 20, 2010 3:07 am | |
| En sıcakkanlısı:Sat , Stell En çalışkanı: Sat,Athena En yaratıcısı: Sere En sessizi:Kampta öyle biri olduğunu sanmıyorum En güzel ünlüsüne sahip: Mitch (Zaten böyle yazmasam beni öldürür. ) En yakışıklısı ünlüsüne sahip: - En iyi avatar-imza sahibi: - En iyi avatar-imza yapımcısı:Lau En sevileni: Stell,Lucy En esprilisi: Kev ve ben En geyikçisi: Yukardakine bak. En yardımseveri: Sat En başarılı rol oyuncusu:Rose, Sat | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Enler Listesi... Çarş. Ekim 20, 2010 6:03 am | |
| En sıcakkanlısı: Anna En çalışkanı: Sat En yaratıcısı: Sere, Lucy En sessizi: Amy En güzel ünlüsüne sahip: Rose En yakışıklısı ünlüsüne sahip: ben Luke da fena değil En iyi avatar-imza sahibi: Rose, Hestia, Septiel En iyi avatar-imza yapımcısı: Lau, Sere En sevileni: Rose En esprilisi: Jeff, Lucy En geyikçisi: Kev En yardımseveri: Rose En başarılı rol oyuncusu: Rose (Rose'lar biraz fazla oldu sanırım ) | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... Cuma Ekim 22, 2010 6:23 am | |
| Ne çok 'en'im varmış yahu Teşekkür ederim :* Bu da benim listem; En sıcakkanlısı: Anna En çalışkanı: Sat En yaratıcısı: Lucy, Sere En sessizi: sanırım öyle biri yok En güzel ünlüsüne sahip: Sere, Hestia En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Robyn En iyi avatar-imza sahibi: Septiel, Selly En iyi avatar-imza yapımcısı: Lau En sevileni: Jenny, Stell En esprilisi: Hec, Lucy En geyikçisi: Kev En yardımseveri: Mia (!) En başarılı rol oyuncusu: Lucy, Lia | |
|
| |
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... Cuma Ekim 22, 2010 8:00 am | |
| Hım hım hııım En sıcakkanlısı: Anna. <3 En çalışkanı: Satellite. *-* En yaratıcısı: Lucy. En sessizi: Aklıma gelen biri yok. *-* En güzel ünlüsüne sahip: Christina, Anna. En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Abiciğim tabikide, Luke. En iyi avatar-imza sahibi: Maya. En iyi avatar-imza yapımcısı: Lau, Serena. En sevileni: Jenny. En esprilisi: Keviin En geyikçisi: Keviin En yardımseveri: Hermia. En başarılı rol oyuncusu: Lucy ve Rose. *-* | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Enler Listesi... Cuma Ekim 22, 2010 8:53 am | |
| En sıcakkanlısı: Maya ve Rose En çalışkanı: Lucy ve Athena En yaratıcısı:Stell ve Sere En sessizi:Şüpesiz Amy En güzel ünlüsüne sahip:(Birçok kişi ama bazılarını sayıyım)Bennn Ange,Alex ,Anna vb. En yakışıklısı ünlüsüne sahip:Arthur,Ken En iyi avatar-imza sahibi: Bennn Maya,Ange vb. En iyi avatar-imza yapımcısı: Sat,Sere,Amanda En sevileni:Ben En esprilisi: Ange En geyikçisi: Kev En yardımseveri: Mia En başarılı rol oyuncusu: Ben Hep kendimi koydum.Çok kendimi beğenmiş gibi oldum | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... Cuma Ekim 22, 2010 8:57 am | |
| En sıcakkanlısı: Maria, Sat En çalışkanı: Sat En yaratıcısı: Sere, Lucy En sessizi: Var mı öyle biri En güzel ünlüsüne sahip: Lucy, Maria, ben En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Arthur, Luke En iyi avatar-imza sahibi: Aslında sitedeki çoğu kişinin imzası çok güzel karar veremedim En iyi avatar-imza yapımcısı: Sere, Amanda En sevileni: hmm buraya da yazmiim uzun sürer En esprilisi: Kev En geyikçisi: Kev En yardımseveri:Sat En başarılı rol oyuncusu: Lucy, Rose | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Enler Listesi... Cuma Ekim 22, 2010 11:58 pm | |
