| Durum Listesi | |
|
+45Anastasia Ivanov Maggie Gladhell Afrodit Zack Cliff Burton Theodor Aquila Verfilius Heres Subduce Barney Awesome Phoebe Selene Darcy Harris Lara Croft Darth Vader Peter Karl Bouveir Valentino R. Gavino Fenix Blume D. Juliet Sera Châtillon Hope Temple Allen Jacques Harth Mirabella LaPiere Dioné Callidora Lena H. Bryce Katherine M. von Dorff Marcus L. Stanislaus David Tyler Thalia A. Carter Veronica Gardyner Tiffany Trully Edward J. F. Newgate Zellana L. Tyler Jones Brain Serena Su Hanzadeoğlu Diona Arsinoe Stanislaus Summer Katherine Ramsey Alex Nike Aster Phoenix Hermia Aigian Cocteau Satellite Morgan A. Raina Lindgren Claire Angel Deeply Leonard L. Carter Cassandra Masen Aleda Beth Hwang Marcus Heath Laxell Clara Thompson Lucianna Fackrell Eduard Ryan Longrange 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| |
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ara. 18, 2010 1:49 am | |
| Neredesin? ~ Evimde. Ne Düşünüyorsun? ~ Kılıç dersliğimi Ne Dinliyorsun? ~ Sertab*Bir damla gözlerimde Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Yalnız mutluyum Nasılsın? ~ Uykum var -gece 4'te yatmıştım- Ne Hissediyorsun? ~ Canım sıkkın biraz Ne Tarz Giysi? ~ Spor Kiminle Yazışıyorsun? ~ Söylemem. Hattında Kaç Kuruş Var? ~ Faturalı Kaç Karakterin Var? ~ 2 ama ikincisini pek kullanmıyorum Kaç Saattir Nettesin? ~ Uyandığımdan beri Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Netten sonrası yok, yatana kadar buradayım Bugün Neye Çok Güldün? ~ Tiff'le sabahki konuşmamıza Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Kayıp Kahraman-coming soon Bugün Seni Üzen Olay? ~ Beni üzen bir olay yaşamadım henüz Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ İnsan seçmem, kim olsa döverim Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Bezgin En Son Ne Yedin? ~ Gözleme En Son Ne İçtin? ~ Çay En Son Kendine Ne Aldın? ~ Montaigne-Denemeler En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Mavi spor bir hırka En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Alışveriş Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Şu anda kardeşim Summer Aklına Gelen İlk İsim? ~ Hımm, Kübra olsun Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür... afdsadsada Of yaa ne uzun liste bu! | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ara. 18, 2010 2:03 am | |
| + Neredesin? ~Evde + Ne Düşünüyorsun? ~Az önce ayağına bastığım köpeğimi + Ne Dinliyorsun? ~Kardeşimin oyununun sesleri sayılır mı? + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~İloş'umunn + Nasılsın? ~Sıkılıyorumm + Ne Hissediyorsun? ~sıkılıyorum dedim ya + Ne Tarz Giysi? ~Spor + Kiminle Yazışıyorsun? ~Şu anda kimseyle + Hattında Kaç Kuruş Var? ~Faturalı + Kaç Karakterin Var? ~2, herkes biliyor zaten + Kaç Saattir Nettesin? ~hımm.. bilmiyorum, 10'dan beri sanırsam + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~hiiiç + Bugün Neye Çok Güldün? ~bir şeye güldüm mü? Hatırlamıyorum + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~hıımm... Bilmem + Bugün Seni Üzen Olay? ~Kardeşimin köpeğimi sinir etmesi + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~Kardeşimi + Gününü Özetleyen Sıfat? ~Sıkıcıı =( + En Son Ne Yedin? ~Hımm... Tuzlu leblebi + En Son Ne İçtin? ~su + En Son Kendine Ne Aldın? ~hatırlamıyorum... düşünün yani + En Son Başkasına Ne Aldın? ~Arkadaşımın doğum günü için ''Ateş Hırsızı'nın Kaçışı'' + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~Köpeğimi gezdirmek için + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~Lu ^^ + Aklına Gelen İlk İsim? ~Lucy, Narnia'daki + Aklına Gelen İlk Cümle? ~Bıyık (biliyorum garip, televizyonda duydum bunu okurken de) | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ara. 18, 2010 2:15 am | |
| + Neredesin? Ev + Ne Düşünüyorsun? Sen ? + Ne Dinliyorsun? ~ Sessizlik ! + Yanında Kimin Olmasını İstersin? İstediğim kişi var zaten + Nasılsın? Fena Değil, Sen ? + Ne Hissediyorsun? Garip + Ne Tarz Giysi? Spor + Kiminle Yazışıyorsun? ~ üç kişiyle + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ faturalı + Kaç Karakterin Var? ~ 2 oldu sonunda + Kaç Saattir Nettesin? ~ 10'dan beri sanırım + Netten Sonra Ne Yapacaksın? Düşünmedim + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Daha böyle bir şey olmadı : + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Hafta sonunun gelmesi + Bugün Seni Üzen Olay? ~ - + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Daha dövülmek isteyen biri olmadı + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Sıkıcı + En Son Ne Yedin? ~ Salata + En Son Ne İçtin? ~ Su + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Olimpos Kahramanları + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Olimpos Kahramanları + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Kitap almak için + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Stephan James + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Cansu, [nedenini bilmiyorum ] + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Aklıma ne cümle gelse ? | |
|
| |
Marcus Heath Laxell Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ara. 18, 2010 2:31 am | |
