| Durum Listesi | |
|
+45Anastasia Ivanov Maggie Gladhell Afrodit Zack Cliff Burton Theodor Aquila Verfilius Heres Subduce Barney Awesome Phoebe Selene Darcy Harris Lara Croft Darth Vader Peter Karl Bouveir Valentino R. Gavino Fenix Blume D. Juliet Sera Châtillon Hope Temple Allen Jacques Harth Mirabella LaPiere Dioné Callidora Lena H. Bryce Katherine M. von Dorff Marcus L. Stanislaus David Tyler Thalia A. Carter Veronica Gardyner Tiffany Trully Edward J. F. Newgate Zellana L. Tyler Jones Brain Serena Su Hanzadeoğlu Diona Arsinoe Stanislaus Summer Katherine Ramsey Alex Nike Aster Phoenix Hermia Aigian Cocteau Satellite Morgan A. Raina Lindgren Claire Angel Deeply Leonard L. Carter Cassandra Masen Aleda Beth Hwang Marcus Heath Laxell Clara Thompson Lucianna Fackrell Eduard Ryan Longrange 49 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| |
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Mayıs 04, 2011 2:01 am | |
| + Neredesin? ~Evde + Ne Düşünüyorsun? ~Rp yazmayı + Ne Dinliyorsun? ~Arkadaşın rap kaydını + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~Evde yalnızım böyle rahatım + Nasılsın? ~İyi + Ne Hissediyorsun? ~Yukarı bak + Ne Tarz Giysi? ~Spor + Kiminle Yazışıyorsun? ~Kimle + Hattında Kaç Kuruş Var? ~18 + Kaç Karakterin Var? ~2 + Kaç Saattir Nettesin? ~2 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~Babama ders yaptığımı söyleyip bomboş oturucam + Bugün Neye Çok Güldün? ~13 kişinin son dakikalarda vip kart için başvurmasına + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~Yok + Bugün Seni Üzen Olay? ~top almak için para ödemek + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~Hep dediğim gibi Matt Smith + Gününü Özetleyen Sıfat? ~Beden hocamız bence top almamız için gelmiyor okula her hafta kırtasiyeye 5 lira ödüyoruz + En Son Ne Yedin? ~Çekirdek + En Son Ne İçtin? ~Su + En Son Kendine Ne Aldın? ~Su + En Son Başkasına Ne Aldın? ~Hiçbir şey + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~Okul için + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~Sofie + Aklına Gelen İlk İsim? ~Demet + Aklına Gelen İlk Cümle? ~Doctor who 6.sezon 3.bölümü merak ediyorum
| |
|
| |
Phoebe Titan
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Mayıs 04, 2011 2:16 am | |
| Neredesin? ~ Evde. Ne Düşünüyorsun? ~ Kilo vermişim! Ne Dinliyorsun? ~ Madonna - Frozen Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ İstediğim kişi yanımda zaten. Nasılsın? ~ İdare eder. Ne Hissediyorsun? ~ Ne hissettiğimi bilmiyorum. o.0 Ne Tarz Giysi? ~ Siyah eşofman. Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimseyle. Hattında Kaç Kuruş Var? ~ Faturalı. Kaç Karakterin Var? ~ Dört. Kaç Saattir Nettesin? ~ 5-6. Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Almanca çalışacağım. Bugün Neye Çok Güldün? ~ İzlediğim videoya.. Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Phoebe'nin takımı oldu. Bugün Seni Üzen Olay? ~ Bilmiyorum. Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Adaşımı. Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Güzel. En Son Ne Yedin? ~ Çubuk kraker. En Son Ne İçtin? ~ Kola. En Son Kendine Ne Aldın? ~ Cd. En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Magnet. En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Alışveriş. Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Phoebe. asdf Aklına Gelen İlk İsim? ~ A.... Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Takımım oldu. Ayıks. | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Mayıs 04, 2011 10:34 am | |
| + Neredesin? ~ Evde + Ne Düşünüyorsun? ~ Yatsam mı, yatmasam mı? + Ne Dinliyorsun? ~ Feridun düzağaç - beni bırakma + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ O + Nasılsın? ~ kötü + Ne Hissediyorsun? ~ yorgun + Ne Tarz Giysi? ~ eşofman + Kiminle Yazışıyorsun? ~ abim sayılabilecek bir patron gibi bişi + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ yok + Kaç Karakterin Var? ~ 1 + Kaç Saattir Nettesin? ~ yarım saat olmadı. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ yatacağım + Bugün Neye Çok Güldün? ~ tenis oynama çabama + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ olmadı + Bugün Seni Üzen Olay? ~ hangi biri ? + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Onu + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ saçma + En Son Ne Yedin? ~ çikolata + En Son Ne İçtin? ~ süt + En Son Kendine Ne Aldın? ~ kitap + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ kitap + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ tenis antremanı için. + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Hanna Olivia Marin + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Barış + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Gereksiz yere konuşma. (Nereden çıktı ki şimdi? ) | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Mayıs 04, 2011 11:25 am | |