| En sıcakkanlısı: Aly <3 En çalışkanı: Lucy En yaratıcısı: Sere:) En sessizi: YOK Kİ! En güzel ünlüsüne sahip: Ben,Aly,Sell,Alex,Jess...Kısacası kamptaki tüm kızlar En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Hec tabikii En iyi avatar-imza sahibi: Sell En iyi avatar-imza yapımcısı: Sere,Sat,Amanda En sevileni: Stell (Ben çok seviyorum ) En esprilisi: Kev En geyikçisi: Kev En yardımseveri: Mia En başarılı rol oyuncusu: Lucy ve Rose | |
|
| |
| Konu: Geri: Enler Listesi... Çarş. Kas. 10, 2010 4:38 am | |
| En sıcakkanlısı: Anna (Aphrodite Kızı) En çalışkanı: Lucy ve Sat En yaratıcısı: Lucy, Adrian ve Stell En sessizi: Persephone çocukları. Jess hariç. En güzel ünlüsüne sahip: Ange. En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Luke Ewelon. En iyi avatar-imza sahibi: Hmmm Stell. En iyi avatar-imza yapımcısı: Lau. En sevileni: Stell ve Lucy. En esprilisi: Kev. En geyikçisi: Kev. En yardımseveri: Anna. En başarılı rol oyuncusu: Jess. | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... Ptsi Kas. 15, 2010 4:19 am | |
| En sıcakkanlısı: Anna (Sanırım herkes bu görüşte hemfikir, sitenin en sıcakkanlı üyesi sensin Anna) En çalışkanı: Lucy ve Jess En yaratıcısı: Lucy ve Stell En sessizi: Bu kampta sessiz melez olamaz ama kardeşim Septiel'i hiçbir yerde göremiyorum En güzel ünlüsüne sahip: Cristt ve Rose En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Luke ve Hec En iyi avatar-imza sahibi: Ben ve Rose En iyi avatar-imza yapımcısı: Sere, Sat ve Lau En sevileni: Lucy tabi ki En esprilisi: Kev. En geyikçisi: Kev. En yardımseveri: Rosee En başarılı rol oyuncusu: Lucy ve kabul etmekten nefret etsemde abim Robyn | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Enler Listesi... Ptsi Kas. 15, 2010 9:24 am | |
| En sıcakkanlısı: Lucy, Anna En çalışkanı: Athena En yaratıcısı: Lucy, Stell ve Sere En sessizi: Tanımıyorum En güzel ünlüsüne sahip: Sere, Rose En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Ben En iyi avatar-imza sahibi: Stell En iyi avatar-imza yapımcısı: Sere En sevileni:Lucy En esprilisi: Kev En geyikçisi: Ben En yardımseveri: Ben Tabiiki değil Lucy diyelim hadi En başarılı rol oyuncusu: Lucy, Stell | |
|
| |
| Konu: Geri: Enler Listesi... Ptsi Kas. 15, 2010 10:12 pm | |
| En sıcakkanlısı: Anna'm! En çalışkanı: Jess ~ Sat En yaratıcısı: Stell En sessizi: tüm Hestia kulübesi desem? En güzel ünlüsüne sahip: Ange ~ Rose En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Adrian En iyi avatar-imza sahibi: Sere ~ Anna En iyi avatar-imza yapımcısı: Lau ~ Sere ~ Sat En sevileni: Steeel <3 En esprilisi: Leo ~ Hec En geyikçisi: Kev En yardımseveri: Mia ~ Sat En başarılı rol oyuncusu: Stell ~ Adrian ~ Rose ~ Robyn | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Enler Listesi... Perş. Kas. 18, 2010 1:29 pm | |