| + Neredesin? ~ Evde. + Ne Düşünüyorsun? ~ Lanet olası biyoloji projesini. + Ne Dinliyorsun? ~ Kafamı. + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Herhangi bir biyoloji profesörünün. + Nasılsın? ~ İyiyim sen ? + Ne Hissediyorsun? ~ Sıkıntı. + Ne Tarz Giysi? ~ Arda Tarzı. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimseyle + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ 16 lira olması lazım. + Kaç Karakterin Var? ~ Tek. + Kaç Saattir Nettesin? ~ Yarım? + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Matematik :S + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Çok güldüm de neye hatırlamıyorum + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Akşam bilgisayar açıcam gene. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Matematik çalışıcam. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Biyolojiyi. + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Lanet + En Son Ne Yedin? ~ Çikolata. + En Son Ne İçtin? ~ Kayfe. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kayfe. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Kayfe. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Kayfe. + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Lucyy + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Arda. + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Gel de Megoloman olma | |
|
| |
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ara. 18, 2010 5:56 am | |
| + Neredesin? ~ Odamda. + Ne Düşünüyorsun? ~ Seni sdkfujhds "Kalkıp bi' su içsem diyorum da... Suyu kim içiceek?" diye düşünüyorum.. + Ne Dinliyorsun? ~ BLG - Up Against The Wall + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Kyu'mun + Nasılsın? ~ İyim sen? + Ne Hissediyorsun? ~ Endişe. + Ne Tarz Giysi? ~ Pijama + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Cansu *-* + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ -4 gibi bi'şeydi en son. + Kaç Karakterin Var? ~ 2 + Kaç Saattir Nettesin? ~ 2 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Uyurum. *-* + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Emre diye bi' arkadaşıma hediye aldık.. Fenerbahçeli bardak bakıyoruz. Arkadaşımın elindekine bakıp o daha güzel dedim. Tabi oda aynı anda benim elindekine dedi. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Yok.. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yok. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Seo malını. + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Eğlenceli. + En Son Ne Yedin? ~ Kat kat tat mı ne haltsa + En Son Ne İçtin? ~ Bilmiyorum. -.- + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kat kat tat şeysinden. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Kupa. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Hediye almak için. + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Stephanie A. Heaven + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Arda Kimsin oğlum sen?~ + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Telefonu kırıp gitsem ne olur? -30 Seconds To Mars'tan ilham geldi oysa hiç alakası yok. "What if I wanted to break?" O kırmak o kırmak değil salak Aleda. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ara. 18, 2010 7:15 am | |
| + Neredesin? ~ Evde + Ne Düşünüyorsun? ~ Az sonra, ödev için çıkacağımı+ Ne Dinliyorsun? ~ hiçbir şey+ Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ kimsenin.. Belki.. Umut olabilir+ Nasılsın? ~ İdare ediyoruz sen? + Ne Hissediyorsun? ~ Algılanamadı, heyecan ya da yorgunluk + Ne Tarz Giysi? ~ rahat ama şık, dersaneden döndü çünkü+ Kiminle Yazışıyorsun? ~ az sonra, msnde kimler açık olursa, şu an kimseyle+ Hattında Kaç Kuruş Var? ~ Faturalı. Sen buna soru mu diyorsun + Kaç Karakterin Var? ~ Söylemesem de olur + Kaç Saattir Nettesin? ~ yarım saatten az+ Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ kitap+ Bugün Neye Çok Güldün? ~ dersanedeki hocanın anlattığı fıkraya, akvaryum forever (Y)+ Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ yarın sınav olmaması+ Bugün Seni Üzen Olay? ~ annemle yapacağım konuşma+ Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ hmm, düşünmem gerek, Fırat.+ Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Lanet olsun derdim ama eğlenceli diyelim + En Son Ne Yedin? ~ döner + En Son Ne İçtin? ~ kola+ En Son Kendine Ne Aldın? ~ çikolata+ En Son Başkasına Ne Aldın? ~ sakız+ En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ dersane+ Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Kendim?+ Aklına Gelen İlk İsim? ~ Özge+ Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Selam! | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ara. 18, 2010 9:18 am | |