| + Neredesin? ~ Evdeyim. + Ne Düşünüyorsun? ~ Yarınki maçımızı. + Ne Dinliyorsun? ~ Hiçbir şey. + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Asla yanımda olamayacak birinin. + Nasılsın? ~ Kötüyüm. + Ne Hissediyorsun? ~ Nedenini bilmediğim bir suçluluk. + Ne Tarz Giysi? ~ Pijama. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimseyle. + Hattında Kaç Kuruş Var? ~19,12. + Kaç Karakterin Var? ~ 2. + Kaç Saattir Nettesin? ~ Bilmiyorum. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Uyuyacağım. + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Dean'in Cass'i kendine benzetmeye çalışmasına ve Cass'in saf haline. Bir de FBI rozetini ters tutmasına. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Yarınki denemelerden yırtmam. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Günde 47384232 kere sınav olmamız. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ 2 tane avcıyı. (Supernatural'daki.) + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ İğrenç. + En Son Ne Yedin? ~ Salata. + En Son Ne İçtin? ~ Su. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Çikolata. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Hatırlamıyorum. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Ekmek almak için. + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Lucy. + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Durmuş. + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Storm is coming.
En son Summer Katherine Ramsey tarafından Ptsi Haz. 27, 2011 3:57 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Barney Awesome Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. Mayıs 05, 2011 1:37 am | |
| + Neredesin? ~ Evde + Ne Düşünüyorsun? ~ Yarın ne halt edeceğimi + Ne Dinliyorsun? ~ Flightless bird + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Yalnızlık iyi + Nasılsın? ~ İyi + Ne Hissediyorsun? ~ heyecanlıyım + Ne Tarz Giysi? ~ pantolon t-shirt + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Zeynep'le + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ 14 tl dün yükledim + Kaç Karakterin Var? ~ 1 + Kaç Saattir Nettesin? ~ Elli dakika + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ bilmem + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Sınıftaki arkadaşın uçan adam Sabri'lik yapması + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ türkçe dersinin boş geçmesi + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Din dersinin performans ödevini yapmadığım için işittiğim azar + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Nimet Çubukçu + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ uykulu + En Son Ne Yedin? ~ tavuk döner + En Son Ne İçtin? ~ su + En Son Kendine Ne Aldın? ~ kitap + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ kitap + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Okula gittim. + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Hope Miller + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Enes + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Selam dünyalı biz dostuz | |
|
| |
Verfilius Heres Subduce Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Mayıs 10, 2011 12:46 am | |
| + Neredesin? ~Evde. + Ne Düşünüyorsun? ~Yarın ki yazılıyı :S + Ne Dinliyorsun? ~Hiç bir şey. + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~kardeşimin. + Nasılsın? ~Kötü. + Ne Hissediyorsun? ~Hiç bir şey. + Ne Tarz Giysi? ~Sarı sörf yapan bir adamın resmi olan t-shirt ile lavicert eşofmanım. + Kiminle Yazışıyorsun? ~Hiç kimse. + Hattında Kaç Kuruş Var? ~-5.81 + Kaç Karakterin Var? ~2 + Kaç Saattir Nettesin? ~otur dakika. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~Ders çalışacağım. + Bugün Neye Çok Güldün? ~Sınıfta ki Doğruluk ve Cesaretlik oyununa. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ İngilizce sınavı kolaydı. + Bugün Seni Üzen Olay? ~Yazılıya çalışacak olmak. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~Matematikçiyi. + Gününü Özetleyen Sıfat? ~Berbat. + En Son Ne Yedin? ~tavukburger. + En Son Ne İçtin? ~kola. + En Son Kendine Ne Aldın? ~çikolata. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~kardeşime jelibon. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~okul. + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~Era. + Aklına Gelen İlk İsim? ~Şenay. + Aklına Gelen İlk Cümle? ~Çekoslovaklalılaştıramadıklarımızdan mısınız?