| Ama o 'eh, sevgilim olduğuna göre tabii ki en yakışıklı o, bir de soruyor musunuz?' anlamında bir 'di. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... Cuma Kas. 19, 2010 7:44 am | |
| En sıcakkanlısı: Sere, Lia, Anna En çalışkanı: Sat En yaratıcısı: Lucy, ben En sessizi: Kardeşim Hill En güzel ünlüsüne sahip: Stell, En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Arthur, Chuck En iyi avatar-imza sahibi: Anna, ben En iyi avatar-imza yapımcısı: Kendi başlığı olanların hepsi En sevileni: Sat, Lucy En esprilisi: Lulu En geyikçisi: Adrian En yardımseveri: Satellite En başarılı rol oyuncusu: Lucy, Adrian | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Enler Listesi... Cuma Kas. 19, 2010 7:57 am | |
| En sıcakkanlısı: Buradaki bütün melezler öyle değil midir zaten? En çalışkanı: Sat, Lu, Jess En yaratıcısı: Lucy En sessizi: Hımm... Bir Athena kızı var, bir de Persephone kızı En güzel ünlüsüne sahip: Lu, Sell, Crist, Demeter En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Arthur, Ad, Ed En iyi avatar-imza sahibi: Amanda, Lucy, Stell ve Jess En iyi avatar-imza yapımcısı: Kendi başlığı olanların hepsi- aynen yani En sevileni: Sat, Lucy, Sere En esprilisi: Ooo, neredeyse bütün erkekler Bir de Lu var süperdir yani En geyikçisi: Bütün kızlar En yardımseveri: Satellite En başarılı rol oyuncusu: Lucy, Lulu, Ad, Sat ve Jess | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... Ptsi Ara. 13, 2010 8:11 am | |
| En sıcakkanlısı: Maya. En çalışkanı: Lia, Adrian, Lucy, Sat. En yaratıcısı: Lucy, Adrian. En sessizi: Harexis. En güzel ünlüsüne sahip: Rose. En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Tom. En iyi avatar-imza sahibi: Stell. En iyi avatar-imza yapımcısı: Sat, Sere, Lucy. En sevileni: Anna, Lucy. En esprilisi: Robyn. En geyikçisi: Kev. En yardımseveri: Mia, Sat. En başarılı rol oyuncusu: Lucy, Adrian, Amanda.
| |
|
| |
Ayleyda Laurana Falls Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... Ptsi Ara. 13, 2010 8:36 am | |
| En sıcakkanlısı: Maya. En çalışkanı: Lucy. En yaratıcısı: Sere. En sessizi: Luke.(Ewelon) En güzel ünlüsüne sahip: Lucy,Jess,Sere,Maya... En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Hec ve Leo. En iyi avatar-imza sahibi: Adyali. En iyi avatar-imza yapımcısı: Sat,Lucy,Amanda ve Sere. En sevileni: Herkes seviliyor. En esprilisi: Leo. En geyikçisi: Kevin. En yardımseveri: Hermia,Sat ve Maya. En başarılı rol oyuncusu: Lucy,Adrian,Lia. | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Enler Listesi... Ptsi Ara. 13, 2010 8:43 am | |
| En sıcakkanlısı: Iım, tüm Melez Kampı diyelim ^^ En çalışkanı: Sat, Lucy, Adrian, En yaratıcısı: Lucy, Sere En sessizi: ..Hephaistos *-* En güzel ünlüsüne sahip: Lucy, Maya ! En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Iım, Arthur, Leo, Bir de Hec var En iyi avatar-imza sahibi: Amanda, Lucy, Stell, Maya ! En iyi avatar-imza yapımcısı: Sat, Sere Lucy ^^ En sevileni: Sat, Lucy, Sere, Maya .. En esprilisi: Herkes En geyikçisi: Jess En yardımseveri: Satellite, Maya.. En başarılı rol oyuncusu: Lucy, Adrian | |