| + Neredesin? ~ Evde + Ne Düşünüyorsun? ~ + Ne Dinliyorsun? ~Written in the Stars + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Yalnızlık iyi + Nasılsın? ~İyidir sen ? + Ne Hissediyorsun? ~ Yorgunluk + Ne Tarz Giysi? ~ Sıcak tutacak bişeyler + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Stev + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ 11 TL + Kaç Karakterin Var? ~ Sanane kardeşim ? + Kaç Saattir Nettesin? ~ Yarım saat falan. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Dizi + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Arkadaşla alışveriş mağazasındayken arkadaşla aramda geçen diyaloğa: Arkadaş : Ya ben Adidas'a da bakcaktım. Neyse çıkalım sonra yine ineriz. Ben : İyi. Çıktık yukarı yüreyen merdivenle sonra tekrar indik. Arkadaş: Lan embesil sancaklar şimdi. İnip çıkıyoruz. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Kitabı aldım o bana yeter. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yok + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Hmm. Bilmem ki. + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Sıfat neydi ya ? + En Son Ne Yedin? ~ Hamburger + En Son Ne İçtin? ~ Kola + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kitap + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Öyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Bugün + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Jess ve Sat geldi + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Serap Kurguyu atcaktı da + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Naber ? | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ara. 18, 2010 9:38 am | |
| + Neredesin? ~ en sonunda evimde + Ne Düşünüyorsun? ~ yarın nasıl erken uyanacağımı + Ne Dinliyorsun? ~ sessizliği + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ adı bende saklı + Nasılsın? ~ iyiyim + Ne Hissediyorsun? ~ mutluluk + Ne Tarz Giysi? ~ spor + Kiminle Yazışıyorsun? ~ adı bende asklı dedim ya + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ öğrenciyim ben 60 kruş oda smsimi kullanabilmem için + Kaç Karakterin Var? ~ bir , oda bu + Kaç Saattir Nettesin? ~ 10 dakikadır + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ uyuyacam + Bugün Neye Çok Güldün? ~ çok şeye güldüm. en çok ne bilmiyorum düşünmem lazım + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ matematik dersinde bir soru için iddaya girip kazanmış olmam + Bugün Seni Üzen Olay? ~ yok bugün mutluyum + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ bu hakkımı yarın kullanmak isterim + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ mutlu + En Son Ne Yedin? ~ pizza + En Son Ne İçtin? ~ kola + En Son Kendine Ne Aldın? ~ pizza + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ kola + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ dersane için + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Emily + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Bahar + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Hayat, silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır. (faceden okudum ) | |
|
| |
A. Raina Lindgren Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ara. 18, 2010 1:01 pm | |
| + Neredesin? ~ Evdeyim. + Ne Düşünüyorsun? ~ Buraya ne yazacağımı+ Ne Dinliyorsun? ~ Müzik asdjasj tamam tamam IU - Good Day+ Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ O'nun.+ Nasılsın? ~ Mutluyuuum!+ Ne Hissediyorsun? ~ Aşkı.+ Ne Tarz Giysi? ~ Pijama+ Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimse, bu saatte açık olan psikopat yok benim gibi+ Hattında Kaç Kuruş Var? ~ -1.53 + Kaç Karakterin Var? ~ İki. İkizler Burcuyum ben asjdhsajsd+ Kaç Saattir Nettesin? ~ Hm... Sabah 1'den beri + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Uyku.+ Bugün Neye Çok Güldün? ~ Mağdurum, mağdurum, mağdurum ben mağdurum + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ O güzel şarkı~+ Bugün Seni Üzen Olay? ~ Sevdiğim insanın başkasıyla çıkması~+ Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Burcu'yu+ Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Sıfat neydi unuttum kafa basmıyo bu saatte + En Son Ne Yedin? ~ Tost+ En Son Ne İçtin? ~ Kola+ En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kola + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Kolaaa!+ En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Dün okula gitmek için + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Chase+ Aklına Gelen İlk İsim? ~ Yağmur + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Telefonumu şarja soksam bana iki saattir bağırıyo ordan pilim bitiyo diye. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Ara. 19, 2010 9:13 am | |
| Neredesin? ~ Evde. Ne Düşünüyorsun? ~ Yarın okul var, ve geç olmaya başlıyor. Ne Dinliyorsun? ~ Yetenek Sizsiniz'de ne varsa Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Basketçi. Nasılsın? ~ Uykulu. Ne Hissediyorsun? ~ Heyecan. Ne Tarz Giysi? ~ Hoodie ve pantolon ikilim. <3 Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimse diyip geçelim öyleyse. Hattında Kaç Kuruş Var? ~ Faturalıyım. Kaç Karakterin Var? ~ 2 ama yeni kulübeler açılırsa 3 olabilir Kaç Saattir Nettesin? ~ 1 saat 10 dakika. Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Kayıp Kahraman okuyacağım, daha 4.kitaptaydım ama alayım dedim, heyecanlandırdınız beni. Bugün Neye Çok Güldün? ~ İçeri dalan hocanın muhteşem esprisine, XYZ ne olur ABC Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Yarın okul var. Lalalalayy! Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yok sayılır. Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Artist çocuğun tekini. Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Dersane. En Son Ne Yedin? ~ Köfte. En Son Ne İçtin? ~ Ayran. En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kayıp Kahraman En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Sakız En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Kayıp Kahraman Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Serena. Aklına Gelen İlk İsim? ~ Aysun. Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Ov yeah men, ov yeah. Sana puanım 9 ganga