| |
|
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Tem. 18, 2011 11:16 pm | |
| + Neredesin? ~ Şirkette. + Ne Düşünüyorsun? ~ Sarpa saran her şeyi. + Ne Dinliyorsun? ~ Hiçbir şey. + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Kimse :F Oğuz'la konuşmak iyi olabilirdi ama. + Nasılsın? ~ Fena. + Ne Hissediyorsun? ~ Tripli hissediyorum akü. + Ne Tarz Giysi? ~ Kumaş pantalon - gömlek - takı toka. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimse. + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ Faturalı hat. + Kaç Karakterin Var? ~ 5 + Kaç Saattir Nettesin? ~ 4 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Manitayla buluşmalar. + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Hiçbir şeye. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Babamın onlardan habersiz İzmit'e gidip gelmiş olmama kızmaması rahatlattı en azından + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Kankamın ve yıllarca güvendiğim insanın ufacık bir konuda bana güvenmemesi. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Yukarda bahsi geçen şahsı ve Eylül'ü. + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Kötü. + En Son Ne Yedin? ~ Çorba - Makarna. + En Son Ne İçtin? ~ Su. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kıyafet. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Kıyafet. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ İşe gelmek için. + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Mantalon - Oğuz + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Ece + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Ne bileyim amk, neden işler böyle oldu ki. | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Tem. 19, 2011 12:36 am | |
| | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Tem. 19, 2011 12:57 am | |
| + Neredesin? ~ Evimde. + Ne Düşünüyorsun? ~ Acıktım. + Ne Dinliyorsun? ~ [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Harika yapmışlar! + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Yalnızlık iyi ya. + Nasılsın? ~ Harikayım. + Ne Hissediyorsun? ~ Harika işte. + Ne Tarz Giysi? ~ Eşofman. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Eda. Az önce de İlkin. + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ Fatura. + Kaç Karakterin Var? ~ Altı. + Kaç Saattir Nettesin? ~ Üç olmuştur. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Kitap okurum. + Bugün Neye Çok Güldün? ~ [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bir de grup msn'de İlkin ile konuşurken herkesi kaçırmamıza. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ O liseye gitmek için ikna ettim ailemi. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Olmadı. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ İsmini vermesem de olur. + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Eğlenceli. + En Son Ne Yedin? ~ Küçük pizzalardan. + En Son Ne İçtin? ~ Kola. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kitap. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Kolye. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Sinema. + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Veronica. + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Cem. + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Sıkılıyorum. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Tem. 19, 2011 1:02 am | |
| Neredesin? ~Evde Ne Düşünüyorsun? ~Rinoa ve Tifa'nın tumblrını. Ne Dinliyorsun? ~Bir şey değil ama dilime Make Me Wanna Die takıldı sinir oldum 0.0 Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~İloş *-* Nasılsın? ~Eh. Ne Hissediyorsun? ~Sıcaklamış. Ne Tarz Giysi? ~İlayda tarzı :W Kiminle Yazışıyorsun? ~Aa, kimseyle. Hattında Kaç Kuruş Var? ~Faturalı. Kaç Karakterin Var? ~4 Kaç Saattir Nettesin? ~3-4 Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~Toprak'ı gezdiririm büyük ihtimalle. Bir de İlayda'yı çağırıcam. Bugün Neye Çok Güldün? ~Ahah, Rinoa'nın tumblrında, Sephiroth'la olan comici. Bugün Seni Sevindiren Olay? ~Sonunda tercih meselesini hallettim. Bugün Seni Üzen Olay? ~Sıcak. Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~Sephiroth (muhahah). Bir de her zamanki gibi İlkcan Gününü Özetleyen Sıfat? ~Sıcak. En Son Ne Yedin? ~Makarna. En Son Ne İçtin? ~Su En Son Kendine Ne Aldın? ~Tercih formu onay kağıdı, ov yea. En Son Başkasına Ne Aldın? ~Hatırlamıyorum. En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~Tercihler için. Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~Katherine *-* Aklına Gelen İlk İsim? ~Mine <3 Aklına Gelen İlk Cümle? ~Gelmedi bir şey ya, ne yapalım. | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Tem. 19, 2011 1:44 am | |