|
| |
| Konu: Geri: Enler Listesi... Ptsi Ara. 13, 2010 12:31 pm | |
| En sıcakkanlısı: Anna, Maya. En çalışkanı: Sat, Lia. En yaratıcısı: Sere, Rose. En sessizi: Kardeşim Kitty. En güzel ünlüsüne sahip: Rose, Ange, Sere! En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Robyn, Hec, Ed. En iyi avatar-imza sahibi: Sere, Aleda. En iyi avatar-imza yapımcısı: Başlığı olan herkes / Kendimi çıkarıyorum. En sevileni: Anna, Sat, Lia, Sere. En esprilisi: Robyn. En geyikçisi: Edward. En yardımseveri: Mia (!), Sat, Tiff. En başarılı rol oyuncusu: Amanda, Sere, Jess, Lia. En sinir bozucusu: Lulu. En şımarığı: Cole. En kendini beğenmişi: Ben olabilirim. En dırdırcısı: Kampın yarısı. En neşelisi: Sat, Lia, Maya. En cool'u: Hımm, artist ne arar ya Melez Kampı'nda? En karizmatiği: Rose. Bir de Robyn'in derinliklerinde olduğuna inanıyorum. En kurnazı: Ben ve tüm kardeşlerim. En savaşçısı: Bu da tüm Ares kulübesi olsun. En aktifi: Sat, Lia, Sere. Listeyi biraz uzattım sanki. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... Paz Şub. 13, 2011 1:08 am | |
| En sıcakkanlısı: ben xD ,zell ve lena En çalışkanı: sere En yaratıcısı: herkes yaratıcı En sessizi: yok bence xD En güzel ünlüsüne sahip: lucy luu En yakışıklısı ünlüsüne sahip: hımm,kev sanırım En iyi avatar-imza sahibi: sere En iyi avatar-imza yapımcısı: sere En sevileni: herkes seviliyor En esprilisi: zell En geyikçisi: zell-lena-ben-xeeney-rob En yardımseveri: la,claire En başarılı rol oyuncusu: zell | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... Paz Şub. 13, 2011 2:22 am | |
| En sıcakkanlısı: Lucy, Sat. En çalışkanı: Sere, Pers, Yon. En yaratıcısı: Athena. En sessizi: Marissa. En güzel ünlüsüne sahip: Anna, Coco, Maya. En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Henry. En iyi avatar-imza sahibi: Alexis. En iyi avatar-imza yapımcısı: Lucy ve Sere. En sevileni: Lucy. En esprilisi: Kev. En geyikçisi: Kampın çoğu. En yardımseveri: Tüm kamp yardımsever. En başarılı rol oyuncusu: Lucy. | |
|
| |
Selene Darcy Harris Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Enler Listesi... Paz Şub. 13, 2011 6:44 am | |
| En sıcakkanlısı: Ben! Evet kesinlikle benim. Yani Sere olan karakterim ama o zaten benim. Öf ben işte. Bir de melez danışmanları ama Lucy'm de çok sıcakkanlı <3 En çalışkanı: Pers. Valla çocuk deli gibi çalışıyo ya. En yaratıcısı: Athena, Lucy, Lia... En sessizi: Sessiz yok sitemizde. En güzel ünlüsüne sahip: Hmm Ben. Bu karakterim. Kristen'ı tek geçerim. Birde Lucy'm var <3 Liv <3 En yakışıklısı ünlüsüne sahip: Eduard ve Stephan (Y) Yon'un da ünlüsünü çok severim ama. En iyi avatar-imza sahibi: Hmm Lia (Y) En iyi avatar-imza yapımcısı: Lucy'm <3 En sevileni: Lucyy (L) En esprilisi: Eduard-Stephan işte Birde Kev olsun. En geyikçisi: Hmm KEV! En yardımseveri: Melez danışmanları. Bende yardım severim ama. En başarılı rol oyuncusu: Athena, Lucy, Stell, Lia <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Enler Listesi... Paz Şub. 13, 2011 10:36 am | |
| | |
|
| |
| Enler Listesi... | |
|