| |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Ara. 20, 2010 1:17 am | |
| Neredesin? ~ Evimde.Ne Düşünüyorsun? ~ hiçbir şey kafama çekiçle vuruyorlarmış gibi ağrıyorNe Dinliyorsun? ~ black eyed peas - the timeYanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Kuzenimin Nasılsın? ~ başım ağrıyor işte ve berbatım Ne Hissediyorsun? ~ okul kötü geçti moralim bozukNe Tarz Giysi? ~ Spor Kiminle Yazışıyorsun? ~ kimseyleKaç Karakterin Var? ~ bir taneKaç Saattir Nettesin? ~ 10 dk oldu ama ilerliyen zamanlarda 4 olur Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Test çözerim herhalBugün Neye Çok Güldün? ~ hiçbir şeye hayat hiç komik neğil Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Sınav notumBugün Seni Üzen Olay? ~ okulda birşeyler oldu işte söylememBugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Hmm güzel soru derste konuşmama neden olan bir kaç kişiyi Gününü Özetleyen Sıfat? ~ SıkıcıEn Son Ne Yedin? ~ TavukEn Son Ne İçtin? ~ KolaEn Son Kendine Ne Aldın? ~ The sims3 - LateNightEn Son Başkasına Ne Aldın? ~ Bir kolyeEn Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ arkadaşıma gitmek içinAklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Isabelle Coco frankeAklına Gelen İlk İsim? ~ DolunayAklına Gelen İlk Cümle? ~ Yaptım olacak | |
|
| |
Aster Phoenix Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Ara. 20, 2010 8:06 am | |
| + Neredesin? ~Her yerde + Ne Düşünüyorsun? ~Kayıp Kahraman'ı almak için yol bulmak + Ne Dinliyorsun? ~Metallica + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Hiç kimse + Nasılsın? ~ Yuvarlanıp gidiyoruz + Ne Hissediyorsun? ~ Hafif keder gibi bir duygu + Ne Tarz Giysi? ~ Spor + Kiminle Yazışıyorsun? ~ 3'lü ittifak(bilen bilir) + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ 12 tl + Kaç Karakterin Var? ~ O rly? 8 + Kaç Saattir Nettesin? ~ 3 oldu galiba + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~Ödev.Yapıyorum da + Bugün Neye Çok Güldün? ~Kendi yaptığım espiriye + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Söylemem + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Var ama söylemem + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~Liste kabarık + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ -.- + En Son Ne Yedin? ~Ben daha dün ne yediğimi hatırlamıyorum. + En Son Ne İçtin? ~Su galiba. + En Son Kendine Ne Aldın? ~Kitap + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Almayalı baya oldu + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? Okul + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ 3 lü ittifak + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Zane + Aklına Gelen İlk Cümle? ~O rly?
En son Lelouch Lamperouge tarafından Ptsi Ara. 20, 2010 8:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Ara. 20, 2010 8:31 am | |
| + Neredesin? ~ Evde + Ne Düşünüyorsun? ~ Ödevleri + Ne Dinliyorsun? ~ Skillet- Whisper in the Dark + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Annemin (geldi valla kapı çaldı) + Nasılsın? ~ İyi valla senden? + Ne Hissediyorsun? ~ Vücudumu + Ne Tarz Giysi? ~ Spor + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Sanane dicem ama demicem. Annem babam abim. + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ 0.25 + Kaç Karakterin Var? ~ 1 + Kaç Saattir Nettesin? ~ 6 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Ödev + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Facede izlediğim videoya. Adam koltuğu yakıyordu. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Ödevin az olması. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yarına ödevin çok olması. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Hocaları + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Sıkıcı + En Son Ne Yedin? ~ Sosis + En Son Ne İçtin? ~ Nesquik (sütü sevdirirrr.) + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kontör (20 TL lik) + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Anneme 2006 yılının sevgililer gününde babam ile yeşil kazak. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Okul için. + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Athena + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Mert + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Hüseyin Kaya sapığın tekidir. | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Ara. 20, 2010 9:34 am | |