| + Neredesin? ~ Antalyada. (evde ) + Ne Düşünüyorsun? ~ Başlayacağım yeni bir spor var. MMA diye. çok sert bir spor. tırsmaya başladım. + Ne Dinliyorsun? ~ theree days grace-pain + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ alessandra ambrosio, ashley greene + Nasılsın? ~ iyiyim sen? + Ne Hissediyorsun? ~ bun sorduğun için ne hissettiğimi anlayamadığımı hissediyorum ^^ + Ne Tarz Giysi? ~ spor genellikle. pantalon,t-shirt,gömlek kombosu tercihim ^^ + Kiminle Yazışıyorsun? ~ kiminle yazışmıyorum? ^^ + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ faturalı benimki ^^ + Kaç Karakterin Var? ~ 2 + Kaç Saattir Nettesin? ~ 3-4 saat olmuştur. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Antrenmana gidicem.... + Bugün Neye Çok Güldün? ~ bugün pek gülmedim açıkcası. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Bir sabaha daha sağlıklı bir şekilde uyanmam ^^ + Bugün Seni Üzen Olay? ~ hiç bişi beni üzemez + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ hmm :/ dün msn'de millete artistlik yapan bir ergen var. bir ares oğlu. o kendini biliyor bence, burda ismini yazmaa gerek yok. + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ sıkıcı + En Son Ne Yedin? ~ sandiviç + En Son Ne İçtin? ~ Havuç suyu + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Nokia N97 + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Anneme doğum günü hediyesi + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Kardeşimi havuza götürdüm. + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Helen + Aklına Gelen İlk İsim? ~ ozan + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Nerede olduğunu umursamıyorsan kaybolmuş sayılmazsın. | |
|
| |
Afrodit Tanrıça
| |
| |
Maggie Gladhell Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Tem. 19, 2011 8:52 am | |
| + Neredesin? ~ Evde, pc başında. + Ne Düşünüyorsun? ~ Superantural yedinci sezon. + Ne Dinliyorsun? ~ HIM - Don't dear the reaper + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Ahahaha imkansız ama Eric Kripke! Yedinci sezon ile soracağım sorular çok var. Aa bak Misha'da olsa fena olmaz hani. Cass merakta bıraktı bizi. + Nasılsın? ~ İyidir, hoştur. + Ne Hissediyorsun? ~ Merak. + Ne Tarz Giysi? ~ Gecelik. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ MSN çevrim dışı. fghlkjas + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ 28 + Kaç Karakterin Var? ~ Beş. Ama aklımda kurgu çok ya. On karaktere izin olsaydı emin ol ki onu bulmuştu. asdj + Kaç Saattir Nettesin? ~ Dört. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Buluşma? + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Emre'nin cinsliklerine. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Üstteki maddenin üstünde ki. adkjkşl + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yok ki. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Doğukan, Atakan, Mert. eniştem, öhh araba kullanmama mana bulan tüm erkekler. dflkjga + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Fazlasıyla tuhaf. + En Son Ne Yedin? ~ Magnum. + En Son Ne İçtin? ~ Su. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Magnum. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Üsttekinin aynısı. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Markete gitmek için. + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Summer. + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Ezgi. + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Neden Eylül'ün 23'ü ki. | |
|
| |
Anastasia Ivanov Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma Tem. 22, 2011 12:35 pm | |