| + Neredesin? Evde. + Ne Düşünüyorsun? Görevlerimi. + Ne Dinliyorsun? Eye of The Tiger + Yanında Kimin Olmasını İstersin? Birkaç Arkadaşımın. + Nasılsın? İdare eder. + Ne Hissediyorsun? Sıkıntı var biraz. + Ne Tarz Giysi? Spor. + Kiminle Yazışıyorsun? Kimseyle + Hattında Kaç Kuruş Var? 11.25 + Kaç Karakterin Var? 1 + Kaç Saattir Nettesin? Onu bilmiyorum. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? Kitap okuyacağım. + Bugün Neye Çok Güldün? Arkadaşımla saçmalıklarımıza. + Bugün Seni Sevindiren Olay? Badminton oynamak. + Bugün Seni Üzen Olay? Evde antep fıstığı olmaması. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? Sayamayacağım kadar çok. + Gününü Özetleyen Sıfat? Sıkıcı. + En Son Ne Yedin? Garip gelecek ama Limon. + En Son Ne İçtin? Çay. + En Son Kendine Ne Aldın? Film CD'si. + En Son Başkasına Ne Aldın? Çok tatlı bir ayraç. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? Okul. + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? Lucianna. + Aklına Gelen İlk İsim? Durusucan + Aklına Gelen İlk Cümle? Why not ? | |
|
| |
Diona Arsinoe Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Ara. 20, 2010 10:09 am | |
| + Neredesin? ~ Kuzenlerde + Ne Düşünüyorsun? ~ Stajı + Ne Dinliyorsun? ~ Emre Aydın - Alıştım susmaya + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ O'nun + Nasılsın? ~ Kötü sen? + Ne Hissediyorsun? ~ Hüzün, umutsuzluk + Ne Tarz Giysi? ~ Spor + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimse + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ 0.65 + Kaç Karakterin Var? ~ 2 + Kaç Saattir Nettesin? ~ 1 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Yatıcam + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Bi çocuğun bana bakışına + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Belki pazar günü istediğim yere gideicem + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Serap'ın siteden ayrılması + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ O'nu + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ İlginç + En Son Ne Yedin? ~ Pasta + En Son Ne İçtin? ~ Cola + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kardeşim yok ki + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Parfüm + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Alışveriş yapmak için + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Amanda + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Gizem + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Ne oldu? (Bugünlerde çok kullanıyorum da ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Ara. 26, 2010 8:41 am | |
| + Neredesin? ~ Çatıdayım dfgfdv evdeyim işte + Ne Düşünüyorsun? ~ Kyuşiii! <3+ Ne Dinliyorsun? ~ SuJu - Its U. + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Kimse.+ Nasılsın? ~ İyi sayılır.+ Ne Hissediyorsun? ~ Güzel soru...+ Ne Tarz Giysi? ~ Pijama. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Eliz, Cansu vardı gitti. -.-' Bide Bartucan - Cansu geldi -+ Hattında Kaç Kuruş Var? ~ -5 falan + Kaç Karakterin Var? ~ İki.+ Kaç Saattir Nettesin? ~ Sabah 1'den beri + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Uyku.+ Bugün Neye Çok Güldün? ~ Ben: "Hocam, İlker Hoca akıllı tahtayı kullanmayı bilmiyo basıyo beş parmağıyla dirsek atıyo sistem çöküyo yaa! Zaten bikere çıktık." Müfettiş: "Ozaman size yetki veriyorum haftaya akıllı tahtaya çıkmazsanız dalın Doğan Hoca'nın odasına." Batuhan: "Dövelimmi peki hocaağm?" Doğan Hoca = Dersanenin SBS müdürü. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Albümümün etkisi hala sürüyo + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Super Show 3. :/+ Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Emre'yi. -.-+ Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Deli + En Son Ne Yedin? ~ Pooça. + En Son Ne İçtin? ~ Meyve suyu.+ En Son Kendine Ne Aldın? ~ Albeni Kek. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Yılbaşı hediyesi <3+ En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Kipa için. + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Hermia.+ Aklına Gelen İlk İsim? ~ İnci. ( İnci kim? )+ Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Aman ali rıza bey ağzımızın tadi kaçmasın. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Ara. 28, 2010 10:13 am | |
| Neredesin? ~ Evde. Ne Düşünüyorsun? ~ Bugünkü sınavımı. Sonuçlar gelsin, havamı atıcam. Ne Dinliyorsun? ~ Soner tabi ki. Sadem. Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Ben böyle iyiyim ama Nas -Pace- olsa fena da olmaz. Nasılsın? ~ Hem iyiyim, hem kötü. Ne Hissediyorsun? ~ Rahatsızlık. Ödevimi yapmadım. Ne Tarz Giysi? ~ Pijama. Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimseyle. Hattında Kaç Kuruş Var? ~ Faturalıyım ama güncel fatura tutarım 37,89 TL. Kaç Karakterin Var? ~ 2, ama hani belki küçük tanrı veya yeni açılabilecek kulübelere bir karakter daha lazım olabilir. Kaç Saattir Nettesin? ~ 4 Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Ben sizin gibi hızlı değilim ki, siteye başladıktan birkaç ay sonra okumaya başladım kitapları. Labirent Savaşları'nı okuyacağım. Bugün Neye Çok Güldün? ~ Sosyal hocamı mort etmem. Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Nazar değer şimdi, sölemem. Bugün Seni Üzen Olay? ~ Telefon sapığı. Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Emre'yi. Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Hoş. En Son Ne Yedin? ~ Nar. En Son Ne İçtin? ~ Süt En Son Kendine Ne Aldın? ~ Portakallı cin. En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Su. En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Dersane. Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Tiff Aklına Gelen İlk İsim? ~ Hakan. Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Ya oğlum sen saçma mısın? | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. Ara. 30, 2010 7:41 am | |