| Neredesin? ~ Yazlık. Ne Düşünüyorsun? ~ Betsey Johnson defilesini. Ne Dinliyorsun? ~ Rihanna - S&M (Dave Aude Remix) Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Kimse. Kafa dinlemek iyidir. ^^ Nasılsın? ~ İyi. Ne Hissediyorsun? ~ Hiçbir şey. Ne Tarz Giysi? ~ Gece kıyafeti. Kiminle Yazışıyorsun? ~ Tanımazsın. ^^ Hattında Kaç Kuruş Var? ~ Hattım kapalı. Kaç Karakterin Var? ~ Üç. Kaç Saattir Nettesin? ~ Saymadım. Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Bahçede dolanırım ya da kafama eserse uyuyabilirim. Keyfime kalmış. ^^ Bugün Neye Çok Güldün? ~ O kadar çok güldüm ki, hatırlayamıyorum. *.* Sanırım taktığım çılgın gözlüklere olabilir. Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Arkadaşlarımla beraber ortalığın tozunu attırmam. Bugün Seni Üzen Olay? ~ Beni üzmek zordur. ^^ Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Kimseyi o kadar umursamam açıkçası. Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Çılgınca. En Son Ne Yedin? ~ Mantar soslu bonfile. En Son Ne İçtin? ~ Su. En Son Kendine Ne Aldın? ~ Parfüm. En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Uzun zaman oldu. ^^ En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Gecelere akmak için. Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Alexandra. Aklına Gelen İlk İsim? ~ Roxelana. Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Offrez moi la Tour Eiffel, j'en ferais quoi ? | |
|
| |
Adreanna B. von Dorff Nyks'in Çocuğu
| |
| |
Caroline Klein Hades'in Çocuğu
| |
| |
Ayleyda Laurana Falls Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Tem. 31, 2011 6:46 am | |
| + Neredesin? ~ Evde. + Ne Düşünüyorsun? ~ Level atlamam gereken bir oyunu. + Ne Dinliyorsun? ~ Metallica - One. + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Kitabımdaki karakterlerden biri olabilir. + Nasılsın? ~ İyiyim, sen? + Ne Hissediyorsun? ~ İyi hissediyorum sanırım. + Ne Tarz Giysi? ~ Spor. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Şu anda sadece bunları yazıyorum. + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ -7,88 + Kaç Karakterin Var? ~ 1. (Şimdilik.) + Kaç Saattir Nettesin? ~ 20 dakika oldu. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Yemek. + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Kuzenim kertenkeleye, 'kelekerten' diyor. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Uzun süredir süren hastalığımdan kurtuldum. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Teyzem şehirden ayrıldı. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Ah, o kadar çok var ki... ^^ + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ Karışık. + En Son Ne Yedin? ~ Mısır. + En Son Ne İçtin? ~ Su. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Anahtarlık. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Teck Deck. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Markete gittim işte, ne için olabilir? + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Ayleyda Laurana Falls. Çok alçak gönüllüyüm. + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Katerina. + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Bu isim aklıma nereden geldi? | |
|
| |
Nina Sayers Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Tem. 31, 2011 6:54 am | |
| + Neredesin? ~ Evde. + Ne Düşünüyorsun? ~ Tatili. + Ne Dinliyorsun? ~ Catin Biğbır. Şakaydı. -Apocalyptica*Not strong enough- + Yanında Kimin Olmasını İstersin? ~ Ablamın. Özledim onu. Geçi zaten yolda şu an. + Nasılsın? ~ İyi işte ne olsun. + Ne Hissediyorsun? ~ Garip. + Ne Tarz Giysi? ~ Eşofman ve tişört. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimseyle. + Hattında Kaç Kuruş Var? ~ 4.32 + Kaç Karakterin Var? ~ 4-oha- + Kaç Saattir Nettesin? ~ Bilmem. Ps açık duruyo, arada gelip bakıyorum. O yüzden saymadım. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Ablam gelicek. Onunla konuşurum. + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Kev' in şarkısına. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Ablam geldi benim + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Olmadı kötü bir şey. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Bilmem. Var birkaç kişi. + Gününü Özetleyen Sıfat? ~ sıkıcı + En Son Ne Yedin? ~ simit + En Son Ne İçtin? ~ Su. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Anahtarlık. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ hatırlamıyorum. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ markete gitmek için. + Aklına İlk Gelen Üye Ya Da Karakter? ~ Lena. + Aklına Gelen İlk İsim? ~ Abella + Aklına Gelen İlk Cümle? ~ Aklıma bir şey gelmedi. | |
|
| |
| Durum Listesi | |
|