| Neredesin? ~ EvdeNe Düşünüyorsun? ~ İnernetimin ikide bir kesilmesiniNe Dinliyorsun? ~ Taylor Swift-MeanYanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Şöyle beni ısıtacak bir soba falan bir insana bedel Nasılsın? ~ İyi sayılırım, üşünyorum amaaa!Ne Hissediyorsun? ~ Hiiç Ne Tarz Giysi? ~ Dersane giysileriyle duruyorum hala, bir tek eşorfmen geçirdim üzerime, tek o fark Kiminle Yazışıyorsun? ~ eÖ.M'den Ay'le ^^Hattında Kaç Kuruş Var? ~ FaturalıKaç Karakterin Var? ~ 2 Kaç Saattir Nettesin? ~ 2,5Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Uyurum herhalde Bugün Neye Çok Güldün? ~ eAy'in soyisminin Wilson olmasına, Wilson ilkelerii Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Bitmesi Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yine köpeğimin ayağına bastıım, bazı şeyler hiç değişmiyor Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ İlk defa kimseyi =D Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Aahh, uzun?En Son Ne Yedin? ~ Cipss ^^En Son Ne İçtin? ~ Su En Son Kendine Ne Aldın? ~ Silgi En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Yılbaşı hediyesi: Zeka küpü En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Yine köpeğimi gezdirmek içinAklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Eduard ve Ange ^^Aklına Gelen İlk İsim? ~ Hıım... Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Why you gonna be so mean? | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| |
| |
Jones Brain
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Ocak 04, 2011 6:27 am | |
| + Neredesin? ~ Evimdeyim. + Ne Düşünüyorsun? ~ RP'mi. + Ne Dinliyorsun? ~ Apocaly --- i don't care. + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Kimse. + Nasılsın? ~ İyi sayılır... + Ne Hissediyorsun? ~ Yarı mutlu. + Ne Tarz Giysi? ~ Sol kolunda ingiliz bayrağı olan uzun kollum var üstünde süveter üstünde mont.. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Vuvv.. Saymamı istemessin. + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ Ne bileyim.. + Kaç Karakterin Var? ~ Bir + Kaç Saattir Nettesin? ~ Bir kaç. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Kitap, tv , yemek kronolojik sırası hiç bir zaman belli olmadı. + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Gülmedim hiç bugün galiba ya. ( Türkçe'yi seviyorum ) + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Hiç sevindiren olay olmadı. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Matematik sorularını yapmamam... + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Uğraşamam basit insanlarla. + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ 2x Matematik, 2x Geometri arka arkaya işleyince yerine sıfat getirebilenin ellerinden öpüyorum. + En Son Ne Yedin? ~ Fıstım. + En Son Ne İçtin? ~ İce-tea. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Çizi & Limonata. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Narnia günlükleri 3 + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Süt almaya gittim. + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Julia Roberts + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Elif. + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ wtf.. açılımını sormayın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Ocak 09, 2011 5:52 am | |
| + Neredesin? ~ Evimde.+ Ne Düşünüyorsun? ~ Yarın Türkçe dersi var...+ Ne Dinliyorsun? ~ Super Junior - It's you. Aşığım ben.+ Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ O... olmasın nefret ediyorum şuan ondan. -.-+ Nasılsın? ~ İyi değil.+ Ne Hissediyorsun? ~ Hayalkırıklığı.+ Ne Tarz Giysi? ~ Alt piaja üst tişört. Ama çok abuk, öyle böyle değil.+ Kiminle Yazışıyorsun? ~ Batucan'la.+ Hattında Kaç Kuruş Var? ~ -4...+ Kaç Karakterin Var? ~ İki.+ Kaç Saattir Nettesin? ~ Sabah birden beri sanırım.+ Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Ödev, bıcı bıcı.+ Bugün Neye Çok Güldün? ~ Beyblade tartışmasına. "Duranzaaa!" "Hayır lan Dıraguun!" "Kesin be Dırasyel forevır." Mal arkadaşlarım var. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ 412 almam denemeden... Ama kendi hakkımla almadım gerçi. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yok.+ Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Kimseyi iyilik meleğiyim şuan *-*+ Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Monoton.+ En Son Ne Yedin? ~ Dondurma.+ En Son Ne İçtin? ~ Meyve suyu.+ En Son Kendine Ne Aldın? ~ Döner.+ En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Almadım galba. -.-+ En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Dersane.+ Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Kimse gelmiiy.+ Aklına Gelen İlk İsim? ~ Serap.+ Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Gökhan'ın gözleri mavilimsi yeşilden çalan sarı. OMG. | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Ocak 11, 2011 10:29 pm | |
| + Neredesin? : Evimde + Ne Düşünüyorsun? : Ödev yapmayı + Ne Dinliyorsun? : Lady GAGA + Yanında Kimin Olmasını İstersin? : Maya + Nasılsın? : fena değil .d + Ne Hissediyorsun? : Mutluluk .d + Ne Tarz Giysi? : Ruh halime göre + Kiminle Yazışıyorsun? :Kimseyle.. + Hattında Kaç Kuruş Var? : Faturalı.. + Kaç Karakterin Var? 2 + Kaç Saattir Nettesin? ~3 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? Ders.. + Bugün Neye Çok Güldün? :Gün daha yeni başlıyoo.. + Bugün Seni Sevindiren Olay? : Üstekini oku önceee + Bugün Seni Üzen Olay? :Okudun anladınn + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? : Yiğit.. + Gününü Özetleyen Sıfat? :Gün daha yeni başlıyorr + En Son Ne Yedin? : Çikolata + En Son Ne İçtin? :Su + En Son Kendine Ne Aldın? :Bilezik + En Son Başkasına Ne Aldın? : Yılbaşı:Parfüm.. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? : Dersane içinnn + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? : Hestia ? + Aklına Gelen İlk İsim? : Figen.. + Aklına Gelen İlk Cümle? : Bugün dersaneye gitmesem,? | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Ocak 12, 2011 12:24 am | |
| + Neredesin? ~ Evde.+ Ne Düşünüyorsun? ~ Kitabımı.+ Ne Dinliyorsun? ~ Teenage Dream.+ Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Kuzenimin.+ Nasılsın? ~ İyi sayılır.+ Ne Hissediyorsun? ~ Umursamazlık.+ Ne Tarz Giysi? ~ Spor.+ Kiminle Yazışıyorsun? ~ Sena'yla.+ Hattında Kaç Kuruş Var? ~ -4. + Kaç Karakterin Var? ~ 1+ Kaç Saattir Nettesin? ~ Yaklaşık 20 dk.+ Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Kitap okuyacağım.+ Bugün Neye Çok Güldün? ~ Pek bir şeye gülmedim.+ Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Sınavımın iyi geçmesi.+ Bugün Seni Üzen Olay? ~ Arkadaşımın hislerine güvenmemek.+ Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Öğretmeni.+ Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Sıradan.+ En Son Ne Yedin? ~ Kek.+ En Son Ne İçtin? ~ Meyve suyu.+ En Son Kendine Ne Aldın? ~ Çizme.+ En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Saat.+ En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Okul için.+ Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Tiffany.+ Aklına Gelen İlk İsim? ~ Merve+ Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Bak dostum, biz ölmeyiz ve dönmeyiz de. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Ocak 12, 2011 3:05 am | |
| + Neredesin? ~ Dükkanda + Ne Düşünüyorsun? ~ Sevgilimi + Ne Dinliyorsun? ~ Hİç birşey + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Sevgilimin + Nasılsın? ~ İyi sen nasılsın + Ne Hissediyorsun? ~ Ateş içinde yanmayı + Ne Tarz Giysi? ~ kot,t-shirt falan + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Sevgilimle + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ 7,62 + Kaç Karakterin Var? ~ 2 ama birini kullanmıyorum + Kaç Saattir Nettesin? ~ 12:20 ama arada bir kalkıyorum + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Eve gitcem + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Hiç bir şeye + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Sevgilimle konuşmak + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yazıılı sonucum bu seneki ilk 85 az notumu aldım + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~okuldaki tüm öğretmen, müdür ve yardımcılarını + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ sıkıcı + En Son Ne Yedin? ~ Patates + En Son Ne İçtin? ~ Kahve + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kitap + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Bebek çıngırağı (Şaka olsun diya almıştım ) + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Ekmek almak için + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Kardeşim pers + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Yasemin + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Ölmek istiyorum |
|
| |
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Ocak 12, 2011 4:05 am | |
| Neredesin? ~ Evdeyim. Ne Düşünüyorsun? ~ Yarın okula gitmek zorundayım ama hastayım. Ne Dinliyorsun? ~ Korna seslerini. Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Basketçibirilerilazımamabana. Nasılsın? ~ Hastaa. Ne Hissediyorsun? ~ Yorgunluk. Ne Tarz Giysi? ~ Pijama. Kiminle Yazışıyorsun? ~ Emre. Hattında Kaç Kuruş Var? ~ Faturalı. Kaç Karakterin Var? ~ Var işte birkaç tane. Kaç Saattir Nettesin? ~ Valla zaman çabuk geçiyor, 4. Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Ödev. Bugün Neye Çok Güldün? ~ Süper Can filmi. Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Matematik yazılısı. Bugün Seni Üzen Olay? ~ Din yazılısı. Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Burak. Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Saçma. En Son Ne Yedin? ~ Dolma. En Son Ne İçtin? ~ Su. En Son Kendine Ne Aldın? ~ İzin kağıdı. En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Kalemlik. En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Okul. Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Yondaime. Aklına Gelen İlk İsim? ~ Aysun. Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Dün okula gelmeyen arkadaşımız Deniz'i bugün gördüğümüz için çok üzgünüz. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Ocak 12, 2011 4:34 am | |
| Neredesin? ~ Evdeyim
Ne Düşünüyorsun? ~ Kimyadan çalışmadan nasıl en yüksek notu aldığımı Ne Dinliyorsun? ~ Mozart - Marcia Alla Turca ( Hep dinlerim ) Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Sat ile tanışmak isterdim Nasılsın? ~ İyiyim Ne Hissediyorsun? ~ Kırmızı Ne Tarz Giysi? ~ Spor Kiminle Yazışıyorsun? ~ Sat ile. Hattında Kaç Kuruş Var? ~ 30.25 TL Kaç Karakterin Var? ~ 1 Kaç Saattir Nettesin? ~ yarım saat - bir saat Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Bilmem Bugün Neye Çok Güldün? ~ Bu gün çok gülmedim Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Kimyadan 76 aldım Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yok Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Yeterince kişiyi dövdüm bu gün Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Güzel.. En Son Ne Yedin? ~ Tavuk-ekmek En Son Ne İçtin? ~ Su En Son Kendine Ne Aldın? ~ Hatırlamıyorum ( Yemek içecek dışında) En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Çiçek almıştım sanırım En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Okul için dışarıdaydım. Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Satellite. Aklına Gelen İlk İsim? ~ Maurice ( Ravel ) Müzik dersinde ismi 300 kez yanlış yazdım da Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Ölümün tadı dudaklarımda, bu dünyadan olmayan bir şey hissediyorum- Mozart demiş. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Ocak 12, 2011 4:46 am | |
| + Neredesin? ~ Evdeyim + Ne Düşünüyorsun? ~ yarın okulu assam mı + Ne Dinliyorsun? ~ Metalika + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Kimse şuan yalnızlığı tercih ediyorum + Nasılsın? ~ eh moral yerlerde + Ne Hissediyorsun? ~ nefret + Ne Tarz Giysi? ~ Spor + Kiminle Yazışıyorsun? ~ aima ile + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ 17,56 + Kaç Karakterin Var? ~ 2 ama birini kullanmıyorum + Kaç Saattir Nettesin? ~ 5.46 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ eve gidip yatcam zıbarcam + Bugün Neye Çok Güldün? ~ eyvah eyvah 2 ye + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ bir kıza çıkmaa teklifi ettim kabul etti havalara uçtum + Bugün Seni Üzen Olay? ~ arkadaşımı terk etti kız ağladı ona içim sızladı + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ okuldaki tüm öğretmenler + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ boşver + En Son Ne Yedin? ~ yemek + En Son Ne İçtin? ~ içecek + En Son Kendine Ne Aldın? ~ kontör + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ kolye + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ kardeşimi almak için + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ üstteki yon + Aklına Gelen İlk İsim? ~ ekin (kardeşim ) + Aklına Gelen İlk Cümle? ~geber zehra hoca |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Ocak 16, 2011 10:53 pm | |
| + Neredesin? ~ Evde + Ne Düşünüyorsun? ~ Okulu asarak çok iyi yaptım. + Ne Dinliyorsun? ~ Şimdilik hiçbir şey + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Kimsenin olmasını istemem. + Nasılsın? ~ Okulu astım nasıl olabilirim? Süper ötesi. + Ne Hissediyorsun? ~ Mutluluk + Ne Tarz Giysi? ~ Spor + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimseyle. + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ 19,27 + Kaç Karakterin Var? ~ 1 + Kaç Saattir Nettesin? ~ 2 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Televizyon izleyeceğim. + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Bilmem + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Saat 11 de uyanmak + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yok + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ İngilizce öğretmenini. + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Eğlence + En Son Ne Yedin? ~ Tost + En Son Ne İçtin? ~ Çay + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Çikolata + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Bilmem + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Okul + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Kardeşlerim. + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Emre + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Bugün süper bir gün olacak. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Ocak 19, 2011 1:14 am | |
| + Neredesin? ~ Bilgisayar başında + Ne Düşünüyorsun? ~ hangi filmi izlesem + Ne Dinliyorsun? ~ hiç bir şey + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ yalnızlık tercihim + Nasılsın? ~ idare eder + Ne Hissediyorsun? ~ ölü gibi + Ne Tarz Giysi? ~ spor + Kiminle Yazışıyorsun? ~ kimse + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ -0,77 + Kaç Karakterin Var? ~ 1 + Kaç Saattir Nettesin? ~ 15 dk + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ düşünemiyorum + Bugün Neye Çok Güldün? ~ okuldan kaçtığımdan güvenliğin arkamdan koşup dur demesi + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ nöbetçi olmak + Bugün Seni Üzen Olay? ~ matematik testi + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ müdürü + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ karmaşa + En Son Ne Yedin? ~ fasulye + En Son Ne İçtin? ~ su + En Son Kendine Ne Aldın? ~ kitap + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ çiçek + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ okula gitmek için + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ kendim + Aklına Gelen İlk İsim? ~ onur + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ boşver |
|
| |
| Durum Listesi | |
|